Openbaar vervoer in Malatya Gratis

malatyada gratis tijdens feestdagen
malatyada gratis tijdens feestdagen

De voertuigen van de Metropolitan Municipality Public Transportation Services (MOTAS) van Malatya bieden burgers gratis vervoer tijdens Eid al-Adha.


11 - 14 Gemeentebussen bieden gratis service op alle routes voor burgers om hun echtgenoten, vrienden, familieleden en begraafplaatsen in vrede te bezoeken tijdens de viering van Eid al-Adha, die wordt gevierd tussen augustus 2019-datums.

Selahattin Gürkan, burgemeester van de grootstedelijke gemeente Malatya; "Tijdens de Eid al-Adha zullen al onze voertuigen (bussen en trambussen) onze burgers tijdens de Eid al-Adha gratis diensten verlenen, in overeenstemming met het begrip van de sociale gemeente, zodat onze burgers hun vakantie op een gelukkige en vreedzame manier kunnen doorbrengen".

Bovendien, 10 juni 2019 zaterdag 'Arefe' op de dag door MOTAS City Cemetery en Alibaba en Karababa begraafplaatsen door het plaatsen van extra vluchten, zal het kerkhofbezoek weer gratis worden verleend.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen