De aannemer is digitaal te gaan met Locomotievenlocomotieven is digitaal te gaan met TÜLOMSAŞ
locomotieven is digitaal te gaan met TÜLOMSAŞ

Het Digital Transformation Office, dat jaren geleden in Tülomsaş werd opgericht over 1,5, besloot om de locomotiefsystemen om te vormen tot een digitaal platform in de richting van de routekaart die werd bepaald als resultaat van de werken en workshops. In dit verband werd het ontwerp van alle elektrische en elektronische besturing zich in de eerste diesel-elektrische locomotief lokale en nationale dexnumx algoritmen en ontwikkeling van Turkije door Tulomsas R & D Center uitgevoerd. TLMS (Tülomsaş Locomotive Monitoring System) dat deel uitmaakt van de elektrisch-elektronische besturingssystemen en de gegevens die in real time worden ontvangen van de subsystemen van DE10000 National Diesel Electric Manoeuvre Locomotive; software wordt geleverd door personeel van Tülomsaş aan UIC10000 gebruikersinterfaces in de HMI (Human Machine Interface) wordt verstrekt om naar de machine te worden overgebracht. Bovendien kunnen de gegevens door middel van deze software worden gebruikt voor bewaking op afstand, diagnose en registratie in de buurt van 612 van de gerelateerde subsystemen.

locomotieven is digitaal te gaan met TÜLOMSAŞ

Met TLMS wordt de informatie weergegeven van eenheden zoals de voertuigbesturingseenheid, de besturingseenheid voor de afbeeldingsframe, de dieselmotorregeleenheid, de koelingsregeleenheid en de remstuureenheid. Daarnaast starter geven, waardoor tractie diesel motor draaien, stoppen itemaanleveringsbestanden voorwaarden met betrekking tot inactieve opdrachten, tractiemotoren van de huidige, koppel, snelheid, temperatuur, spinning data, monteur stuuringangen en specifieke enkele aanvullende gegevens kunnen worden weergegeven op het gehele systeem.

locomotieven is digitaal te gaan met TÜLOMSAŞ

DE VOORDELEN VAN HET TLMS- EN AUTOBESTURINGSSYSTEEM IN DE DE10000-LOCOMOTIEF
Door de digitaliseringsstudies is de interactie tussen de monteur en de loc ergonomischer gemaakt vergeleken met de analoge systemen in de oude locomotieven. Daarnaast worden statistische gegevens over foutmeldingen, specifieke alarmcondities en gebruiksgewoonten van de monteur geregistreerd. Dankzij TLMS, waardoor testen en storingzoeken gemakkelijker wordt in de ontwikkeling van locomotieven, nieuwe systeemintegratie, foutreparatie en onderhoud / revisieprocessen, zijn kosten en tijdswinst in de genoemde processen eenvoudiger geworden om het product geschikt te maken voor de eisen van de klant.

Met TLMS ontwikkeld door TULOMSAS R & D Center, een nieuwe generatie tkys'n's (Train Control and Management System) ervaring die nodig zijn voor de creatie, toegang via de HMI, de toonaangevende data en GSM (Global System Mobile) technologie om de gegevens met betrekking tot de integratie van hardware die ondersteuning biedt voor het verschaffen van toegang op afstand , worden gemaakt van statistische studies "big data" (big data) onder het beheer van de "cloud" (cloud) en "Internet of Things" (IOT) locomotieven over het maken van de infrastructuur van de technologie "Predictive Maintenance" kwesties binnen de reikwijdte die nodig zijn om de naleving van de industrie 4.0 eisen te waarborgen de nodige ervaring met het opzetten van infrastructuur is opgedaan. Digital Conversion Workshop voor locomotieven in TÜLOMSAŞ 'in universiteiten en particuliere bedrijven gaan ook over integratie en participatie in de transformatie van digitale antennesysteem is een belangrijke stap voor de bepaling van nationale routekaarten.

KORTE, MIDDELGROTE EN LANGE TERMIJN ONTWIKKELINGSSYSTEMEN
hybride locomotieven op de middellange termijn, met name op de korte termijn dieselelektrische rangeerlocomotieven, elektrische en diesel-elektrische hoofdlijn en rangeerlocomotieven, diesel hydraulische locomotieven en National in yht'(High Speed ​​Train) tot lokale content en toegevoegde waarde te worden gebruikt in R & D TULOMSAS high tkys Center is bedoeld om te worden geproduceerd door minimale kosten.

Aan de andere kant nog steeds gedekt door de middellange termijn industriële 4.0 compliance processen zal de TULOMSAS R & D Center "Predictive Maintenance" sensor in relatie studies, sensor reader elektronische kaarten, GSM toestellen worden toegevoegd en zal worden gewonnen "big data" (big data) management, "cloud" (cloud) en "Internet of Things tespit (IoT) -ervaringen, statistische gegevensverzamelingstudies kunnen worden uitgevoerd voor het voorspellen van fouten. Academici en ondernemers zullen de mogelijkheid krijgen om de meest geavanceerde toepassingen van de wereld toe te passen op TULOMSAS-locomotieven.

Op de lange termijn zullen aan alle vereisten van ılan Predictive Maintenance zaman worden voldaan dankzij de statistische gegevens en de expertise die in een lange periode is opgedaan met betrekking tot de nalevingsprocessen van Industry 4.0.

Het inbedrijfstellingssysteem is te zien in de nationale elektrisch manoeuvreerlocomotief die voor de eerste keer zal worden tentoongesteld op de EURASIA RaiL-beurs in 10-12 april 2019.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.