Nieuw verkeerscirculatieplan voor Oost-kazernemarktgebied

Nieuw verkeerscirculatieplan specifiek voor het gebied van de Oostbarakken
Nieuw verkeerscirculatieplan specifiek voor het gebied van de Oostbarakken

Kocaeli Metropolitan Municipality Afdeling Transport en Verkeersmanagement Izmit Eastern Barracks Market Area en de omliggende straten, voorbereid voor het verkeerscirculatieplan, zijn voltooid en geïmplementeerd. Nu zal Izmit East Barracks het marktgebied vanaf een kant betreden en vanaf een kant verlaten.

Nieuw verkeerscirculatieplan specifiek voor het gebied van de Oostbarakken
Nieuw verkeerscirculatieplan specifiek voor het gebied van de Oostbarakken

NIEUW VERKEERSCIRCULATIEPLAN VOOR DE MARKT
Een nieuw verkeerscirculatieplan werd opgesteld voor de Izmit East Barracks Market Area op donderdag en zaterdag. Het verkeerscirculatieplanproject, dat werd opgesteld door rekening te houden met de omliggende straten, werd voltooid na de veldproducties.

Nieuw verkeerscirculatieplan specifiek voor het gebied van de Oostbarakken
Nieuw verkeerscirculatieplan specifiek voor het gebied van de Oostbarakken

INLEIDING NU ÉÉN MANIER
In het kader van het nieuwe verkeerscirculatieplan Şehit Rafet Karacan Street en Bagdat Street vanuit de richting van de automobilisten op de hoek en dienen als eenrichtingsingang naar de onderste parkeerplaats, kan de onderste parkeerplaats geen plaats vinden door vanaf de parkeerplaats linksaf te gaan en toegang te krijgen tot de bovenste parkeerplaats via Bosnia Street. Bestuurders van de richting Kandira Sapağı - Erkan Street hebben toegang tot de bovenste parkeerplaats via Bosnia Street.

Nieuw verkeerscirculatieplan specifiek voor het gebied van de Oostbarakken
Nieuw verkeerscirculatieplan specifiek voor het gebied van de Oostbarakken

ENKEL VERVOER VERVOER NAAR 3-REGIO
Voertuigbestuurders die vanaf de bovenste parkeerplaats vertrekken, kunnen bij het nieuwe kruispunt op het kruispunt van Bosnië en Bugra Street linksaf slaan en het centrum en het district Mehmet Ali Pasha bereiken met behulp van Bugra Street, die als één manier is georganiseerd. Voertuigbestuurders die de bovenste parkeerplaats verlaten, kunnen rechtsaf slaan bij de nieuwe kruising op de kruising van Bosna en Buğra Street en de Kandira-afslag en de D-100-snelweg bereiken met behulp van Bosnia Street.

Nieuw verkeerscirculatieplan specifiek voor het gebied van de Oostbarakken
Nieuw verkeerscirculatieplan specifiek voor het gebied van de Oostbarakken

MEER VLOEISTOFVERKEER
Naast de fysieke regelingen en aanwijzingen op de parkeerplaats door het ministerie van Transport en Verkeersmanagement, zijn inspecties door de teams van het politiebureau gericht op een soepelere verkeersstroom.

Over Levent Elmastaş
RayHaber-editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.