IMMoglu 5 District Walked by IMM President

ibb-president imamoglu bekeek de buurt
ibb-president imamoglu bekeek de buurt

IBB President Ekrem İmamoğlu liep stap voor stap door de totale 5-buurt. Archeologisch park van de Aksaray Underground Bazaar, Yenikapi Security Monitoring Centre, de Golden Horn Metro Bridge naar het observatie-terras op veel punten. Imamoglu reageerde op de aanleg van plastic speeltuinen in het archeologische park. Kijk, het is in het park. Als het een gemeente in Anatolië plaatst, zijn mensen vreemd. Niets zo beschamend als dingen hier neerzetten. Wie deze keuzes ook maakt, we gaan dit volledig veranderen. Dit is de voorkant van de IMM. Ik neem aan dat er al lang geen mensen meer zijn. Dus geen ambtenaar, 'Wat er om me heen is,' keek hij niet. Ten eerste vertrekken mensen vanuit hun directe omgeving. Maar dit eiland is echter te voet, gevoel. Tot nu toe niet, 'zei hij.

Ekrem İmamoğlu, de burgemeester van de Metropolitan Municipality van Istanbul (İBB), begon zijn dienst op de derde dag van de vakantie in het centrale gebouw in Saraçhane. Imamoglu, die een tijdje op kantoor werkte, verliet de IMM om 12.00 uur met zijn middelste zoon Semih en zijn begeleidende delegatie. Imamoglu werd vergezeld door IMM adjunct-secretaris-generaal Murat Kalkanlı, Orhan Demir en Murat Yazıcı en hoofd van de afdeling Railsystemen Pelin Alpkökin. Imamoglu, die via het archeologisch park naar Aksaray wil afdalen, was niet tevreden met het zicht. Am Dit archeologische park moet worden omgezet in een excursie gebied, zei gezi İmamoğlu tegen zijn personeel en zei, gerekiyor Het is noodzakelijk om mensen het archeologische park te laten bezoeken en voelen. We willen dat deze plaatsen onmiddellijk worden vernieuwd en onmiddellijk in het systeem worden opgenomen. Kijk hiernaar, het is een enorm gebied. Ik zou zeggen, kijk of de situatie hier gaat over de opgraving of de bescherming. We vertellen het aan Mahir Bey, onze afdeling Culturele Activa, en ik zeg, kijk eens. '

NE WAT IN HET MILIEU zag er niet uit D
Imamoglu verklaarde dat hij op het historische schiereiland plastic speeltuinen tegenkwam die voor kinderen waren gemaakt. Kijk, het is in het park. Als het een gemeente in Anatolië plaatst, zijn mensen vreemd. Niets zo beschamend als dingen hier neerzetten. Ze hebben net de Gouden Hoorn ingebracht, nieuw, nieuw in productie. Het werd gedaan vóór de verkiezingen. 2 weken na de verkiezingen werd de gamegroep geplaatst. Wie deze keuzes maakt, zal dit volledig veranderen. Hier is de voorkant van de IMM. Ik neem aan dat er al lang geen mensen meer zijn. Dus geen ambtenaar, 'Wat er om me heen is,' keek hij niet. Ten eerste vertrekken mensen vanuit hun directe omgeving. Maar dit eiland is echter te voet, gevoel. Tot nu toe niet, 'zei hij.

“Onze agenda is open AÇIK
Imamoglu, voor de Pertevniyal High School en de binnenplaats van de Valide Sultan-moskee als voetgangersoversteekplaats, Aksaray Underground Bazaar waar hij zal worden onderzocht. Burgers die Imamoglu bij de ingang van de bazaar zagen, stonden in de rij om foto's te maken met de president van IMM. Ondertussen knuffelde 4-jarige Elif Akgül Imamoğlu lang en veroorzaakte interessante momenten. Ondergronds bazaarbeheer en ambachtslieden verwelkomd door bloemen en applaus voor Imamoglu, hebben een tijdje een vergadering gehad met managers. In naam van het management noemde president Cemal Dadasınlıoğlu de problemen als de bazaar. Imamoglu zei: “Onze agenda is open. Wat er zal gebeuren zal gaan zitten en met je praten .. Imamoglu, marktartiesten en burgers hebben de fotoverzoeken niet doorbroken.

GEVIERDE VIERING
Imamoglu en de delegatie, metrostation Aksaray Yenipakı opnieuw te voet. Metro A.Ş. İmamoğlu, die met zijn werknemers had gefeest, maakte ook opmerkingen bij het ik Yenikapı Security Monitoring Center giren, dat maanden geleden in dienst werd gesteld 7. Metro Istanbul adjunct-algemeen directeur Ali Firat gaf Imamoglu technische informatie over het centrum. Imamoglu vierde de feesten van de werknemers in het centrum. Imamoglu, medewerkers aan het begin van de radio vierden de feestdagen om de radio te bereiken. Werknemers die thee drinken op dezelfde stoel Semam'le Imamoglu'nun zoon trok de aandacht. İmamoğlu droeg zijn assistenten op om onderzoek te doen naar de promotie van het centrum, dat op een 24-klokbasis werkt.

VADER-ZOON NAM DE DIALOGIE TOE
Imamoglu nam collectieve foto's met werknemers en nam de metro vanaf Yenikapi. Imamoglu passeerde het bestuurdersgedeelte van de metro en vierde het feest van de passagiers met de centrale aankondiging. Passagiers die begrijpen dat Imamoglu in de trein zit, staan ​​in de rij om foto's te maken met de president van IMM. Semih reist met zijn vader rechtop, Imamoglu: "Je kunt me vasthouden", grapte hij. Het antwoord van pater Imamoglu op zijn zoon: 'Oooo! Is spieren? Bot? ' Deze dialoog tussen vader en zoon maakte de mensen rondom hen aan het lachen. Imamoglu daalde af van de trein op Halic Station en observeerde het historische schiereiland vanaf het observatie-terras op de Halic Metro Bridge. Imamoglu, wat er in de eerste hand aan de regio moet worden gedaan, gedeeld met zijn assistenten. Na de examens stapte Imamoglu in de metro en vertrok naar Şişhane. Imamoglu vierde de feesten van de burgers in de zeer drukke trein en nam veel foto's. Semih hielp ook zijn vader om foto's te maken met de burgers. Imamoglu van Shane Station naar Tunel wordt omringd door burgers. Imamoglu slenterde een tijdje door de straten van de tunnel en luisterde naar de klachten van ambachtslieden.

JavaScript is vereist voor deze diashow.

Over Levent Elmastaş
RayHaber-editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.