Het Evangelie aan de koerierhandelaar van Muğla Metropolitan! '7 Substance Gewijzigd in UKOME'mugla komt uit de grote stad
mugla komt uit de grote stad

Mugla Metropolitan Municipality zal ervoor zorgen dat de handelaars geconfronteerd worden met het gezicht van 8. Van de 10-verwijdering van de 'BB'-plaatvoertuigen tot de 19-leeftijd van de S-Plate-voertuigen, werd het afzonderlijke 7-materiaal geëvalueerd en geïmplementeerd.

Burgemeester van Muğla Metropolitan Municipality Osman Gürün blijft zijn beloften nakomen tijdens het verkiezingsproces. President Gürün beloofde dat hij vóór en tijdens de verkiezingen de eisen van de bestuurder van de bestuurder zou onderzoeken en hij besefte zijn onderzoeken en regelde voor 7 een apart onderwerp.

Muğla Metropolitan Municipality heeft een schriftelijke verklaring over het onderwerp uitgegeven. In een verklaring is de afzonderlijke UKOME-beslissing van 7 met betrekking tot chauffeurstransacties gewijzigd. De verklaring maakte de volgende verklaringen;

"Richtingen Mugla Metropolitan burgemeester Osman Gurun bij 'BB' 'SS' 'T' plaat in de leeftijd van het bord van de voertuigen S 'om voertuigen te onderwerpen in het toerisme te bestuderen, verlaging of afschaffing van de handel plaat document kosten, het document neem de tijd' BB plated voertuigen van het onderzoek werd gemaakt op beslissingen met betrekking tot de duur van de route vergunning. In de 7 resultaat van het onderzoek gemaakte afspraken met goedkeuring van onze voorzitter op afzonderlijke UKOME middel. UKOME Board 15.02.2019 datum en 2019 / 2-74 genummerd na de regelingen die de beslissing van de 'S' plaat School Service Tools met leeftijdsgrens Personeel Dienst Voertuig van toegepaste parallel aan 12 om 19 werd verwijderd. "

De leeftijdsgrens van opname in X BB ild-platen is verhoogd naar 0-7 "

Mugla Metropolitan verklaring van de gemeente BB plaat zijn vervangen in het systeem, met inbegrip van de leeftijd is opgegeven. Ook in de verklaring, "UKOME Board 15.02.2019 datum en 2019 / 2-73 genummerd na de regelingen die de beslissing van 'BB' plaat bijzonder openbaar vervoer worden opgenomen in de 0-2 welk systeem de leeftijdsgrens heeft als 0-7 georganiseerd. Daarnaast controleert deze tools te voeren 3 jaar indien dienstig geacht worden om het openbaar vervoer voertuigen die kunnen werken up up geleefd te hebben om 10. Bovendien, 'BB' plaat bijzonder openbaar vervoer wordt geëxploiteerd door de afwezigheid van het slachtoffer transacties en de verklaring die afspraken ook over de route vergunning tijd om een ​​verspilling van tijd "UKOME Board 22.03.2019 datum en 2019 / 3-93 genummerd na de regelingen die de beslissing te leven, voertuigen die door onze handelaars slachtofferschap ervaring en leeftijd wanneer het voertuig documenten elk jaar gehouden met als doel het voorkomen van het verlies van (7 1 + + + 1 1 jaar) was in lijn met de beslissing uit te geven. "informatie heeft plaatsgevonden.

'Commerciële taxi's zijn geüpgraded naar 12'

ook gerelateerd aan de leeftijd van taxi's in een verklaring dat de nadruk aanpassingen, "was in verband gebracht met de regulering van onze tijd vraagt ​​veel taxi handelaars. Metropolitan Municipality President's instructies volgens de Commercial Taxi resultaat van activiteiten die we doen in de maximale leeftijdsgrens is 10 UKOME Board 22.03.2019 datum en 2019 / 3-95 genummerd na de gemaakte afspraken door de beslissing van Commercial Taxi leeftijd hebben als de meest 12 gereorganiseerd en geïmplementeerd. Ook nog werkvergunningen van commerciële plaat betekent tussen het besluit UKOME, auto voorbereid over onderwerpen zoals fitness en het maken van afspraken met betrekking tot de individuele kosten stoffen noodzakelijke procedures ministerie van Verkeer werd in het voorzitterschap gelanceerd binnen "gegeven in de verklaringen.

Ecek 2007 Model 'S' plaat zal werken in het toerisme "

7 die wijzigingen delen met het publiek op een aparte kwestie Mugla gemeente, ongeveer 2009 modellen werken ook in het toerisme en School Bus aangekondigd dat regelgeving gemaakt proprietary service tools. Metropolitan Municipality gaf het volgende advies over dit onderwerp;

"2019 jaar 15 mei -15 tussen oktober schot in de beschrijving aandacht om geldig te zijn," UKOME Board 22.03.2019 datum en 2019 / 3-92 genummerd na de gemaakte afspraken door de beslissing van 2009 model scholen en droeg op zijn gerangschikt in 2007 modellen en meer dan proprietary service tools. In hetzelfde artikel in 2019 jaar 15 mei - zal beschikbaar zijn tussen 'personeel en Proprietary School Bus' oktober 15 S' plaat dienst voertuigen mochten werken in het toerisme ".

"Commercial License-voertuigen kunnen documenten voor elke periode van het jaar ontvangen"

'S', 'TM' en 'T' platen uit te leggen dat ze afspraken gemaakt in een ander opzicht, dat het concern Mugla gemeente, "commercial-plated voertuigen van 01 Januari - 28 vergunning werk dat ze kunnen krijgen tussen februari en route maakt van UKOME Board 22.03.2019 datum en 2019 / na de aanpassing bij beslissing No. 3-94, het recht op platen operators te kopen om document elke periode van het jaar "het heeft aangekondigd dat ze heeft verstrekt.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.