Konya en Kayseri Business World onderzochten de merkprojecten van BTSO

konya en kayseri zakelijke wereld onderzocht projecten van het merk btson
konya en kayseri zakelijke wereld onderzocht projecten van het merk btson

Bursa Kamer van Koophandel en Industrie (BCCI) moest leven voorbeelden waarbij projecten voor de zakelijke wereld blijft een model voor Turkije zijn dosab't. Vertegenwoordigers van het bedrijfsleven uit Kayseri en Konya kwamen naar Bursa en bekeken ter plaatse megaprojecten.

BTSO onderbreekt zijn projecten op het gebied van hightech, O&O en beroepsonderwijs niet en blijft vele instellingen en organisaties inspireren. De delegaties van Kayseri Chamber of Commerce, Kayseri Chamber of Industry en Konya Chamber of Commerce bezochten de DOSAB campus van BTSO en boekten vooruitgang in projecten. Kayseri Kamer van Koophandel Vice-voorzitter Hasan Köksal, Kayseri Kamer van Industrie Bestuurslid Mehmet Sarıalp, Konya Kamer van Koophandel Bestuursleden Fahrettin Özkul en Fahrettin Doğrul met de delegatie vergezeld door BTSO Vice-voorzitter Cüneyt Şener en BTSO-bestuurslid Muhsin Koçaslan.

"WIJ ZULLEN DOORGAAN PROJECTEN TE PRODUCEREN VOOR ONZE ZAKELIJKE WERELD"

BCCI vice-voorzitter Cuneyt Sen, Bursa Kamer van Koophandel en Industrie als een productie-apparaat in Bursa, geavanceerde technologie van Turkije, R & D en productie van projecten voor de leiders zeiden dat ze een stad in de beroepsopleiding. "Als Bursa Turkije Grow Grow" met de visie van de totstandbrenging Bursa sterker dan ooit xnumx'y onlangs opgemerkt dat de uitvoering van het project, Sener "in alle gebieden van Bursa bieden toegang tot de meer krachtige positie. In lijn met de eisen van onze zakenwereld, willen we dat projecten van hoge merkkwaliteit in ons land wijdverbreid worden. Op dit moment zijn we klaar om onze beste ondersteuning te geven voor de realisatie van de projecten die we hebben gerealiseerd om een ​​hoge bijdrage te leveren aan de gekwalificeerde ontwikkeling van ons land in verschillende steden. Als BTSO zullen we doorgaan met het produceren van projecten voor onze bedrijfswereld zonder te vertragen.

MET EEN STAP OP HET DOEL VAN DOMESTICISATIE ”

Bedrijf zal blijven om aan de vraag van de projecten die zij voor de wereld te vergroten, met nadruk op de BCCI bestuurslid Muhsin gekwalificeerd om projecten die ze moesten opereren Koçasl merkte ook op dat ze probeerden te verspreiden naar Turkije te ontwikkelen. Koçaslan verklaarde dat het gunstig zou zijn voor de verschillende instellingen en organisaties om te profiteren van de interesse van de BTSO in de projecten die tot leven werden gebracht in DOSAB en als model zouden worden genomen. Het is een verbetering waar ons land op veel gebieden baat bij zal hebben door interesse te tonen in onze projecten, waaronder de primeurs op vele gebieden, van O & O en innovatie, beroepsopleiding en certificering, energie-efficiëntie tot industrie 4.0. ”

Na de vergaderingen namen de delegaties deel aan de projecten met toegevoegde waarde van het BTSO, Vocational Qualification Testing and Certification Centre (MESYEB), Bursa Technology Coordination and R & D Centre (BUTEKOM), BTSO Education Foundation (BUTGEM), Competence and Digital Transformation Center - Bursa Model Factory (BMF). , Energy Efficiency Center (EVM) en Culinary Academy-projecten in detail, door gedetailleerde informatie te ontvangen van de autoriteiten van de instelling.

Over Levent Elmastaş
RayHaber-editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.