North Marmara Motorway wordt geopend in 2020de hele noordelijke marmara-snelweg zal in dienst zijn
de hele noordelijke marmara-snelweg zal in dienst zijn

Sinds de oprichting van de regionale directeur van de Highways Agency voor xnumx'uncu via de reguliere vergadering van elk jaar, de Algemene Directie van Highways Halil Rıfat Paşa Hall 69 begon met een openingsceremonie op maandag, april. De ceremonie Mobiliteit en Infrastructuur minister Mehmet Cahit Turhan, vice-minister Enver İSKURT, directeur-generaal van Highways Abdulkadir URALOĞL, de Deputy General Managers, Regional Managers, afdelingshoofden, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en Karayolcu op.

TURHAN, die tijdens de ceremonie sprak, zei dat deze bijeenkomsten die elk jaar gehouden werden een traditie waren van de snelweg en, waar de routekaart van de instelling werd bepaald.

Turhan, zonder grenzen tussen dichtbij en ver weg, voortdurend toegenomen mondiale interactie, en merkt op dat er nog meer belang in het transport opgedaan in deze periode: "Wij zijn de toonaangevende beschaving weg, we hebben geïntegreerd met de wereld, waardoor we een stem in het transport en de toegang, het hele idee van het wegvervoer te hebben en in de ware zin van het woord Algemene directie van Highways Kar zei.

Onvermoeibaar de noodzakelijke infrastructuur uit te voeren in de vangst van het doel geprojecteerd economie van het land, met toewijding en Turhan verklaren plechtig dat ze zullen blijven werken, xnumx't dat het hoofdthema van alle vormen van vervoer projecten gedaan sinds, merkte op dat het transport systemen met elkaar geïntegreerd.

xnumx't in het transport beweegt met Turhan wijzen op grote dingen handtekeningen gegooid gelanceerd, is 2003 duizend 16 kilometer aan wegen door verdeelde het wegennet door de jaren heen 20 541 duizend 26 kilometer te bereiken en 642 zei dat het mogelijk maakt de koppeling van de provincie. Turhan, net 77 In de 2018 kilometer snelweg, met inbegrip van 185 kilometer van vierbaansweg maakte de 625 procent van het wegennet, terwijl de belangrijkste as die in de weg te splitsen bijna alle zei: "Daarom kruissnelheid van onze 39 verdubbeld, wordt de reistijd verkort met de helft . 2 bevindt zich nu op de gedeelde wegen. Dus, door de 81 17 miljoen pond miljard jaarlijkse brandstofbesparende tijd hebben we een jaarlijkse 771 3 duizend miljoen ton uitstoot reductie van de uitstoot voorzien, "zei hij.

De studies resultaten ondanks de mobiliteit 2,5-voudige toename van het wegverkeer ongevallen 100 miljoen voertuigen x kilometer per hoofd van de crash site, slachtoffers van Turhan mede dat gedaald tot 5,72 van 1,79 laatste 10 jaar bij de crash site dat de werkelijke aantal sterfgevallen van zo 69 verminderd, hoewel het succes van deze reductie hij verklaarde ook dat er absoluut niets te regelen is.

Hot Mix Asfalt (HMA) coating werk voor de verkeersveiligheid en comfortabel reizen Wijzend op het belang Turhan, zei dat bsk'l van 37 25 duizend kilometer aan wegen die overeenkomt met procent 215's.

Turhan, grensovergangen, havens, spoorwegen en luchthavens, zal de koppeling voorzien oost-west corridor procent 90 de genoemde noord-zuid-corridors dat ze de xnumx'lık hoofdstuk procent te voltooien, de snelweg lengte in het kader van de mobilisatie snelweg die begon zeiden dat ze hadden 86 duizend 2 kilometer.

