TCDD-communicatielijn 444 8 233

TCDD-communicatielijn
TCDD-communicatielijn

U kunt informatie krijgen over alle zaken zoals treintijden, treinkaartjes en ticketwijzigingen door de TCDD-contactlijn te bellen. U kunt het TCDD-telefoonnummer met betrekking tot de treinen bellen en op elk moment veel transacties doen met de gratis TCDD-klantenservice.

TREINKAARTJES CONTACTLIJN

TCDD Vervoerslijn voor treintickets: 444 8 233 (444 TCDD) TCDD Taşımacılık A.Ş. Het werd opgericht na de liberalisering van de spoorwegen en werd opgericht om passagiers- en goederentreinen op TCDD-lijnen te exploiteren. Sinds de dag van oprichting is er hard gewerkt om het aandeel van spoorwegen in personen- en vrachtvervoer te vergroten. De hogesnelheidstreinen van Istanbul, Eskişehir, Ankara en Konya nemen elke dag toe met nieuwe sets.

treinticket telefoonnummer tcdd contact

TCDD KLANTENSERVICE TELEFOONNUMMER

TCDD Tasimacilik, dat het aantal passagiers met de dag op conventionele lijnen verhoogt, wordt ook geconfronteerd met een grote belangstelling van passagiers voor regionale treinen. De lijnen Adana-Mersin, İzmir-Denizli, İzmir-Ödemiş, Karabük-Zonguldak zijn de lijnen met het grootste aantal passagiers. TCDD Telefoonnummer 444 8 233 U kunt alle informatie over treinen van deze lijn krijgen.

Met de oprichting van de nieuw opgerichte Logistics Centres, Organized Industrial Zones, Connection Lines en het Baku-Tbilisi-Kars Railway Project, levert het bedrijf grote inspanningen om ervoor te zorgen dat ons land zijn verdiende positie in het railvervoer verdient.

TCDD İLETİŞİM TELEFON Op de website van TCDD Taşımacılık A.Ş kunt u informatie vinden over de hogesnelheidstreintijden, de routes van de hoofdtreinen en regionale treinen, en de vertrektijden vanaf de stations en stations. TCDD Telefoonnummer is 444 8 233 en u kunt alle informatie over treinen van deze lijn krijgen.

TCDD WhatsApp-lijn - 0507 321 82 33

0507 321 82 33, gemaakt door TCDD, reageert direct op berichten die naar WhatsApp worden verzonden en biedt direct antwoord op openbare klachten en suggesties.

TCDD Contact telefoon: 444 8

Günceleme: 16/04/2022 11:24

Vergelijkbare advertenties

hoe 1

  1. in de spoorwegen: het is noodzakelijk dat de werknemers vindingrijk, bekwaam, succesvol en zelfopofferend zijn.

Beoordelingen