Bouwcentrum is begonnen met tunnelwerkzaamheden bij het spoorwegproject van Morogoro Makutupora

morogoro makutupora spoorwegproject voor het uitvoeren van tunnelceremonie
morogoro makutupora spoorwegproject voor het uitvoeren van tunnelceremonie

Tanzania, Morogoro - Makutupora Spoorwegtunnel tunnelgraven gestart in 22 2019 juli met de ceremonie bij de ingang van de langste tunnel T2 (L = 1.031m).

De ceremonie werd bijgewoond door vice-minister van Arbeid, Transport en Communicatie Hon. Eng. Atashasta Justus Nditiye, gouverneur van Morogoro Stephen Kebwe, Kilosa districtsgouverneur Adam Mboyi, bestuurslid van de TRC John Kondoro, TRC algemeen directeur Masanja K. Kadogosa, Korail-projectmanager Jong Hoon Cho, TRC-projectmanager Faustin Kataraia, vice-voorzitter van de raad van bestuur van bouwcentrum Erdem Arıoğlu, projectmanager Hüsnü Uysal en landenmanager Fuat Kemal Uzun woonden de bijeenkomst bij.

In de tunnel sprak de vice-minister van Arbeid, Vervoer en Communicatie van Tanzania Nditiye zijn geluk uit om deel te nemen aan de tunnelceremonie en verklaarde dat het SGR-project het grootste infrastructuurproject in het land is. Hij verklaarde ook dat deze spoorlijn van groot belang is voor zowel Tanzania als de landen in de regio.

Het project omvat 2.620-tunnels met een totale lengte van 4m. De lengten zijn respectievelijk T1 424 m, T2 1.031 m, T3 318 m en T4 847 m. T2 productie van tunnelgravures zal naar verwachting tegen het einde van 2019 voltooid zijn.

Over Levent Elmastaş
RayHaber-editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.