TURHAN verklaarde dat de resultaten in de door Build-Operate-Transfer (BOT) geïmplementeerde projecten vertrouwen gaven aan de investeerders in de toekomstige projecten en de vraag deden toenemen.

profiteren van informatie-technologie in beweging werk van wordt gericht op kennis en technologie van onze jaartelling en intelligente transport systemen om de verspreiding aspect is ook heel belangrijk dat ze over te dragen Turhan, "de oprichting van image-based weginformatie systeembeheer begint te werken," Uit de evaluatie blijkt.

Gebze-Orhangazi-Izmir, North Marmara, 1915 Canakkale Bridge tevens binnen de henna-Tekirdağ-Çanakkale-Balıkesir snelweg Malkara Gallipoli Lapseki Sectie Menemen-Aliaga-Çandarlı Turhan zei dat voortzetting van de werkzaamheden op de snelwegen, de snelweg North Marmara gehele in de 2020 zal worden geopend, met de geschiedenis van de transcontinentale snelweg transport faciliteiten zorgen voor een naadloze aansluiting op de heropleving van de Zijderoute, voegde hij eraan toe.

Algemeen directeur van de wegen Abdulkadir URALOĞLU, sinds de oprichting van de algemene directie van de snelwegen, heeft de liefde van het land zijn liefde aangenomen; slaapzalen rond de paden gekruist, een combinatie van bruggen, waardoor passage niet meer dan tunnels, altijd dat implementeren mensgerichte projecten, duurzame groei toestand van de infrastructuur in het leveren van de vereiste norm, zei dat hij de bouw van de weg naar de toekomst van Turkije.

de engineering van de bestaande voorwaarden is de kunst van het uitvoeren van de mooiste van de mogelijke benadrukte URALOĞL van "met behulp van ons land bewust van onze verantwoordelijkheid in het ideaal van het maken van de toonaangevende landen op alle gebieden van onze middelen op de beste manier, het zien van het begin van het volgende elke investering die we maken, toewijding aan blijven werken," zei hij.

URALOĞL, Highways Directoraat-Generaal van de verantwoordelijkheid in 2 duizend 842 km snelweg, 31 duizend 21 km rijkswegen en 34 duizend 171 km provinciale weg dat de totale 68 duizend 34 km wegennet moet worden gezegd, bitumineuze hete mix van 25 duizend 215 km van deze wegen de coating, de 39 duizend 368 km is de oppervlaktecoating, zei hij.

In het afgelopen jaar is voltooid wanneer het hoofdlichaam en verbindingswegen, waaronder 330 km lang zal Ankara-Nigde snelweg die de basis voor de overdracht van URALOĞL van 690 hoogte Saving Gateway 5,2 km dat werd gebouwd als een dubbele buis Badmeester Tunnel gelegd dienen tussen Manisa en Izmir De op een na langste scuba-tunnel in 's werelds derde land werd geopend door Ovit.

met 2023 m midden van de overspanning van de langste in de wereld 1915 met achterlating van een belangrijke stap in Canakkale Bridge zal zijn, de brug toren benen zitten zal torenen caisson elementaire zinnen die de natte zwembad dreef stalen as montage gemaakt van het droogdok, die URALOĞL van 400 KMS naderen van de lengte van Istanbul ' Yavuz Sultan Selim Bridge naar het noorden van het continent dat de passage van het noorden maakt, zei de diensten die worden aangeboden snelweg Marmara zijn ingevuld.

URALOĞL, de standaard van de weg langs de Middellandse Zee kust sterk gestegen tot en zal het vervoer tijd Middellandse Coastal Road verkorten in de aanzienlijke vooruitgang die er om het verkeer in de lengte in de snelweg Gebze-Orhangazi-Izmir geopend is een belangrijk onderdeel van 426 km volledig zal dit jaar af te maken, Malatya-Elazığ State Road kondigde ook de lancering aan van Kökten Bridge op 660 m.

