Directe vluchten naar Baku Start vanuit Ankara en Izmir

rechtstreekse vluchten starten vanuit Ankara en Izmir
rechtstreekse vluchten starten vanuit Ankara en Izmir

Transport en Infrastructuur Minister Cahit Turhan, Turkish Airlines (THY) Antalya-Baku-lijn na de 22 vanaf april in Ankara-Baku, Pegasus Airlines in de zomer van Izmir-Baku-vluchten begint te zeggen.


Minister Turhan, tot vorig jaar tussen Turkije en Azerbeidzjan 70 frequentie wekelijks maximale tijd die kan worden gemaakt, zei dat dit aantal stijgt tot 2018 van 126 frequentie.

Vorig jaar ontdekte het 7 919 972 533-passagiersvervoer tussen de twee landen dat de Turhan, de hoeveelheid vracht die door de lucht werd afgeleverd, de 17 duizend 527-tint vond.

Turhan, 2019 zomer dienstregeling in de Antalya-Baku lijn van THY begon de geplande vluchten te herinneren, het tarief 22 april van Ankara naar Baku vluchten zal worden gemaakt. Pegasus Airlines start in de zomer vluchten tussen Izmir en Baku. Zo zal het vliegnetwerk tussen de twee landen zich uitbreiden en sterker worden

Nieuwe deal op de weg

Minister Turhan tussen Azerbeidzjan en Turkije was 90 het aantal vluchten die worden uitgevoerd in onderling vorig jaar, dit jaar de zomerperiode beide landen, autoriteiten bevestigden de vlucht vergunning op basis van de wekelijkse totaal 115 frequentie van de vluchten zullen worden uitgevoerd, zodat het afgelopen jaar, ongeveer tien procent uitgedrukt 30 verhoging zal worden bereikt door.

Turhan benadrukte dat de genoemde toename van vluchten een positieve bijdrage zou leveren aan de economische en culturele interactie tussen de twee landen. We hopen dat binnenkort een nieuwe luchtvervoersovereenkomst wordt ondertekendWees de eerste om te reageren

Beoordelingen