Spoorwegmogelijkheden voor onze industriëlenspoorwegen worden uitgelegd aan onze industriëlen
spoorwegen worden uitgelegd aan onze industriëlen

TCDD Transportation Inc. Regionaal directeur Abdurrahman Şeref UĞUR, "De kosten van de spoorweg zijn goedkoper dan die van de weg

Industriëlen en werknemers in de industriële zone Adana; er werd uitgelegd hoe voordelige spoorwegen kunnen worden gebruikt.

AOSB-voorzitterschap en TCDD Adana Transport Inc. In de vergadering in de AOSB Seyhan Hall in samenwerking met de regionale directie; Mersin Port Authority en Iskenderun Port Operations Directorates en Arkas Logistics officials zeiden, ender TCDD Adana Taşımacılık A.Ş. Ze maakten een presentatie over Böl De positie van de regionale directie in vracht- en passagiersvervoer en hun kansen in de regio ğ.

AOSB voorzitter Bekir Dairy, in zijn toespraak op de opening van de vergadering, te bedanken voor hun deelname aan de vergaderingen van de gast, "Adana Hacı Sabanci georganiseerd als Industrial Zone voorzitterschap, waar ons grootste doel is om de meest economische manier alle diensten die nodig zijn om zich te concentreren op de productie en de werkgelegenheid industriëlen te bieden. Het is ook een voordeel voor ons dat de spoorwegen door onze AOSB gaan. Het bedienen van allerlei diensten die bijdragen aan de nationale economie is een van onze primaire taken

HARDWARE IN SPOORWEGINDUSTRIE

TCDD Taşımacılık A.Ş. was de eerste die informatie ontving tijdens de informatiebijeenkomst. Regional Director Abdurrahman Seref Ugur, met informatie over de liberalisering van de spoorwegsector, "Liberalisering van uitgevaardigd in 2013 Turkije Railway Transport TCDD zal worden geherstructureerd in het kader van de wet van TCDD" Railway Infrastructure Operator ", zoals gedefinieerd, het gehele aandelenkapitaal van staatsbedrijven TCDD Transport Inc. als een "Railway Train Operator" startte hij zijn activiteiten in 2017

Ugur, hun voertuigen door de particuliere sector, zei personeel met het merk personen- en goederenvervoer in de opening van het front, "Liberalisering met vervoer per spoor sector Turkije om het concurrentievermogen en het transport aandeel in het gezicht van de andere vervoerswijzen en het vervoer per spoor te verbeteren was bedoeld om het concurrentievermogen van zijn eigen te verhogen," zei hij.

Uğur verklaarde dat het spoorwegvervoer voordeliger is dan de snelweg en heeft dit gedetailleerd beschreven. Uğur, Iskenderun Port (Sarıseki Inclusief) vergelijking tussen de transportkosten tussen Adana en, zei:

"Alexander de haven (inclusief Sarıseki) - Adana org.sana regio op het X-bedrijf om lege containers xnumx.lık - vol (retour)

1) Road Transport-optie

Directe verzending van fabriek naar haven)

Verzendkosten: 950

2) Optie Spoorwegvervoer

a) Van Yakapinar naar İskele / Haven van Sarıseki Haven van Spoorweg: 375 TL

b) Van snelweg naar fabriek Yakapınar Loj.Merk. Go-to-arrival + Kalmar-downloadservice in Yakapınar is 350 TL en 725 is TL.

Tijdens de bijeenkomst, adjunct-shuttle manager Murat Arıkmert en logistiek in de presentaties van Osman Yildirim, vertelde hoe zij hun voordeel kunnen gebruiken aosb'n passeren spoorwegen.

De vergadering, AOSB bestuursvoorzitter Bekir Dairy, lid van bestuursleden Joseph Black, Nedim Büyüknac is, Selahattin Onat, de AOSB Regional Director Ersin Akpinar, Mersin en Iskenderun Port vertegenwoordigers, Arkas Logistics ambtenaren en industriëlen bijgewoond.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.