De duurzaamheidsreis UTİKAD wordt een goede praktijk in FIATAutikadin surdurableability travel fiatada good practice voorbeeld
utikadin surdurableability travel fiatada good practice voorbeeld

Internationale Vereniging van Transport en Logistieke Dienstverleners UTIKAD, Turkse logistieke sector nog steeds droeg de top over de internationale platform. In de 2014 en een centraal thema gehouden in Istanbul "duurzame groei in Logistics" FIAT opgesteld onder de World Congress en de logistieke sector wereldwijd "Duurzame Logistiek Certificate", gepresenteerd door belichamen hun werk in het kader van het begrip duurzaamheid UTIKAD, de Verenigde Naties, waar het werk in deze richting Global Compact UTIKAD de vereiste verklaring van het rapport vestigde ook de aandacht op 2017- 2019.

Het rapport, gepubliceerd in het Turks en het Engels door UTIKAD na bestudering van de FIATA, de duurzaamheid van de sector UTIKAD studies geëvalueerd zou aanzienlijke voordelen uit te voeren om te delen met internationale actoren. In dit verband, Cavite UTIKAD General Manager Ugur, om het werk van de vereniging over dit onderwerp als Best Practices, tussen maart 27 30-2019 date is uitgenodigd om de vergaderingen van de Centrale FIATA in Zürich.

In de 2013 "Green Business Certification" alle werkzaamheden die met UTIKAD komende 6 jaar na de ontvangst uitgevoerd "Corporate Social Responsibility Projects UTIKAD's: Duurzame ontwikkeling in Journey of Sustainability" (UTIKAD Corporate Social Responsibility Projects: Duurzaamheid Journey) werden verzameld onder de titel.

UTIKAD General Manager Cavit Uğur donderdag maart 28 presentatie van duurzaamheid studies heeft grote belangstelling van vertegenwoordigers van de internationale logistieke sector aangetrokken. Green Office Certificaat, World Clock applicatie en koolstofarme Hero Award als milieubewustzijn, alsmede aandacht voor de initiatieven van de United Nations Global Compact en hier is Equal Vrouw Certification als werkleven en sociale leven van gelijkheid en UTIKAD met initiatieven om de arbeidsmarkt wereld te beschermen via ontving de bewondering van zijn stakeholders.

DE NIEUWE PRESIDENT VAN DE FIATA DUURZAME LOGISTIEK WERKGROEP CAVİT UĞUR

International Transport en Logistiek Service Providers Association, presentaties het Centraal FIATA Meetings 'best practices' en scoorde nog een succes. UTIKAD in de afgelopen jaren met de hulp van de Duurzame Logistiek werkgroep binnen de FIATA voorzitterschap UTIKAD General Manager Ugur opgericht werd verkozen Cavite. Uğur zei, başarılı We zijn er trots op om onze succesvolle praktijken in de Turkse logistieke sector naar internationale platforms te brengen. Een duurzame wereld, duurzame economie, die op een duurzame manier van zakendoen zijn en dat ze beide in ons land kan wereldwijd worden toegepast hebben altijd geloofd en ons werk dat we steeds verder in deze richting zal blijven. Omdat er geen andere planeet is waar we kunnen leven. Çünkü

Cavite Ugur, FIAT voorzitter van de Werkgroep Duurzame Logistiek 1-5 2019 oktober zal in Kaapstad worden gehouden, zal Zuid-Afrika meer dan 2019 FIATA World Congress te nemen.

Voor presentatietekst Klik hier.

Voor presentatie Klik hier.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.