Ordu Intercity-busterminal bouwt zijn eigen elektriciteit opleger intercity busstation produceert zijn eigen elektriciteit
leger intercity busstation produceert zijn eigen elektriciteit

Kadir Colak, voorzitter van Komtel Electronic and Technical Services Company, die zonnepanelen oprichtte in het nieuwe intercitybusstation dat zijn eigen elektriciteit produceert in Ordu, zei dat het systeem het middelpunt is van andere lokale autoriteiten in de Zwarte Zee.

Kadir Çolak, voorzitter van Komtel Electronics and Technical Services Company, verklaarde dat de toepassing de eerste in de regio is op basis van lokale administraties, ifade. Sommige speciale toepassingen anders dan dit systeem bestaan ​​in speciale structuren. Maar hun maat is niet op deze schaal. Daarom is deze applicatie niet alleen voor het leger maar ook voor de Zwarte-Zeeregio. Dat is waarom het de aandacht trekt. Veel lokale overheden in de regio komen naar het gebied en doen onderzoek. Hij volgt het project op de voet. Het lijkt erop dat veel lokale overheden in de regio soortgelijke gebouwen op hun daken of op geschikte plaatsen zullen implementeren. Er zijn 325 kilowatturen elektriciteit geproduceerd door zonnepanelen die op het dak zijn geïnstalleerd. Dit is een structuur die voldoet aan de elektriciteitsbehoeften van de structuur hier. Als de gemeente het hier echter wil gebruiken, kan het inkomsten genereren door het te verkopen zonder het te gebruiken. Ik weet dat de beslissing nog niet is genomen. Hier hebben we het 4-zonnepaneel in een gebied van duizend vierkante meter van 1200. Deze panelen zijn gemaakt van Turkse goederen en de binnenste cellen komen uit het buitenland

BETER BETER VAN ZON DUITSLAND IN DE ZWARTE ZEE

I Er zijn zonnepanelen in het systeem, zei Kom Çolak, voorzitter van Komtel Electronics and Technical Services Company, die de nieuwste technologie overdraagt ​​aan de dakapplicatie. Aan de uitgang hiervan wordt Ds-energie geproduceerd. De geproduceerde energie is afhankelijk van de efficiëntie van de zon. Het raken van de panelen in een rechte of horizontale hoek beïnvloedt de efficiëntie. De zon is zo slecht in de Zwarte Zee, maar dat is het niet. Hoewel de zon niet veel beter is dan de Zwarte Zee in Duitsland, zijn er te veel zonne-energietoepassingen. Ze zien hun behoeften hier serieus. Daarom moet de Zwarte Zee niet worden onderschat. De zon is beter in de Zwarte Zee dan in Duitsland. 300 dag in de Zwarte Zee is de zon. Daarom zal het aantal van dergelijke investeringen in de toekomst toenemen. Als de staat de weg vrijmaakt, zal er meer worden geïnvesteerd. Volgens mij moet de staat dergelijke investeringen openen

SYSTEEM 5 ZAL HET JAAR ZELF BEWUST ZIJN

Çolak verklaarde dat het systeem een ​​levensduur van 25-jaren heeft. Hij komt achter hem aan. Ik weet dat een gemeente met een bevolking van 5 duizend zelfs een gemiddelde 50-400 duizend pond elektriciteit is. Dit is een cijfer dat elke maand wordt betaald. Wanneer gemeenten een dergelijk systeem opzetten, kunnen ze het overdragen naar andere bronnen, zoals investeringen, in plaats van het te betalen. Op dit moment is de kleinste HEPP 500 in de kracht van de megawatt. Onder dit mag niet worden geïnstalleerd. In eerste instantie was het toegestaan ​​om 1 waterkrachtcentrales met een kilowattuur te bouwen. Maar toen was het verlaten. Hier wordt dus ongeveer een derde van HEPP gegenereerd. Uiteraard een derde van de kleinste HEPP

DE MILIEUSPROBLEMATIEK VAN HET SYSTEEM

Merk op dat het systeem op geen enkele manier schadelijk is voor het milieu, Çolak zei: "Ik wou dat het systeem gunstig zou zijn voor het leger. Ik hoop dat zowel particuliere ondernemers als lokale overheden meer aandacht aan dit probleem besteden en meer investeren op dit gebied. Dit is belangrijk voor de toekomst van Turkije. Windenergiecentrales zijn ook belangrijk. Het is ook handig om het zo nodig op te stellen. Omdat een ventilator met de naam RES elektriciteit van een HEPP kan krijgen. Met andere woorden, 1 megawatt-elektriciteit kan worden verkregen. Zelfs in de zeeën in het buitenland is de wind geïnstalleerd. Dit zijn allemaal natuurlijke energiebronnen. Elektriciteit kan niet worden geproduceerd zonder water in HEPP. Maar zelfs als er geen zon is, geeft het zonlicht een bepaalde hoeveelheid elektriciteit. De vrijwilliger wil dat ze toenemen

NIEUWE OTOGAR ZAL OPEN IN JULI

De bouw van het nieuwe busstation is gepland om in juli te openen. De bouw van de doorlopende zonnepanelen zal binnen een maand voltooid zijn. Het systeem kan beginnen met het produceren van elektriciteit zonder te wachten tot het nieuwe busstation wordt geopend. (Yasin Çanakçı- Orduolay)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.