Bezoek aan de president van de Autonome Wagon-officialsÖzbir wagon tot een andere bezoek van ambtenaren
Özbir wagon tot een andere bezoek van ambtenaren

Özbir Vagon A.Ş., opererend in Arifiye. Zeki Çelebi, de voorzitter van de raad van bestuur, bracht een beleefdheidsbezoek aan Yunus Esen in zijn kantoor op het kantoor van president van Arifiye. Vicevoorzitter Adnan Ağırman was ook aanwezig.

Tijdens een bezoek aan een vriendelijke atmosfeer verklaarde Zeki Çelebi; Edik We willen graag afscheid nemen van de heer İsmail Karakullukçu voor zijn verkiezing tot burgemeester van 31 March Local Elections. Met zijn bescheiden persoonlijkheid en bescheiden persoonlijkheid, werkte hij samen met alle instellingen en organisaties in Arifiye en presteerde erg goed tijdens zijn ambtstermijn. Voorafgaand aan de projecten van de burgemeesters die hem dienden, heeft Arifiye projecten geïmplementeerd die essentieel zijn voor. Arifiye'liler kwam opnieuw naar hem en de burgemeester toe. We hebben een zeer goede relatie met de particuliere sector, we ondersteunen altijd zakenmensen in de gemeente, evenals andere instellingen en organisaties. In dit opzicht is het een zeer aangename ontwikkeling voor de samenwerking, verzoening en synergie tussen particuliere en openbare instellingen in Arifiye. Meneer de President, we wensen hem succes in de projecten in de nieuwe periode, we willen ons realiseren dat deze projecten klaar staan ​​om ons te laten weten wat we willen doen. "Im zei.

President İsmail Karakullukçu zei in zijn verklaring: çu Özbir Vagon A.Ş. Voorzitter van de Raad van Bestuur Dhr. Ik zou Zeki Çelebi heel erg willen bedanken voor hun vriendelijke bezoek. Ja, zoals hij zegt, de samenwerking en harmonie tussen de particuliere sector en de staat in Arifiye, 10 waar we dienen gaf het hele jaar door goede vruchten. Eerder kwam 50 naar onze wijk met veel investeringen die in het jaar werden geëvalueerd. Onze parlementsleden en Metropolitan Mayor hebben hier ook een groot aandeel in. Vandaag de dag, Arifiye, onze stad is een stralende ster en een snelgroeiend en ontwikkelend district. Om te zorgen voor de uitvoering van de projecten geëist door Arifiye mensen door te fungeren als een brug tussen onze bediening en onze zakenlieden, onze ministeries. Daarnaast zijn we doorgegaan met het aanbieden van onze budgetmogelijkheden om Arifiye te bedienen. Naast deze werken, breken onze waardevolle zakenlieden ons niet en geven onze medewerkers voorrang aan Arifiye-burgers. Het levert een grote bijdrage aan de economische en sociale ontwikkeling in ons district. Ik hoop dat deze samenwerking in het nieuwe tijdperk zal doorgaan. De winnaar wordt Arifiye. Ik wil de heer Zeki Çelebi nogmaals bedanken voor zijn vriendelijke bezoeken en hem succes toewensen in zijn werken. Ben

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.