Sümela Kabelbaanproject op de agenda van president Zorluoğluheeft een project van sumela-kabelbaan in het kamp
heeft een project van sumela-kabelbaan in het kamp

Trabzon Burgemeester Murat Zorluoğl de ene kant, groet adoptie proces in verband met veranderingen in het management en briefings aan de andere kant begon te werken aan het bevorderen van het project. Op korte, middellange en lange termijn plant burgemeester Zorluoğlu projecten die op korte termijn in actie komen. In die zin, een overlegvergadering met het personeel van de gemeente, toerisme en landschapsarchitectuur kwesties met betrekking tot de Zorluoğlu, vrouwen markt in het centrum, Meydan 3. Het project zal verrijkt worden met de rehabilitatiewerkzaamheden aan de straat in de buurt van het Stageproject en het Square Park, en de processen gerelateerd aan het Sumela Teleferic Project en de Çal Cave zijn besproken.

Metropolitan, de tijd effectief gebruik van het veld zal zo snel mogelijk worden ingezet om de gemeente Trabzon Metropolitan uit te spreken Burgemeester Murat Zorluoğlu, bir In de huidige maand is het investeringsseizoen begonnen. Gelukkig hebben we het verkiezingsproces achter ons gelaten met het resultaat dat we wilden, we begonnen onze missie. We zullen onze begroetingsbezoeken in korte tijd afronden en hopelijk zullen we aan onze projecten gaan werken door naar het veld te gaan. In dit stadium gaan we door met het proces aan de balie met de avond / nachtdiensten. We overleggen met onze medewerkers om waarde toe te voegen aan onze Trabzon-kalender, we projecteren onze routekaart. Bij Allah's verlof zullen we deze stad leefbaarder maken met de projecten die we zullen uitvoeren

heeft een project van sumela-kabelbaan in het kamp
heeft een project van sumela-kabelbaan in het kamp
Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.