Politie en leerkrachten zullen niet worden gereduceerd van Marmaraypolitie en leraren ontvangen geen kortingen van Marmara
politie en leraren ontvangen geen kortingen van Marmara

TCDD Transportation Inc. In de brief aan de betrokken instellingen, 2002 / 3700 gedateerd door de Raad van Ministers, leraren, politieagenten, drukt u op de PTT-leden en personeel herkende dat de dekking van gratis of met korting vervoer Marmaray rechts, zei hij.

In het openbaar vervoer is de wettelijke basis voor gratis en scherp geprijsd vervoer opgenomen in resolutie 2002 / 3700 van de Raad van Ministers.

Deze beslissing is 3. In 2002 is de invoeging als volgt:

"Artikel 3 - door hen opgerichte met gemeenten, instellingen en ondernemingen die door het openbaar vervoer uitgevoerd unie te worden beperkt om te profiteren van de diensten van onderwijs en opleiding diensten klas personeel, veiligheidsdiensten klasse personeel, TCA drukt u op de Post en Telegraaf organisatie werkzaam in het directoraat-generaal postbode en distributeurs identiteitskaart eigenaars, gemeentelijke politie plichten tot een nieuwe regeling wordt in dit verband naar personeel betrokken bij de ploeg 08 / 01 / 2002 van wet nr 4736 1 gedateerd en is vrijgesteld van de bepalingen van de eerste paragraaf van het artikel. "

Het was echter een kwestie van twijfel of deze regeling Marmaray omvatte.

TCDD Transportation Inc. In de brief aan de betrokken instellingen, 2002 / 3700 gedateerd door de Raad van Ministers, leraren, politieagenten, drukt u op de PTT-leden en personeel herkende dat de dekking van gratis of met korting vervoer Marmaray rechts, zei hij. (Memurlar)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.