Onteigeningsbesluit voor de Menemen Aliağa Çandarlı snelwegmenemen aliaga candarli snelweg
menemen aliaga candarli snelweg

President van de Republiek Turkije Recep Tayyip Erdogan voor bepaalde gebieden van de onteigeningsbeslissing werd genomen. Menemen, Aliağa, op de autoweg Çandarlı binnen de reikwijdte van het eiland en de pakjes worden onteigend.

ERDOĞAN KNOPPEN VOOR UITBREIDING

President Recep Tayyip Erdoğan drukte de onteigeningsknop in voor het project Menemen-Aliağa-Çandarlı in Izmir. Naam en perceelnummers van de onroerende goederen op de route en onteigeningsbeslissing werden bepaald binnen de reikwijdte van de aanleg van de weg.

O VEREISTE REGIO'S

Bergama Zeytindağ, Staan Çandarlı, Menemen Yahşelli, Menemen Asarlik, Menemen Koyundere, Aliaga Samurl, Aliaga Çoraklar, Aliaga Merkez, Aliaga Bahçedere, Aliaga up Goudvink, Aliaga beneden Goudvink, Aliaga Bozköy, Aliaga dat Horozge, Foca Yenifoça, dus district 5 zich op de opgegeven locatie de onteigeningsbeslissing werd genomen voor het totale 318-punt op het eiland en de percelen.

President Erdoğan besloot enkele pakketten te onteigenen op de route van de snelweg Menemen-Alağa-Çandarlı. Het 5-pakket in 318 wordt dus onteigend. (Egehab is)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.