Bursa Rural Road Works in progresswegwerkzaamheden in de slijmbeurs
wegwerkzaamheden in de slijmbeurs

Bursa Karacabey township Sets buurt wegverharding werk snel Bliss, de burgemeester van Alinur Aktas, zei dat ze een leven lang werken aan de kwaliteit van het leven, in het bijzonder vervoer in alle landelijke gebieden te verbeteren.

Bursa slimme kruispunten en wegverbreding werk in het centrum van de stad, de geplande extra metrolijnen en overbrugde het produceren van radicale oplossingen om het transport problemen met de kruispunten Bursa Metropolitan Municipality, district 17, wordt de omgeving 1058 ook voortzetting van de werkzaamheden snel naar de kwaliteit weg te verbeteren. Landelijk wijken met de grootste verwachtingen van de werknemers met het oog op het elimineren van de transport en infrastructuur vraagstukken gemeente Harmanli township in Karacabey Quarter tarring pad kwam een ​​einde aan. Izmir over 3 kilometer weg die een verbinding met de buurt over de weg 1650-meter gedeelte van het werk voltooid bieden, terwijl de resterende 1350-meter deel van de bestrating werk snel voort.

De weg is beschaving

Burgemeester van Bursa Metropolitan Municipality Alinur Aktaş bezocht de wegwerkzaamheden die worden voortgezet samen met Erdem Çolak, Mukhtar van Harmanlı Neighborhood en Ertem İşcan, Districtsvoorzitter van Karacabey District. Hakan Bebek informatie over het Department of Transportation President Aktaş ontvangt informatie, asfaltering, infrastructuur en bovenbouw, inclusief 17 district 600 werkt op verschillende locaties, zei het werk. Ondanks de economische conjunctuur van het land, verklaarde president Aktaş dat ze proberen om service te verlenen aan de 1058-wijk van Bursa door de middelen op de meest efficiënte manier te gebruiken. Ekonomik Yol is de beschaving. In overeenstemming met de instructies van onze president, werken we hard aan transport in gezonde gebieden in al onze buurten. We zetten onze asfalteringswerkzaamheden voort in de wijk Harmanlı van Karacabey, een van de districten van Bursa die open staat voor ontwikkeling in het westen. We hebben de 1650-metersectie van de weg voltooid en we zullen het resterende deel in een korte tijd voltooien. Zelfs als de wegen gezond worden in het stadscentrum, zullen onze mensen hun contacten met hun dorpen niet afsnijden, ze zullen hier op vakantie komen, in het weekend, en zullen de plattelandsbuurten in staat stellen om te verhuizen. Yol

Harmanlı Districtshoofdman Erdem Çolak herinnerde er ook aan dat de wegwerkzaamheden sinds 1965 zijn toegenomen tot 3-meters van 10-meters en bedankte Aktaş voor de werkzaamheden in de regio.

Genoeg van een goed doel

Na het afronden van zijn studie op de weg, ontmoette voorzitter Aktaş de burgers op het plein van Harmanlı Quarter op uitnodiging van Muhtar Çolak. President Aktaş richtte zich hier op de buurten en benadrukte dat de verkiezingen voorbij zijn en dat de periode van leven, begin en onderneming is begonnen. President Aktaş verklaarde dat alle districten nieuwe schoonheden zullen winnen met de werken die in de nieuwe periode moeten worden uitgevoerd. Als iemand deze weg passeert, 'God zegene degenen die doen', zou hij ons niet waardig zijn. Een zegen is genoeg voor ons

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.