Toeristische Bestemming Bestemming Bestemming

toeristische treinbestemming
toeristische treinbestemming

Minister van Cultuur en Toerisme Mehmet Nuri Ersoy toegevoegd, bölge We voegen een extra dienst toe aan de Eastern Express tussen Ankara en Kars, en we bieden de "Eastern Express of Tourism li, die de economie van de regio zal verbeteren en de inkomsten uit het toerisme zal verhogen. Ons nieuwe doel is om de populariteit van de spoorwegen het toerisme in Turkije te verhogen en dit concept ook verspreid naar andere steden. "


Cultuur en minister van Toerisme Nuri Mehmet Ersoy, 'Orient Express' trein namen ze de eerste stap met de geleidelijke Hij zei dat Turkije zou bevordering van het toerisme in het algemeen.

Minister van Transport en Infrastructuur, Mehmet Cahit Turhan en Ankara-Kars dienen om te dienen tussen de 'Tourist Orient Express'-knop die op de knop Ersoy drukt, de nieuwe doelen om dit concept geleidelijk naar andere steden te verplaatsen, voegde hij eraan toe.

Eastern Express is de belangrijkste taak van het vervoer om ervoor te zorgen dat de minister Ersoy, naar zijn mening, deze nieuwe dienst die als een opwindende toerist zal worden gegeven, toeristen zal behoeden voor de moeilijkheid om een ​​plaats te vinden en nuttig zal zijn in termen van economie, zei hij. Ministers Ersoy, "We willen treinen populair in Turkije te maken." Hij zei.

in het buitenland de trein zien grote belangstelling voor binnenlands toerisme van Turkije zou een haalbare optie is zowel mooi als voor bezoekers uit de 'Orient Express' als een lijn van een minister benadrukte promotie kan worden gebruikt als een instrument Ersoy, eerst bereid het toerisme uitgedrukt Toerisme Oost-Express Andere zijn worden uitgebreid naar de spoorlijnen, het ministerie van Verkeer en Infrastructuur in overleg met de nieuwe stappen die moeten worden genomen en zullen de volgende stappen toelichten, zei hij.

met Turkije's toeristische mogelijkheden van de single-site te bekijken en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven aanwezig zijn in een cluster bij elkaar evaluatie Cultuur en minister van Toerisme Mehmet Nuri Ersoy, in de afgelopen maanden heeft de Oriënt Express gereisd en deze lijn zullen ze de toeristische uitdrukkelijke zei verder willen ze de internationale populariteit te verhogen.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties