Richting en wegwijzers in district Ahmetli van ManisaManisa in de provincie Ahmetli van Yon en tekenen tekenen vernieuwd
Manisa in de provincie Ahmetli van Yon en tekenen tekenen vernieuwd

Manisa Metropolitan Municipality, vernieuwde verkeersborden en bewegwijzering in de wijk Ahmetli om de verkeersveiligheid te waarborgen en het voor burgers gemakkelijker te maken hun gewenste punten te bereiken.

Manisa Metropolitan Municipality heeft de verkeersrichting en de bewegwijzering vernieuwd om ervoor te zorgen dat burgers hun vervoer op een veilige en comfortabele manier kunnen voortzetten. Teams die verbonden zijn met het Department of Transportation en die op tijd zijn gebouwd en die op de daarvoor benodigde punten moeten worden geïnstalleerd, hebben het werk in korte tijd voltooid. De route tussen het districtscentrum en de buurten, de borden die de openbare instellingen afbakenen, de gebieden waar het parkeerverbod openlijk werd gemaakt en de mensen van Ahmetli waren erg blij. Manisa Metropolitan Municipality informeert de verkeersrichting en de bordplaatsing gaat verder waar nodig op punten.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.