TCDD en Railway Train Operators ontmoeten elkaar tijdens overlegvergaderingtcdd en spoorwegexploitanten ontmoeten elkaar op de uitzonderingsvergadering
tcdd en spoorwegexploitanten ontmoeten elkaar op de uitzonderingsvergadering

TCDD, TCDD Transport- en spoorwegexploitanten kwamen bijeen in de vergaderzaal van het hoofdkantoor voor overleg.

TCDD Meeting Algemeen Directeur Ali Ihsan geval, Vice TCDD algemeen directeur Ismail H. Murtazaoğlu, TCDD Transport General Manager Erol Arikan, TCDD Transport plaatsvervangend directeur-generaal Cetin Altun, Railway Transport Association directeur-generaal Yasar route en lid van de Managing Director van de private sector die zich bezighouden met exploitatie van de spoorwegen van de Vennootschap.

Algemeen directeur van TCDD Ali İhsan Uygun werd verkozen tot voorzitter van de raad van bestuur voor de ontwikkeling van het spoorwegbeheer en de problemen waarmee de belanghebbenden in de sector werden geconfronteerd.

"Wij zijn de enige gesprekspartner van al uw problemen"

Uygun verklaarde dat de TCDD de eerste bijeenkomst had voor de coördinatie van spoorwegexploitanten. Ir De problemen zijn geen problemen die niet kunnen worden opgelost. We zijn ons bewust van de kosten van de problemen die op de lange termijn moeten worden opgelost. Wij zijn hier voor. We zullen overwinnen met geduld en geduld Wij zijn ook de enige geadresseerde van al uw problemen en verklaren dat ervoor gezorgd zal worden dat elk onderwerp dat aan tafel wordt gesproken, zal worden opgevolgd. We zijn hier voor, mijn vrienden maken aantekeningen over elke visie. TCDD zei dat we willen dat je ervoor zorgt dat we doen wat we kunnen.

Dur TCDD Transportation is onze belangrijkste functie "

Transportation Inc. is een TCDD-groep die verwijst naar Fit, het bedrijf is een van de belangrijkste elementen voor TCDD, zei hij. Beklemtoond dat het standpunt van de sector belangrijk is, zei Uygun dat, als onze belanghebbenden in de privésector, uw standpunten het goud voor ons waard zijn.

"We nemen onze macht uit onze geschiedenis"

TCDD General Manager van Transportation Erol Arıkan We nemen onze macht in de sector uit onze geschiedenis. Deze bijeenkomst zal onze snelle stappen consolideren en ons in staat stellen om onze doelen gemakkelijker te bereiken. Ons overleg zal ons op de gebruikelijke manier belichten. Als TCDD Transportation staan ​​we klaar om allerlei soorten ondersteuning te bieden aan onze stakeholders in de sector. We zijn hier om onze problemen op te lossen en wij; Als een gevestigde organisatie zijn wij van mening dat we onze stakeholders moeten leiden in spoorwegactiviteiten. Onze stappen zijn om de concurrentie te vergroten en de stalen rails te eroderen waar iedereen tevreden mee kan zijn.

Als transport ontvangen we service in het 20-artikel over vrachtvervoer vanuit TCDD. Ik ben van mening dat we, omdat we grote ondernemingen zijn in de inkoop van diensten, een iets meer gecombineerde organisatie moeten organiseren. Ik geloof dat we onze stakeholders in de particuliere sector aanmoedigen. Voor de 3-jaren zijn de problemen die we tegenkwamen bij treinverkeer niet opgelost. Ik denk dat we de sector en ons land met eenheid zullen ontwikkelen en ontwikkelen. Ik geloof dat overlegvergaderingen het succes van onze sector zullen vergroten. Daarom wens ik door te gaan met bepaalde tussenpozen.

JavaScript is vereist voor deze diashow.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.