Social Cooperative Training en Publicity Train bereikt Ankara als tweede stopsociale coöperatieve training en promotietrein bereikten de tweede halte
sociale coöperatieve training en promotietrein bereikten de tweede halte

Uitgevoerd door het ministerie van Handel "Social Cooperative promotie, educatie, ontwikkeling en implementatie Project" Sociale Coöperatieve en -bevordering trein 05 april 2019 datum van Ministers Ruhsar Pekcan met deelname begon zijn expeditie voorjaar gerealiseerd met de opening programma. Na drie dagen van activiteiten Sociale Coöperatieve trein arriveerde in Istanbul naar Ankara, dat is de tweede stop.

Sociale Coöperatieve Aankomst van de trein en de welkomstceremonie in Ankara treinstation vandaag Handelaars en Artisans General Manager Necmettin Erkan, TCDD plaatsvervangend directeur-generaal Ismail Caglar, Cooperative Afgevaardigden, werd gehouden in de vertegenwoordigers van de Handelaars en Artisans professionele organisaties en Ankara Station met de medewerking van Ankara.

In zijn toespraak tijdens de ceremonie wees General Manager Erkan op het belang van de sociale coöperaties die in toenemende mate in de wereld worden gepubliceerd.

Tur In ons land, met name op het gebied van gezondheid en onderwijs, hebben we instellingen gerespecteerd die diensten leveren zonder winstoogmerk. De sociale coöperaties, die hun activiteiten niet met winstoogmerk verrichten, maar met het oog op het produceren van sociale voordelen, trekken de aandacht met succesvolle voorbeelden in de afgelopen jaren. Het model van de sociale coöperatie, dat een maatschappelijk doelwit samenbrengt met een ondernemersgeest, wordt steeds populairder, vooral in de landen van de Europese Unie.

De sociale coöperatie is een zin die we beginnen te horen en gebruiken. De geest van partnerschap, eenheid en solidariteit die de essentie van dit model vormt, is echter niet nieuw voor ons, maar eerder geworteld. Wij zijn een natie die de generaties als een nationaal karakter heeft gedragen om vol te zijn, te delen, elkaar te helpen en zijn wond af te sluiten terwijl we aan het consumeren zijn. De gistgemeenschap is noodzakelijk voor de ontwikkeling en uitbreiding van sociale coöperaties.

Het is het recht om dit werk samen met ons directoraat-generaal en andere openbare instellingen en maatschappelijke organisaties uit te leggen. The Social Cooperative Promotie van ons directoraat-generaal Onderwijs, ontwikkeling en implementatie van deze reis zal de publieke sociale coöperaties in te voeren in het kader van het project, ik hoop dat ik met succes te voltooien, "zei hij.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.