Sertrans Logistics Ethics AwardSertrans Logisticse Ethiek
Sertrans Logisticse Ethiek

Sertans Logistiek Ethiek Centrum (EDM), georganiseerd door xnumx'nci van dit jaar, "ETİKAN Ethics Awards van Turkije" werd bekroond met de context. Vorig jaar dezelfde prijs voor Sertrans CEO Nilgun Keles, "Sertrans als het belangrijkste kapitaal in onze business, gebaseerd op eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn het geval is geweest. ethische verkiezingsjaar 7 jaar ons bedrijf op een rij, dit zie ik als een weerspiegeling van onze gevoeligheid, "zei hij.

een van de belangrijkste bedrijven in de logistieke sector in Turkije, dat zijn naam in de nationale en internationale logistieke Sertrans Logistics heeft gemaakt is het creëren van ethisch bewustzijn in Turkije, werd opgericht voor het ontwikkelen en verspreiden van Turkije Ethiek Centrum (EDM), georganiseerd door de "ETİKAN Ethics Awards van Turkije" was een van de ethische bedrijven. Tijdens de ceremonie op donderdag april ontving het bedrijf de prijs van Nilgün Keleş, hoofd van Sertrans.

Sertrans Logistics CEO Nilgun Keles zei in een verklaring over de kwestie, "een grote en gerenommeerde instellingen van de logistieke sector, dat is de dag dat we werden opgericht als Sertrans waarden die we vandaag de dag omarmen, onze ethische code zien we als de manier van zaken doen en onze bedrijfscultuur. We ontvingen deze prijs voor de tweede keer op rij, we zagen het belang dat we hechten aan ethische waarden als het fundament van onze duurzame succes beschouw ik als een reflectie. Onze gevoeligheid over dit onderwerp, in aanvulling op onze eigen principes van onze leveranciers, onze zakelijke partners, onze klanten ook vragen ethische normen in hun werk, zijn we voorzichtig en selectief in dit verband. Zoals Sertrans, dan is onze industrie als het was tot vandaag, het bewustzijn van onze verantwoordelijkheid om onze medewerkers en de gemeenschap, zullen we op weg gaan zonder afbreuk te doen aan onze ethische waarden, "zei hij.

voor een betere Turkije in 2011, hoge ethische ontwikkeling van normen implementatie en Ethiek Center Association met de visie van de groei van jonge ethische leiders op elk gebied (EDM), creatie van ethisch begrip en bewustzijn, ontwikkeling en werd opgericht om bij te dragen aan jonge mensen om de nadruk te leggen op de ethiek winst groeien Hij blijft werken als een organisatie.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.