Social Cooperative Train Trainsociale coöperatieve training en promotietrein
sociale coöperatieve training en promotietrein

Vervoer en Infrastructuur Minister M. Cahit Turhan, "Onze eerste rit met de trein leed in oktober afgerond 10 provincies hadden belangrijk werk op het gebied van sociale coöperaties ondernomen. Nu, zal hij zijn tweede reis naar Istanbul, Ankara, Kayseri, Sivas, Malatya, Gaziantep, Hatay en Adana provincies hun werk uit te voeren. Rechtvaardiger verdeling van de inkomsten, de vermindering van de regionale verschillen, vermindering van gender discriminatie en sociale uitsluiting te minimaliseren vermeldenswaard dat er onder de onderwerpen te onderzoeken. "Hij zei.

Minister Turhan, Sirkeci treinstation in Social Cooperative en -bevordering Trein Spring Expedition in zijn toespraak op de send-off ceremonie, invloed en hebben op mondiaal niveau in elk gebied, dat een land van Turkije is uitgegroeid tot beweerd, de toekomst op een manier die het gevoel van maatschappelijke verantwoordelijkheid ontbreekt, is het niet mogelijk gezonde wandeling dat Hij zei dat deze trein het product is van dit begrip.

Turhan zei dat als het waarborgen van de integratie van met name werkende leven van kansarme groepen sociale coöperaties die gericht zijn op het vinden van oplossingen voor maatschappelijke problemen, immigranten van het doel, verslaafden, van burgers die zijn benadeeld, gehandicapten en ex-gedetineerden op gewezen dat hun deelname aan het productieproces te waarborgen.

Turhan verklaarde dat het vergroten van het bewustzijn over de tewerkstelling van deze burgers en het voorzien in hun gemeenschappelijke behoeften een van de belangrijke doelstellingen was.

Im Voor ons zijn wij de echte mensen. Gemoedsrust, welvaart en de rijkdom aan ideeën en ideeën. Om deze reden geven we om dit project en bieden we allerlei soorten ondersteuning. Daarom combineren we Europa en Azië met hogesnelheidstreinen. 'We kunnen niet gaan waar u niet bent' en zeggen dat elke hoek van onze landwegen, infrastructuurinvesteringen zijn uitgerust. 10, dat zijn eerste reis in oktober voltooide, heeft aanzienlijke inspanningen geleverd op het gebied van sociale coöperatie in de provincie. Nu zal hij zijn tweede reis maken en zal hij werken in Istanbul, Ankara, Kayseri, Sivas, Malatya, Gaziantep, Hatay en Adana. Rechtvaardigere inkomensverdeling, vermindering van regionale ongelijkheden, vermindering van genderdiscriminatie en minimalisering van sociale uitsluiting behoren tot de onderwerpen die moeten worden bestudeerd. Vluchtelingenkampen zullen worden bezocht in Gaziantep en Hatay en een aantal activiteiten zal worden georganiseerd voor kinderen en jonge groepen. Ik geloof dat deze studies zullen bijdragen tot de plaats van een sociale coöperatieve aanpak in ons land

"81 miljoen burgers moeten hier gevoelig voor zijn"

Turhan, benadrukt dat 81 miljoen burgers die gevoelig zijn voor dit probleem zou moeten zijn, in staat te stellen de pioniers te tonen te zijn en de manier waarop de taken zelf, maar probeer niet allerlei gebieden van de menselijke centrum zou weer op mensen worden uitgevoerd en aldus tot expressie zou gezond leven te vinden.

Aşık Veysel's ın Veracht me niet, broeder, je bent goud, ben ik brons? Tur We zijn er geweest, jij bent zilver, ik ben een laken? Han Om deze reden is het een genoegen voor ons om deel te nemen aan dit zinvolle project als een effectieve stakeholder

Turhan zei dat deze trein is samengesteld uit een 1-generatorwagen, 2-slaapwagon, 1-wagons en 1-tentoonstellingswagens.

Minister Turhan, het project in het kader van de activiteiten van de sociale coöperatie, hoopte hij licht te werpen op toekomstige activiteiten.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.