Mansur Yavaş'tan naar het Ankara-evangelie! .. 'Metros 5 We zullen vermenigvuldigen in jaren'mansur vertragen in de grootstedelijke jaren zei cogaltacagini
mansur vertragen in de grootstedelijke jaren zei cogaltacagini

Ankara Metropolitan Municipality Burgemeester Mansur Yavaş, beleefdheid bezoeken blijven.

Slow President gastheer van de autoriteit gasten, ten slotte, de Japanse ambassadeur Akio Miyasei aan de Amerikaanse ambassade zaakgelastigde Jeffry M. Hoveni, Wenen loco-burgemeester Aslihan Bozatem is, Hak-is voorzitter Mahmut Arslan en bestuursleden met Ankara Law School Alumni Association President Yildirim Ak en zijn delegatie hebben geaccepteerd.

MISSIE VAN DE AMERIKAANSE REGERING AAN DE VOORZITTER LANGZAAM

Terwijl president Yavaş veel tijd besteedde aan het werken voor begroetingsbezoeken uit Turkije en in het buitenland, ontving hij de Maslahatgüzarı Hovenier van de Amerikaanse ambassade in zijn kantoor.

Hovenier bracht de felicitatieboodschap van de Amerikaanse regering over aan president Yavaş en bedankte hem en zijn delegatie voor hun acceptatie.

BINAIRE RELATIES ZULLEN ONTWIKKELEN

Slow President specifiek dat bijzondere aandacht besteden aan het werk voor de ontwikkeling van de bilaterale betrekkingen, ook in gesprek met Ambassadeur Miyasei naar Japan, "We willen samen met u aan de ontwikkeling van de vriendschappelijke betrekkingen tussen Japan en Turkije te bevorderen," zei hij.

De Japanse ambassadeur Mıyasıma zei ook tegen president Yavaş: "De vriendschap tussen onze landen is gebaseerd op oude. We willen dit verder ontwikkelen Mıyasıma zei dat ze veel activiteiten organiseerden om de schoonheden van Ankara in hun eigen land te promoten. Led We willen deze activiteiten en festivals graag voortzetten. Trouwens, we willen graag samenwerken voor de ontwikkeling van samenwerking tussen de twee landen op het gebied van industrie en toerisme, evenals uw bijdrage Ayrıca.

"25 WORDT EEN ANDERE BESTUURSWIJZE VAN DE GEMEENTE-EENHEID IN UITVOERING

Slow Chair voor de betrekkingen tussen de twee landen, onderstreept het gezamenlijke werk kan worden gedaan, de ontwikkeling van vriendschap en culturele betrekkingen tussen de vriendelijke en broederlijke land folk, alsmede de commerciële en de samenwerking op economisch gebied heeft altijd verklaard dat zij zouden bijdragen.

Na de verandering in de Metropolitan Municipality in Ankara heeft president Yavaş benadrukt dat een nieuwe managementaanpak zal worden gedomineerd.

I 25 had jarenlang een regerend bestuur. Vanaf nu hebben we een andere managementstijl en begrip voor de prioriteiten voor gemeentelijke diensten en de behoeften van de stad. In Ankara bijvoorbeeld, zullen we het spoorwegsysteem, dat wil zeggen de metro's, in het openbaar vervoer verbeteren. We zullen proberen om dit in 5 jaar te doen. Biz

ES WIJ ZULLEN HET SMART ANKARA-PROJECT VERBETEREN "

Burgemeester Yavaş had een ontmoeting met de vicepresident van de gemeente Wenen, Aslıhan Bozatemur, en zei dat ze graag zouden meewerken aan de ontwikkeling van het Smart Ankara-project.

Olduğun We willen deze overeenkomst tussen de twee gemeenten graag vernieuwen. Wenen is gekozen als de meest leefbare stad voor de laatste 4-jaren. Wenen werd ook de meest intelligente en voorbeeldige stad genoemd. We willen onze kennis en ervaring graag met u delen

INTENSIVE STAFF BEZOEKEN AAN BAŞKAN YAVAŞ

Voorzitter Yavaş, die geïnteresseerd is in binnen- en buitenlandse gasten, aanvaardt ook de bezoeken van de vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties.

Hak-is voorzitter Mahmut Arslan en Slow voorzitter sprak zijn tevredenheid vanwege het uitzicht en bezoeken met leden van de Raad van Bestuur, Ankara Law School Alumni Association President Lightning Aka en door het organiseren in zijn kantoor over 25 persoonlijkheid advocaten delegatie poseerde voor een souvenir foto.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.