TCDD 356 Personeelsrekruteringstoepassing Wie kan het doentcdd werving van personeel
tcdd werving van personeel

Republiek Turkije Directoraat-Generaal van staatsspoorwegen TCDD begint af wanneer 356 van de aanvragen voor de werving van kandidaten, ook verhoogd op het onderzoek naar de voorwaarden. Wie kan zich aanmelden voor 356-werving?

TCDD PERSONEEL INKOOP VAN INHOUDDISTRIBUTIE
86 Train vormen arbeider, 42 spoor wegenbouw, onderhoud en reparatie machineoperator, 188 spoorlijn onderhoud en reparatie van 40 havenkraan operator (RTG CE SSG) verzoeken om een ​​totaal 356 recruitment wordt genomen vanaf de TEO door 9 april 2019.

WAT ZAL DE ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR AANKOOP VAN TCDD PERSONEEL GEBEUREN?
Kandidaten zijn slechts één aanvraag yapabilecektir.kpss toestand van de quota bulunmuyor.başvuru provinciaal niveau, niet het land als geheel olacaktır.sade door mannelijke kandidaten toepassing yapabilecek.tcdd personeel voor 36 jaar die niet per se zijn aranıyor.tcdd personeelsbezetting TCDD als olacaktır.mezuniyet status via mondeling examen resultaten 's 9 wordt in mei gepubliceerd. Het is noodzakelijk om de educatieve status en vooral de secties te leren kennen. In deze context is het belangrijk om je situatie aan te vragen wanneer je afstudeereisen worden bepaald. 9 zal u in april informeren als mijn officier.

TCDD PERSONEEL AANKOOP GEZONDHEIDSZORG
Een screeningstest is vereist van een volwaardig staatsziekenhuis of een officieel universitair ziekenhuis. U kunt alle details op basis van nieuws over de gezondheidstoestand volgen. "Minder gevaarlijk, werken in gevaarlijke en zeer gevaarlijke werk" moet in de Iberische Health Report! Gezichtsvermogen, gehoor en ga zo maar door. alle details worden gedetailleerd beschreven in het onderstaande PDF-bestand.

TCDD PERSONEEL KOPEN PSYCHOTECHNISCHE EVALUATIE
TCDD zal worden geëvalueerd door de groep overeenkomstig de richtlijn Gezondheid en Psycho psycho opsporing en evaluatie van de gezondheidszorg die ze hebben armen van kandidaten voor de commissie verslag art ontvangen zullen beslissend zijn voor de groep. De geschikte kandidaten zullen naar de psychotechnische evaluatie worden gestuurd. (Mijn menu)

TCDD Personeelswerving aankondiging voor de volledige tekst Klik op

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.