Dichtbij 40 van Rize Artvin Airport Project voltooid

rize artvin luchthaven project is voltooid
rize artvin luchthaven project is voltooid

Minister Turhan, vice-voorzitter van de AK-partij Hayati Yazici, Rize-gouverneur Kemal Ceber, AK-partij Rize-afgevaardigden Osman Askin Bak en Muhammet Avci, luchthaven Rize-Artvin, de autoriteiten ontvingen informatie door de constructie te onderzoeken.

Turhan, drukt u na onderzoek in een verklaring aan verslaggevers, historische en Rize, een hoekje van het paradijs van de culturele weefsel, slechts een van 's werelds grootste project is niet van Turkije Rize en Artvin zeiden dat ze proberen om de luchthaven te bouwen.

Turhan zei dat de mensen in de regio al jaren wachten op de bouw van de luchthaven en zei dat er constante crises waren en dat de bouw van luchthavens in het land waar geen investeringsplannen konden worden gemaakt terugging naar het verhaal van de slang en dat niemand in het verleden kon proberen een luchthaven te vestigen.

Turhan, Rize's zoon Recep Tayyip Erdogan, het politieke toneel van het land begon te worden gereconstrueerd door te benadrukken: "Deze luchthaven maakt deel uit van het project om het land opnieuw op te bouwen. We hebben een uitgebreide studie en haalbaarheid voltooid en zijn daarom op dit punt begonnen met de bouw van Rize-Artvin Airport. Rize-Artvin Airport was de tweede luchthaven die op zee werd gebouwd door het land te vullen na de luchthaven Ordu-Giresun, de eerste luchthaven in Europa. ”

Turhan zei dat 85,5 miljoen ton vulgebied op de luchthaven zal worden gebouwd: Kadar Tot nu toe hebben we 242 miljoen ton steenvulling voltooid door 120 duizend ton steen per dag te maken met de 32 zware machine. 11 miljoen ton hiervan wordt gebruikt bij de bouw van de golfbreker, die we categorische steen noemen. Het 64-percentage van de steenvullende golfbreker, het belangrijkste onderdeel van onze luchthaven, is voltooid. Gezien de volledige bouw van de infrastructuur van de luchthaven, hebben we bijna 40 van het project voltooid. ”

Minister Turhan verklaarde dat 7 bin 653 betonblokken werden geproduceerd voor de bouw en hun 5 bin 136 werd in de golfbreker geplaatst. "We zullen dit aantal verhogen tot 19 duizend 250 en we hebben de golfbreker eind dit jaar voltooid. Wat nog belangrijker is, we zullen in november van dit jaar beginnen met de bouw van de landingsbaan, het platform en de taxibaan. We zullen ook de bovenbouwfaciliteiten gelijktijdig met de infrastructuur afwerken. Omdat we veel belang hechten aan dit project vanwege de bijdrage aan de regio, werken we 7-uren op 24-dag omdat deze luchthaven een belangrijke bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling van het stadscentrum van Rize en Artvin en de districten met toeristisch potentieel. De oostelijke Zwarte Zee-regio zal bijdragen tot de toename van de handelsbetrekkingen met de buurlanden. Het zal ook gevolgen hebben voor de ononderbroken luchtvervoersvoorziening in het oostelijke deel van de Zwarte Zee. "

Acak Een van de grootste luchthavens in de regio ”

Turhan zei dat de start- en landingsbaan van de luchthaven werd gebouwd als 3 duizend meter en de breedte werd gebouwd als 45 meter, en dat het zou worden verbonden met het platform via een 265 meter lange 24 meter brede taxi.

Turhan wees erop dat de luchthaven, die jaarlijks 3 miljoen passagiers zal bedienen, een van de grootste luchthavens in de regio zal zijn met een gesloten oppervlakte van ongeveer 30 duizend vierkante meter en zei, nedeniyle Vanwege dit belang hebben we onze doelstelling verhoogd en onze inspanningen verhoogd, hoewel we zeggen dat we dit gigantische project in 2022 zullen openen. Ik hoop dat we ons werkschema hebben bijgewerkt om dit project in oktober volgend jaar te openen. ”

Turhan zei dat ze doen voor de natie ondanks de mensen die de luchthaven belemmeren en proberen de projecten te devalueren:

“Istanbul Airport is hier een duidelijk voorbeeld van. Zoals u weet, een van de grootste luchthavens ter wereld, hebben we het vorig jaar naar ons land gebracht zonder een cent van de staatsbegroting te verlaten. Istanbul Airport heeft niet alleen een extra servicecapaciteit gecreëerd voor ons land. De regio heeft al toegevoegde waarde voor ons land als luchtvaartcentrum door op te treden als hub-distributeur-transfer-hub (hub) luchthaven. economische en sociale toegevoegde waarde naar Turkije, maar staan ​​voor elk project om dit project te devalueren en nu zijn ze doen hun best. 'Niet veilig, locatie niet goed.' Ze proberen de stickers te plakken. Istanbul Airport is een van de weinige projecten ter wereld met zijn werkgebied en vluchtbeveiliging. Wat ze ook doen, ze zullen dat feit niet kunnen veranderen. Istanbul Airport blijft waarde toevoegen aan Istanbul en dit land. ”

Minister Turhan, luchthaven, snelweg, spoorweg, terwijl hij het beste voor de natie doet, wijzend: "Deze luchthaven zal ook kritiek hebben wanneer we de dienst openen, maar onze natie kent de waarheid en doet het nodige."

Herinnerend dat ze de Istanbul-Izmir Highway hebben geopend, een van de grootste projecten van president Recep Tayyip Erdoğan vorige week, zei Turhan:

“Nogmaals, we hebben een investering van 11 miljard dollar gedaan zonder een lire achter te laten uit de staatsbegroting. Sinds enkele dagen wordt kritiek geuit op de tol van dit project. Ik vestigde mijn aandacht: 'Als je over de weg gaat zoveel lire als je door de lucht gaat.' ze zeggen. We maken van ons land diensten die het leven gemakkelijker maken en het welzijn vergroten. Onze natie kent de waarheid en geeft het antwoord. Zowel de luchthaven in Istanbul als de gebruikers van de weg die we hebben geopend, zijn het grootste antwoord op deze kritiek. In het gedeelte waar we de Bursa-İzmir-snelweg op de snelweg İstanbul-İzmir hebben geopend, kwamen we in het tweede deel van de capaciteit 100 tegen en 50 in het laatste deel van de capaciteit die we in de eerste dagen hebben bepaald. '

Minister Turhan, de natie heeft geen andere verwachtingen, tevredenheid, politiek en het ministerie zei dat ze dit doen, 's werelds grootste projecten door het publiek te blijven dienen, zei hij.

Over Levent Elmastaş
RayHaber-editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.