TCDD-communicatielijn 444 8 233

TCDD-communicatielijn
TCDD-communicatielijn
abonneren  


TCDD-communicatielijn 444 8 233: U kunt TCDD bellen om informatie te krijgen over treintijden, treinkaartjes en ticketveranderingen. U kunt het TCDD-telefoonnummer over de treinen bellen en u kunt op elk moment veel transacties uitvoeren met de vertegenwoordiger van de klantenservice van TCDD.

TREINKAARTJES CONTACTLIJN

TCDD Vervoerslijn voor treintickets: 444 8 233 (444 TCDD) TCDD Taşımacılık A.Ş. Het werd opgericht na de liberalisering van de spoorwegen en werd opgericht om passagiers- en goederentreinen op TCDD-lijnen te exploiteren. Sinds de dag van oprichting is er hard gewerkt om het aandeel van spoorwegen in personen- en vrachtvervoer te vergroten. De hogesnelheidstreinen van Istanbul, Eskişehir, Ankara en Konya nemen elke dag toe met nieuwe sets.

treinticket telefoonnummer tcdd contact
treinticket telefoonnummer tcdd contact

TCDD KLANTENSERVICE TELEFOONNUMMER

TCDD Tasimacilik, dat het aantal passagiers met de dag op conventionele lijnen verhoogt, wordt ook geconfronteerd met een grote belangstelling van passagiers voor regionale treinen. De lijnen Adana-Mersin, İzmir-Denizli, İzmir-Ödemiş, Karabük-Zonguldak zijn de lijnen met het grootste aantal passagiers. TCDD Telefoonnummer 444 8 233 U kunt alle informatie over treinen van deze lijn krijgen.

Met de oprichting van de nieuw opgerichte Logistics Centres, Organized Industrial Zones, Connection Lines en het Baku-Tbilisi-Kars Railway Project, levert het bedrijf grote inspanningen om ervoor te zorgen dat ons land zijn verdiende positie in het railvervoer verdient.

TCDD COMMUNICATIETELEFOON U kunt de uren van de hogesnelheidstreinen op de website van TCDD Taşımacılık A.Ş. leren kennen, evenals de routes van de hoofdlijnen en regionale treinen, de vertrektijden van de stations en stations. Het telefoonnummer van TCDD is 444 8 233 en u kunt vanaf deze lijn alle informatie over treinen krijgen.

TCDD WhatsApp-hotline

0507 321 82 33, gemaakt door TCDD, reageert direct op berichten die naar WhatsApp worden verzonden en biedt direct antwoord op openbare klachten en suggesties.

TCDD Contact telefoon: 444 8

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen