TÜVASAŞ, lokale en nationale, aangezien alle railvoertuigen die kunnen worden geproduceerd op de SpotTÜVASAŞ lokale en nationale spoorwegen voertuig op het punt dat het gehele productieproces
TÜVASAŞ lokale en nationale spoorwegen voertuig op het punt dat het gehele productieproces

Yaman, de president van de spoorwegbranche, had een ontmoeting met leden van de pers. Yaman verklaring, benadrukt dat de lokale en nationale TÜVASAŞ kwam tot de punt van de productie van alle railvoertuigen in de behoefte van Turkije.

Railways-business Unie van Adapazari Branch Voortbouwend op het resultaat van een samenkomen vakbond president met de pers ontbijt, Cemal Yaman, Turkije Wagon Industry Corporation (TÜVASAŞ) 's verleden deelde vandaag en het publiek op het gebied van openbaarmaking toekomst.

Yaman, met TÜVASAŞ van zijn pupil en hun respectieve projecten in Turkije, maar het moet worden opgemerkt dat een organisatie niet genoeg heeft ingevoerd.

TÜVASAŞ's, de eerste binnenlandse spoorwagons passagier, elektrisch forens sequenties, raybüs, de TVS-2000 serie luxe personenauto wagons en de modernisering project "Anatolië" Diesel Yaman uit te leggen dat de productie van Trein Set, evenals totaal 2500 Totaal nabijheid van de productie railvoertuig en 40 duizend omgeving reparatie- en doet denken maakte de modernisering Yaman in TÜVASAŞ gezamenlijke productie kader in de metro van Bursa metro's en het spoor voor het stadsvervoer met een Marmaray gereedschappen, werd de productie van voertuigen benadrukt dat het opdoen van ervaring.

Ze konden hun rompen niet breken
Ondanks dit alles was Yaman niet in staat om de schelpen van TÜVASAŞ te doorbreken en werd hij niet in staat om in de positie van een merk te komen. Yaman, die de obstakels hiervoor uitlegde, voerde aan dat deze obstakels de procedures waren van het recht op overheidsopdrachten, de nationale personeelswetgeving, procedures die werden toegepast bij binnenlandse en buitenlandse aanbestedingen en financiële redenen.

BINNENLANDSE EN NATIONALE PRODUCTIE
Het onderstreept dat de strijd tussen de wereldlanden gebaseerd is op de economie, zei Yaman. De laatste output van deze strijd is helaas oorlog. Het voortbestaan ​​van ons land is mogelijk met al onze sectoren en daarmee onze economie zo sterk als in onze defensie-industrie. Voor dit doel, hoe directe aanbesteding te bieden aan de defensie-industrie; Dezelfde regelgeving moet worden ingevoerd voor de sector productie van railvoertuigen, zodat onze sector sterker kan worden met zijn binnenlandse en nationale productie en export Demiryolu.

OM UITDAGINGEN TE VERWIJDEREN
Om deze problemen op te lossen, voerde Yaman aan dat het presidentschap van de president van de spoorsector moet worden ingesteld en dat het hele beheer van vraag en aanbod van het land door dit voorzitterschap strategisch moet worden bepaald. Yaman verklaarde dat deze stap de moeilijkheden in de internationale bureaucratie zal wegnemen.

NATIONAAL TRAININGSPROJECT
Verwijzend naar het productieproces van de nationale en nationale trein, die vijf jaar geleden werd onderscheiden, zei Yaman: Dr. In de loop van het afgelopen 160-jaar zijn de installatie van Aluminium Body Factory, voertuigontwerpstudies en componentaanbestedingen voltooid en zijn productieactiviteiten gestart. Deze nationale trein zal ook bij Ada Express worden gebruikt. De eerste serie 1,5-voertuigen, de prototypeserie met vijf tanden, wordt aan het einde van 100 teruggebracht tot de tracks en wordt aan onze natie gepresenteerd. We willen dat u weet dat onze organisatie te maken heeft met grote obstakels en problemen op het internationale toneel om deze treinstellen niet te produceren.

Voor zover bekend van TCDD-informatie, zal 10 in het komende 10-jaar XNUMX duizend kilometer overschrijden.

Sommigen van hen zullen worden gebruikt voor 160-200 km / h-speedtreinsets, terwijl andere voor 200-250 km / h zullen zijn. Daarom zal ons land in het komende jaar 10 aan deze routes werken. Snelle en hogesnelheid elektrische treinsets zullen in grote hoeveelheden nodig zijn.

'LICHAAM' VOORBEELD VOOR TREINNETWERK
Stellend dat hij een bemonstering van het onderwerp van het onderwerp wil maken, benadrukte Yaman dat de spoorweginfrastructuur in het land gelijkaardig is aan het vaatsysteem dat in mensen wordt gevonden en het doorgevende bloed is als spoorvoertuigen. Yaman, worden geproduceerd door het systeem van de bloedvaten circuleert in hoe belangrijk, bij de productie van auto's in het spoorwegnet in Turkije, zo betoogde hij dat het van groot belang was van het lichaam.

