OSB ID winnende Kayapa zal meerwaarde toevoegen aan Bursaosb identiteit zal meerwaarde toevoegen aan de winnende kayapa-beurs
osb identiteit zal meerwaarde toevoegen aan de winnende kayapa-beurs

Bursa Kamer van Koophandel en Fabrieken Kamer voorzitter Ibrahim Burkay, ongeveer 90 bedrijf waarin telt 5 duizend mensen Kayapa Correctional OSB 'Organized Industrial Zone status waarin staat dat grote kracht toe te voegen aan doel om te winnen, "Elke OSB in Bursa, nieuwe successen in onze Turkije Bursa's zal een van de belangrijkste actoren in hun verhalen zijn. Kayapa willen gunstig voor onze stad van het herstel van de status van onze OSB-industrie te zijn, ik feliciteer de winnaars van onze industriële productie en de export een competitief voordeel in lijn met onze doelstelling, "zei hij.

Turkije's visie te hebben het opzetten van de eerste industriële zone in Bursa, blijft zijn leidende rol in de nieuwe doellanden OSB versterken. BCCI voorzitter Ibrahim Burkay, de Organized Industrial Zone van Kayapa industrie begon in het jaar 2014 proces Correctional OSB (OSB) zei dat hij de status toegekend. President Burkay, regionale industriëlen met de voordelen die de OIZ's bieden, heeft een meer competitieve structuur opgebouwd tegen de rivalen op wereldschaal, merkte hij op.

"KAYAPA VOLTOOIT EEN STERKE STRUCTUUR"

De Kayapa Correctional OSB OSB proces waarin de entiteit opereert dicht op de voltooiing van een succesvolle Ibrahim 90 zei hij kreeg een sterkere structuur van Ontario economie Burkay, "onze Bursa Kamer van Koophandel en Fabrieken Kamer van de Correctional OSB proces fabrikanten zijn voortdurend volgende geweest. Kayapa-regio verwierf de identiteit van de OIZ met de bijdragen van de raad van bestuur van BTSO en onze collega's. In dit proces wordt een grote inspanning van onze Lieve gouverneur die in het beheer van onze raad en commissie leden die gevestigd zijn in onze regio, onze industriëlen en ik dank al onze stakeholders vanwege hun harde werk. OSB OSB dat het proces voor het winnen van de identiteit van de voltooiing van onze Yenice en ook bijgedragen aan de industriëlen en maatschappelijke organisaties in Akçalar ook onze felicitaties. "Hij zei.

"NIEUWE SUCCESVERHALEN

21 ASD vindt plaats je 25 miljard dollar aan investeringen in Bursa, 40 miljard dollar van de export in het doel met Technology Organized Industrial Zone (TEKNOSAB) Ibrahim zei dat verdere werkzaamheden Burkay, "in de eerste Bursa, in de overgang naar een nieuwe industriële revolutie blijven ons land te leiden wil. Onze stad zal nieuwe succesverhalen blijven schrijven met de superieure inspanningen van onze ondernemers Müt.

President Burkay, ook Barakfakih Islah OSB'ın georganiseerde industriële zone om te blijven werken, zei hij.

"BTSO WAS ALTIJD ONS"

Kayapa Industriëlen en Ondernemers Vereniging (KSİAD) Voorzitter Yalcin Toy, verbetering van de wettelijke voorschriften met betrekking tot de OSB dan van die eerste toepassing waarin staat dat de Kayapa, "onze regionale industriëlen op dit punt was een bijzondere inspanning. In 2014 hebben we het proces van gereformeerde OSB voltooid. Bursa Chamber of Commerce and Industry, de dakorganisatie van de zakenwereld van Bursa, was een geweldige ondersteuning voor onze OSB-reis. Onze voorzitter is bij ons altijd BCCI Ibrahim Burkay, de raad van bestuur, de Raad en leden van de commissie om mijn dankbaarheid te uiten, "zei hij.

5 DUIZEND MENSEN IN KAYAPA

Kayapa Industrial Zone is opgericht in 1997. In 2014 startte de regio het hervormingsproces. 88 heeft momenteel bijna duizend werknemers in dienst bij het 5-bedrijf en behaalde vorige week de OSB-status. In het 134-hectaregebied zijn er bedrijven die voornamelijk produceren in de sectoren automobiel, machines en metaal, textiel, chemicaliën, recycling en meubels.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.