3 Miljard 650 Miljoen Lira 'Garantie' Betaling aan Mega-projectenmiljard miljoen in megaprojecten
miljard miljoen in megaprojecten

Het nettobedrag met betrekking tot de AV-garantieprijs voor de Yavuz Sultan Selim en Osmangazi-bruggen, de Euraziatunnel, de snelwegen Istanbul-Izmir en North Marmara werd aangekondigd. De regering naar de projecten volgende week zal 3 miljoen 650 miljoen TL-betaling doen. Dit geld komt uit de zak van de burger.

Yavuz Sultan, di Mega Dev genaamd, werd bekroond met Osmangazi-bruggen en İstanbul-İzmir en North Marmara-snelwegprojecten volgens BOT-methode. Staatsvee-voertuigen garanderen voor deze projecten. Overgangen werden bepaald in vreemde valuta. Als de overtochten van het voertuig onder de garantielimiet blijven, betaalt de staat het verschil met de belastingen die hij van de staatsburger ontvangt.

Hoe worden de betalingen voor de garantie berekend? Garantiebetalingen zijn gebaseerd op de 2-dollarkoers van januari van het betreffende jaar. Deze wisselkoers wordt berekend en betalingen worden gedaan in april van het volgende jaar.

NET RAKAM

Volgens het nieuws van Olcay Aydilek uit Haberturk heeft Ankara de berekeningen gemaakt met betrekking tot de betalingen die moeten worden gedaan in het kader van de el-garantie "voor het jaar 2018. Gebaseerd op 2 januari 2018 droog. Dienovereenkomstig, volgende week of de volgende week, de volgende week, de brug en snelwegprojecten, zal 3 miljard 650 miljoen TL worden betaald.

GELD KLAAR

Is het geld dat nodig is voor de betaling gereed? Ja. Er werd vernomen dat de noodzakelijke middelen voor garantiebetalingen waren gereserveerd voor de algemene directie van de snelwegen. Ambtenaren zeggen: "Er is geen probleem met de financiering. De betalingen zullen vóór het einde van de maand worden gedaan, zei hij.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.