Last Day voor TCDD Worker Procurement applicatie! Wat zijn de voorwaarden?Wat zijn de laatste wapencondities voor het toepassen van tcdd-workers?
Wat zijn de laatste wapencondities voor het toepassen van tcdd-workers?

De aanvragen die moeten worden gedaan aan İŞKUR tijdens het personeel van 356 dat wordt aangeworven voor personeel in het kader van de Turkse Staatsspoorwegen (TCDD), eindigen vandaag. Hoe solliciteren naar personeel van TCDD in İŞKUR?. İŞKUR TCDD vereisten voor personeelswerving Wat we willen toepassen op werknemers van TCDD die problemen willen toepassen in de details van het nieuws dat we u aanbieden. TCDD-aankopen zullen voor onbepaalde tijd worden gerealiseerd.

De aanwerving van personeel van TCDD - kondigde aan dat de Staatsspoorwegen 356-werknemers werkgelegenheid zullen bieden voor verschillende functie-posities die in de opgeloste zaken worden aangetroffen. Tussen april 9 15 2019 laatste algemene voorwaarden voor de werving van TCDD zal in detail beschreven worden door middel van TEO duidelijk. 86 vormen een trein werknemer, spoor weg 42 bouw, onderhoud, reparatie, machine-operators, onderhoud en reparatie service spoorlijn 188 en 40 voor de werkgelegenheid, die zal plaatsvinden als verwijzingen te worden genomen van de haven kraanmachinist TEO.

Republiek Turkije Staatsspoorwegen Administration dienstverband voor onbepaalde tijd contract met 86 trein vormt werknemer, 42 spoor weg bouw, onderhoud, reparatie, machine-operator, 188 spoorlijn onderhoud en reparatie service en 40 havenkraan operator (RTG CE SSG) zal de aankopen verrichten totaal 356 werknemers, met inbegrip. De vraag naar arbeidskrachten voor TCDD-werknemers via İŞKUR zal worden gepubliceerd inİKUR tussen 09.04.2019 en 15.04.2019 en aanvragen zullen vanaf daar worden ontvangen.

Het directoraat-generaal van de staatsspoorwegen is toegewezen aan werkplekken met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd; 86 vormen een trein werknemer, spoor 42 de aanleg van wegen, onderhoud en reparatie machine operator, onderhoud en reparatie van 188 spoorlijn, zal het een totaal 40 356 havenarbeiders, met inbegrip van de kraanmachinist. De vraag naar arbeid werd gepubliceerd in ISKUR tussen 9-15 april.

WAT ZIJN DE ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR TOEPASSING VAN TCDD?

Kandidaten kunnen slechts op één van de in ISKUR aangekondigde arbeidseisen reageren.

Kandidaten moeten mannelijk zijn.

Wat de kandidaten betreft, is bepaald dat de vraag naar arbeidskrachten die is aangekondigd in İŞKUR niet door 36 moet worden geaccepteerd vanaf de deadline.

Kandidaten moeten zijn geslaagd voor de studiestatus en de afdeling die is vermeld in de aankondiging vanaf de deadline.

aanvang van de werkzaamheden die onder Iskŭr het middelbaar onderwijs in de aangegeven vraag naar arbeid, huurde na de start zei toen undergraduate deadline is in Iskur van de vraag naar arbeid of graduaat aangekondigd dat die gedetecteerd contracten, 4857 Arbeidsrecht nummer in de tweede paragraaf in overeenstemming met de 25 artikel deze wordt beëindigd. KPSS is geen vereiste in de vraag naar arbeid. (kamuajans)

TCDD Voor werving en andere details Klik hier...

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.