HOE GAAT HET SUCCES?
Yaman verklaarde het volgende; Ümüz Hij vond het antwoord onder het leiderschap van onze General Manager. De bureaucratische obstakels voor de status van TÜVASAŞ overwinnen; 160 heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met ASELSAN, waarin het samenwerkt met de National Electric Train Sets met snelheid van km / u en de National Electric Train Sets met de snelheid van 225 km / h. Het overschrijdt de bureaucratische obstakels die voortkomen uit de status van de staat in ontwerp, marketing en vergelijkbare situaties met de autonome structuur van ASELSAN.

TÜVASAŞ management door de voorzitter van de president van het nationalisme en nationaliteit discours door het verwijderen van de taak; In de installatie van Aluminium Body Production Factory, in het productieproces van 160 km / u elektrische nationale treinsets en in de ontwikkeling van 225 km / u speedtreinsets en componenten; Allereerst werkt het in nauwe samenwerking met vele lokale bedrijven, waaronder ASELSAN.

In de afgelopen jaren is 12 geïmporteerd 26 verschillende spoorvoertuigen en componenten uit verschillende landen en 6 miljard dollar in het buitenland is gekocht. Dit is een groot verlies voor ons land, dat zijn schaarse hulpbron op de meest efficiënte manier moet gebruiken, omdat het een permanente afhankelijkheid creëert.

Laten we deze fout niet voortzetten als een land. Zoals ik al zei, mijn beste vrienden, heeft ons land in het komende 15-jaar behoefte aan duizenden voertuigen met een klein bereik, duizenden hoofdspoorwagons en duizenden snelle en hogesnelheidstreinen. Alle internationale vertegenwoordigers van deze sector zijn op zoek naar deze markt. Hun enige zorg is om zoveel mogelijk aandelen uit deze markt te nemen.

Hiervoor zullen zij samenwerken met de vertegenwoordigers van de particuliere sector die op zoek zijn naar deze markt in ons land.

Zowel de internationale sector als de vertegenwoordigers van de particuliere sector in ons land zijn de enige doelwitten van deze markt.
Het is een falen om te denken dat de nationale en nationale industrieën in ons land hen ondersteunen om deze technologieën te winnen of om hen te vragen nieuwe technologische ontwikkelingen te maken. Aan de andere kant is de ontwikkeling van deze sector in ons land en het bereiken van een bepaald niveau een proces. Wij geloven dat dit proces moet worden overwonnen met een nationale mentaliteit. Omdat er geen buitenlander is, kan in ons land op korte termijn zo'n technologieoverdracht plaatsvinden en de nationalisatie en nationalisatie van ons land in deze sector zal niet werken voor de export.

Dientengevolge; ons land de technologische ontwikkeling van deze sector, de groei en de toekomstige levering van nieuwe technologische uitbreidingen, afhankelijk van de infrastructuur in meer morgen en in staat zijn om te produceren in deze gebieden van onze staat vandaag zal het mogelijk zijn om lokale en nationale initiatieven op dit gebied te ondersteunen. Geen enkele buitenlandse of private sector zal ooit zo'n probleem zijn en dat zal ook niet zo zijn. Ze hebben rekeningen voor huur alleen in deze markt in ons land. We kunnen alleen voorkomen dat deze accounts bij de overgang naar de nationale en nationale sector. Het voortbestaan ​​van onze sectoren is onze economische overleving; onze economische overleving zal het voortbestaan ​​van ons land zijn.

Ons land; Hij heeft pijnlijke ervaringen zoals het voorbeeld van Devrim Arabası en de vliegtuigindustrie van Nuri Demirağ. We willen dat de staat, de bureaucratie, TÜVASAŞ en haar initiatieven in dit opzicht opneemt en een nieuw lijdenproces in onze sector voorkomt.

Onze regering; Onder leiding van TÜVASAŞ zou ASELSAN deze activiteiten moeten ontwikkelen en uitbreiden met directe aanbesteding.

TÜVASAŞ heeft de capaciteit en het vermogen verworven om de meerderheid van deze voertuigen samen met de nationale en nationale industrieën te maken.

Het enige dat TÜVASAŞ van haar strategische planners verwacht, is dat het bepalend is voor de behoeften van het spoorwegvoertuig. langetermijninvesteringen in infrastructuur, de eisen van de voertuigen die moeten worden gebruikt om rechtstreeks aan TÜVASAŞ te worden gemeld. TÜVASAŞ maken het in het midden van het railvoertuig industriële basis in onze regio opgericht met de industriële omgeving en als een manager zal samen zaken te organiseren totdat de productie van ontwerp, met de binnenlandse partners en leveranciers (Aselsan TÜLOMSAŞ en andere lokale fabrikanten) zou een trein set te produceren voor het vervoeren van passagiers die ons land nodig heeft. Al onze uitgaven zullen dus worden overgeheveld naar de ontwikkeling van onze economie en industrie. Daarna zal de import worden verminderd, zullen de werkgelegenheid en de export toenemen. Ons land zal de territorialiteit en milite realiseren die worden genoemd in de sector van spoorwegvoertuigen.ik haberlisin.co)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.