TÜVASAŞ heeft zijn interne workshop voor belanghebbenden uitgevoerd binnen de reikwijdte van strategische planningsstudiestuvasas heeft het paydas werk uitgevoerd in het kader van strategische planning
tuvasas heeft het paydas werk uitgevoerd in het kader van strategische planning

TÜVASAŞ periode van 2020-2024 een van de belangrijke stadia van het Strategisch Plan studie "Internal Stakeholder Workshop" "TUBITAK-TUSSİDE" Guidance werd gehouden in het Sakarya You.

De uitgangspunten en het beleid TÜVASAŞ, doelstellingen en methoden middellange en lange termijn moet worden gevolgd bij het bepalen van de toewijzing van middelen om ze te openen, in het geval van interne stakeholders; bedrijfsstrategie en ontwikkeling bestuursleden, medewerkers en vertegenwoordigers van alle afdelingen van de organisatie van de vakbonden in de opvattingen en suggesties organisatie werden ontvangen.

Ambtenaren en werknemers in de uitgebreide vergaderfaciliteiten bestaande uit personeel, uitzicht over de deelnemers Autoriteit, suggesties en kritiek van het bedrijf sterke en zwakke punten met kansen en bedreigingen, om te worden gebruikt als data in het Strategisch Plan studie worden voorbereid.

Dit strategische plan, dat voorbereid zal zijn op de 2020-2024-periode, zal de routekaart zijn van de geplande projecten voor de komende vijf jaar en de geplande basisactiviteiten.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

13 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Pts 13
Geen evenementen gevonden
Zat 18
Geen evenementen gevonden
Sun 19
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.