Testrit op Darussalam Morogoro Railway

darusselam morogoro railway testrit
darusselam morogoro railway testrit

In het DSM (Darussalam Morogoro) SGR-project in de Verenigde Republiek Tanzania, vond de eerste testrit plaats op 06.07.2019 met de deelname van de Tanzaniaanse Transportminister Isack A. Kamwelwe, TRC-directeur-generaal Masanja Kadogosa en Korail DSM-projectmanager Jong Hoon Cho. De delegatie werd verwelkomd door Erdem Arıoğlu, vice-voorzitter van Yapı Merkezi, Abdullah Kılıç, DSM Project Manager en projectteam op Soga Station van DSM Project.


Erdem Arıoğlu, Masanja Kadogosa en Isack A. Kamwelwe hielden toespraken voor de proefrit. Erdem Arıoğlu noemde in zijn toespraak het belang van de lijn voor Tanzania en verklaarde dat de lijn de snelste lijn is die in Oost-Afrika is gebouwd. Beweren dat vandaag een van de historische dagen is voor het project, Arıoğlu zei dat ze stap voor stap tegen het einde van het project gingen.

Na de toespraken gaf Erdem Arıoğlu informatie over het project aan de delegatie voor de informatieborden bij de ingang van het station. Nadien ontving de delegatie die het DSM-project Soga Station bezocht, de representatieve treinkaartjes die waren voorbereid voor de proefrit en werden doorgegeven aan de trein.

De trein die van Soga Station (Km: 50) naar Km: 69 + 450 met de trein reist, keerde na KM 20 + 69 met de trein terug naar Soga Station.

Minister van Transport Isack A. Kamwelwe legde verklaringen af ​​aan de persleden na de reis en de ceremonie werd voltooid nadat de souvenirfoto was genomen.

JavaScript is vereist voor deze diashow.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen