Siemens Mobility Eurasiarail om gelieerd vervoer te benadrukken bij 2019mobiliteit van siemens eurasiarail zal ook de koppeling benadrukken
mobiliteit van siemens eurasiarail zal ook de koppeling benadrukken

Siemens Mobility EurasiaRail 2019 die de beurs bij te wonen, 'We vormen de Connected Transportation 'onder de slogan, geleidelijk uitgegroeid tot een intensiever netwerk' de ononderbroken transport ecosysteem "zal digitale innovaties vertegenwoordigers van de sector aan te bieden. Deze oplossingen maken het spoorvervoer efficiënter en betrouwbaarder.

Digitalisering transformeert de transportsector radicaal. Siemens Mobility, digitalisering van de wereld om intelligente infrastructuur van vervoerders in het algemeen te maken, gedurende hun gehele levenscyclus om de duurzaamheid waarden te verhogen, de passagier ervaring stelt hen in staat om de verbetering van de activa en de beschikbaarheid en orde te garanderen. Het leven dat velen die 10-12 2019 EurasiaRail tussen de verschillende technologieën die in april en oplossingen zullen worden geïntroduceerd. 3 ETCS Level hybride en cloud-gebaseerde onderhoud, digitale diensten, 3D print op reserveonderdelen, Subway configurator en life cycle rekenmachine en Velaro Novo uit springen als een aantal van hen.

Nieuwe Velaro Novo met minder energieverbruik dan 30 procent
De nieuwe hogesnelheidstrein Velaro Novo van Siemens Mobility valt op door de systematische verdere ontwikkeling van de drie generatie Velaro's. verborgen een groot aantal innovaties in de details, deze nieuwe hogesnelheidstrein procent 30 verbruiken minder energie en vermindert de investerings- en onderhoudskosten aanzienlijk op hetzelfde moment het verstrekken van een tien procent verhoging van de capaciteit, uniek, maakt een concept met een hoog rendement. Geëvacueerd interieurconcept en de Velaro Novo talrijke configuratie zal de toekomstige waarde en de mogelijkheid om ook na jaren van de exploitatie kan worden aangepast op een flexibele manier aan de behoeften van nieuwe concepten en exploitanten laten voldoen.

Met Digital Laboratories en Data Analysis and Reporting Centers met Smart Data Monitoring-technologie biedt Siemens Mobility proactieve inzichten die de downtime minimaliseren en de operationele voordelen voor treinen maximaliseren. Het vinden van de belangrijkste oorzaken van de problemen is het analyseren van de real-time gegevens van de treinen met bepaalde algoritmen om de toekomstige onderhoudsproblemen met het systeem te voorspellen.

Innovatieve elektrificatie- en automatiseringsoplossingen van Siemens Mobility
Siemens Mobiliteit Het installeerde en gaf opdracht tot signalerings- en controlesysteem, communicatiesystemen en SCADA-systeem in Marmaray. Technologisch unieke lijn; Zowel ERTMS (European Railway Traffic Management System) als CBTC (Communication Based Train Control System) zijn uitgerust met systemen. Via deze systemen wordt trein- en lijncomponentinformatie op de meest recente manier overgedragen aan het verkeersleidingscentrum. Het gevestigde besturingssysteem, Siemens Trainguard, biedt nauwkeurige rapportage over de exacte locatie van de treinen. Op deze manier kunnen treinen de richtingen op welke blokken snel moeten gaan en kunnen controlecentra de mogelijkheid krijgen om snel in te grijpen.

Siemens Mobility, dat economische, comfortabele, duurzame en innovatieve oplossingen creëert voor intercity- en intercity-reizen in rail- en wegtransportsystemen, is gevestigd in de stadsspoorwegsystemen; Naast metro, tram, trein en wagens voeren ze hun infrastructuur-, signalisatie- en elektrificatiewerken uit.

Sterk design en innovatieve technologie met Siemens Mobility, die gedurende vele jaren vandaag diende de transportsector en waarschijnlijk een van de meest onrustige gebieden van de toekomst alleen transportoplossing voor verkeersbeheer, die niet alleen nieuwe ideeën gebracht, maar ook blijven ook gericht op de lange termijn oplossingen voor de transformatie van mensen en de individuele behoeften aan vervoer bieden Het is. Dit jaar presenteert Siemens Mobility zijn producten en oplossingen in de hal B530.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.