IZBAN 9 jaar oud 'vervoert passagiers zoveel als Europese bevolking'

izban op de leeftijd van de europese bevolking als passagiersvervoer
izban op de leeftijd van de europese bevolking als passagiersvervoer

9 is de ruggengraat van het transport van İzmir en vervoert bijna net zoveel Europese passagiers als het jaar, terwijl het aantal wagons, passagiers en stations evenals de lengte van de lijn wordt verbeterd.


IZBAN, 9 is het voorstedelijk systeem voor de grootste stad van ons land met luchthavenverbinding. Hij is trots om zijn leeftijd te vieren. Met zijn eerste passagier als een "Tolerantie" en "synergie" -project op 30 in augustus 2010 is İZBAN een van de snelst groeiende spoorwegsysteemondernemingen geworden, niet alleen in Turkije, maar in Europa in het jaar dat het achterliet. Beginnend met 9-wagons en 24-stations is İZBAN in staat geweest om continu te groeien en te ontwikkelen, het aantal wagons, passagiers en stations te vermenigvuldigen en de lijnlengte te vergroten.

219-TIJD MET 275-WAGEN

IZBAN, dat begon met de 24-set bestaande uit 8-wagons, deed op dat moment een van de grootste investeringen in de geschiedenis van het İzmir-spoorwegsysteem in 2014 en stelde de Gulf Yunus-sets in dienst. Zo verhoogde İZBAN het aantal wagons naar 219 en verhoogde het aantal dagelijkse vluchten naar 275, waardoor de passagiers veel comfortabeler en sneller konden worden vervoerd. IZBAN zal zijn gigantische vloot de komende tijd uitbreiden om snel te kunnen reageren op de toenemende passagiersbehoeften.

VAN 31 STATION NAAR 41 STATION

İZBAN vertrok met het 80-station op de 31-kilometerlijn van Aliağa naar Cumaovası en bleef direct na de opening van Hilal groeien op de zuidelijke as. Met de ingebruikname van het 6-station in de ingepakte richting bereikte het aantal stations 38 en bereikte de lijnlengte 110-kilometers. Na Torbalı Health en Selçuk eerst en uiteindelijk Belevi in ​​dienst genomen. Dus bij het bereiken van het 41-station nam de lijnlengte van İZBAN toe tot 136-kilometers.

PASSAGIER DIE ONDER EUROPESE BEVOLKING WORDT VERVOERD

İZBAN vervoerde 9 miljoen passagiers in de laatste 650 jaarlijkse periode. Met andere woorden, İZBAN, dat bijna evenveel Europese passagiers vervoert als 750 miljoen mensen, is de ruggengraat van het verkeer op de noord-zuidas van İzmir's 8. 24 oktober 2017 duizend passagiers en 347 miljoen passagiers vervoerd in oktober 2017 waren de meest frequente passagiers.

IZBAN IN AANTALLEN

Aantal vervoerde passagiers: 650 miljoen
Totaal aantal reizen: 760 duizend
Totaal aantal kilometers: 46 miljoen
Dagelijkse maximale passagiers: 347 duizend - 24 oktober 2017
Maximale maandelijkse passagiers: 9,4 miljoen - 2017 oktober
Maximale jaarlijkse passagiers: 97,4 miljoen - 2017babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen