Spoorwegvervoer in het Ottomaanse Rijkspoorvervoer in het Ottomaanse rijk
spoorvervoer in het Ottomaanse rijk

In het Ottomaanse rijk, is de beleidsmethode de politieke ideeën van de Ottomaanse heersers binnen de grenzen van het Ottomaanse rijk.

Wegenbouwmethode

Wegenbouwmethoden in het Ottomaanse Rijk zijn lang alleen gemaakt door lokale bestuurders op basis van militaire behoeften. In de periode dat de staat sterk en gezond was, was het gedeeltelijk verlopen en bleef het als een geheel buiten beschouwing. Na het Tanzimat-edict werd Sorun Roads and Bridges Regulation üler verwijderd en werd een oplossing voor het wegprobleem geprobeerd. Bovendien is voorzien dat de middelen om verbindingen te leggen met landbouw, zee en vervoer dienovereenkomstig worden verstrekt.

Het feit dat het spoorwegvervoer in Europa en Amerika als een opkomend model samen met de zich ontwikkelende en veranderende transportmiddelen van groot belang was voor het Ottomaanse Rijk op het gebied van economische, politieke en militaire aspecten.

De spoorlijn was een opkomend model, zijn gemak en economie, zijn moderniteit. De situatie van het Ottomaanse Rijk alleen was niet voldoende voor deze systemen.

Verwachtingen van het Ottomaanse spoorwegvervoer

Abdülhamit's ideeën over spoorwegen; te verhogen, het leger te versterken, rebellie en het voorkomen van banditisme, evenals de agrarische productie van de wereldmarkt werd verzonden.

Met de aanleg van de spoorwegen zou de landbouwproductie toenemen en de belastinginkomsten stijgen. Bovendien zou de handel zich ontwikkelen, zou invoer en uitvoer van douanerechten worden overgedragen aan de schatkist. Op de plaatsen waar de spoorlijn passeert, zullen rijke minerale afzettingen worden geopend voor ondernemingen en zal de mijnbouwproductie worden verhoogd.

In het Ottomaanse Rijk economisch onvoldoende vervoer per spoor, grote Europese imperialistische staten worden gedaan op basis van hun economische en politieke belangen, die zorgde ervoor dat zij hun belangen te overwegen.

In tegenstelling tot de winstgevende doelstelling van de spoorlijn in het Ottomaanse Rijk, leidde dit de Europese staat ertoe om na te denken over zijn beleid. Omdat de Europese staten economische en politieke druk ondergingen om privileges te krijgen op de spoorweg. Het doel van Europa was om de regio's van de bevolking te vestigen door de spoorwegconstructie in het Ottomaanse Rijk te betreden. Frans en Brits, vooral in deze situatie, nadat de 1889 zich ontwikkelde ten gunste van Duitsland.

Europese staten willen de belangen van de Ottomaanse spoorweg per spoor bereiken

Europese staten wilden hun sociale basis versterken door een spoorlijn te maken in het Ottomaanse Rijk en privileges te hebben voor het Ottomaanse rijk. Ze zijn echter altijd in competitie geweest om het spoor te maken. Toen een staat een spoorweg bouwde en een voorrecht verwierf, drukte een andere staat onder druk en profiteerde hij van privileges.

Een andere situatie ten aanzien van de belangen van de Europese staten is de overgangsroute van de spoorwegen, wat een groot probleem is in het Ottomaanse rijk. Het feit dat de spoorweg vanuit het centrum begon, dat wil zeggen vanuit Istanbul, kwam niet naar Europa. Daarom waren ze voorstander van de spoorlijn vanuit de Middellandse Zee.

Een ander probleem dat Europa gebruikt; De schulden van het Ottomaanse rijk. De Ottomanen kregen privileges in ruil voor schulden of kregen privileges als ze moesten lenen.

De eerste spoorwegconstructie in het Ottomaanse rijk kwam op met de Tanzimat. Later, na de oprichting van het directoraat Düyûnu, won het vaart. De spoorwegmaatschappijen richtten zich echter op het directoraat-generaal Düyûnu.

De spoorwegen in het Ottomaanse rijk werden uitgevoerd door buitenlands kapitaal, met uitzondering van de Hejaz-linie. Eerst werd het bewaard onder het beschermheerschap van de Engelsen, vervolgens de Fransen en de Duitsers.

Een van de belangrijkste methoden van de Ottomaanse spoorweg; is een voorrecht van de spoorwegbouw. Km. garantie voor bedrijven met het systeem genaamd de garantie van het Ottomaanse Rijk. Als de spoorwegmaatschappijen winst maakten onder de gegarandeerde winst, zouden de Ottomanen dit verschil kunnen opvangen.

Aan de andere kant worden de schatkistplaatsen waar de lijn passeert kosteloos aan het productiebedrijf gegeven. Ook hier werden de constructie- en onderhoudsmaterialen van de spoorweg geëxporteerd zonder douanerechten.

CEmONC

Erzurum tijdens de Ottomaanse periode 356 resteert uit de Russen kilometer-Sarikamish-met uitzondering van de grens, de staat heeft zichzelf gemaakt 1564 kilometer Hejaz lijn en totaal 6778-kilometer spoorwegbouw Turkia Republiek Turkije van de weg met zijn 8343 kilometer spoorweg van buitenlandse bedrijven bleven 4112 km binnen de grenzen. Echter, gevormd door externe druk en spoorwegen landinwaarts uitstrekt van de haven in een boomstructuur, in plaats van de belangen van het land, het is meer van de vele Europeanen die de staat hebben gediend; Nationale en onafhankelijke methoden werden niet waargenomen tijdens de Ottomaanse periode.
bibliografie

Ottomaans spoorwegbeleid en de resultaten | Asst. Assoc. Dr. Neem rechtstreeks contact op met İsmail

* Greenwood Press Besteld om te sterven, een wereld van oorlog (2001), s.16
* Murat Özyüksel, Anatolia and Baghdad Railways, Ist.

Vervoer in het Ottomaanse rijk, Land-Sea-Rail, (Editors: Vahdettin Engin, Ahmet Ucar, Osman Dogan), Camlica Basik Yayın, Istanbul 2011.

www.wikiwand.com

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.