Wanneer voltooid, ons land en de langste van Europa, 's werelds op een na grootste zal een lange tunnel 14,5 km van dubbele van de Zigana Tunnel graafwerkzaamheden bestaat uit buizen die 16 bereikte duizend m overdracht URALOĞL, Highways jaar 2018 het directoraat-generaal van de studies werden als volgt samengevat worden:

Nl Bij de snelwegprojecten die we hebben gerealiseerd met de Build-Operate-Transfer-methode, wordt 185 km geopend voor verkeer en onze werken zijn nog steeds bezig in 777 km.

snelwegen districtsvergadering
snelwegen districtsvergadering

625 biedt meer service op gedeelde wegen die een belangrijke plaats innemen in het kader van onze werkzaamheden om verkeersgebreken bij verkeersongevallen tot een minimum te beperken; 861 km is de enige manier om verkeer te voltooien.

1 795 km van warm asfalt bedekt, 9 829 duizend km van het oppervlak coating, met inbegrip van 11 864 duizend km asfalt bouw en reparatie werk dat we verrichten.

Onderhoud en Verkeersveiligheid omvang van het werk, 31 900 duizend miljoen mxnumx horizontale, verticale markeringen 2 duizend mxnumx, deden we 175 2 duizend km vangrail. 2 terwijl gesignaleerde kruispunten, zwarte punten en het verbeteren van high ongeval betreft 600 stukken gesneden.

Om hun leven voort te zetten zonder te worden beïnvloed door de snelweg van wilde diersoorten in orde Ecological've bouwde een eerste in Noord-snelweg Marmara brug in Turkije.

2018-2019 strijd met sneeuw en ijs ambtenaren die werkzaam zijn in 12 300 duizend inspanningen van het personeel, op ongeveer 422 Total sneeuw strijd in het centrum, met de manier waarop onze dag 9 7 24 duizend machines en uitrusting, terwijl het uur; ongeveer duizend ton zout 400, 380 duizend mxnumx aggregaat, 3 ton chemisch smeltmiddel, sneeuw hekken zijn gemaakt 2.900 km.

Steeds toenemende buitenland om onze handelsvolume verder te vergroten, vooral onze landgrenzen en havens, met behulp van functionele en efficiënt, onze inspanningen om onze noord-zuid-as met elkaar te verbinden voor de levering van het wegvervoer te verbeteren zijn aan de gang.

In dit verband heeft de 12 146 duizend kilometer lange Noord-Zuid wegcorridor voltooiden wij 18 stukken 10 405 duizend km van de geometrische en fysieke verbetering. 1 035 km op het werk wordt voortgezet, en de 706 km, die is gepland om te worden aanbesteed.

Europa, Azië en het Midden-Oosten tussen passagiers- en vrachtvervoer in het belang met een totaal 8 524 duizend kilometer oost-west as van de 7 651 duizend km waarvan is voltooid en opengesteld voor het verkeer, wordt gewerkt in 319 km. Voorbereidingen voor de aanbesteding van de resterende 554 km zijn aan de gang.

Directoraat-Generaal van laboratoria die hun activiteiten uitvoeren in overeenstemming met de principes en maximale zakelijke discipline om concessies aan de kwaliteit, de aanleg van wegen, die het testen van alle materialen die worden gebruikt bij het onderhoud en de exploitatie gemaakt, is gemaakt de ontwikkeling van nieuwe producten en systemen ten dienste van de internationaal niveau. In deze context, ons laboratorium; Naast de binnenlandse markt, die de technische problemen van de Turkse bedrijven dienen in het buitenland en de productie van rapporten, die internationaal middenstand wordt erkend opgelost.

methoden voor het ontwerpen van wegdekken met TUBITAK gefinancierde projecten zijn ontwikkeld, waarbij geavanceerde technologieën rustige, veilige en duurzame begonnen te laag toepassingen, hergebruik van uitgegraven asfalt materiaal en het gebruik van bitumineuze bindmiddelen te dragen, afhankelijk van het klimaat en het verkeer is bereikt. "

URALOĞL het uitleggen van de doelstellingen van het jaar 2019, Build-Operate-Transfer model met een totaal 400 km lange snelweg gedeelte met een totaal 522 km verdeeld over de weg en 250 km single-platform manier in te vullen, 932 km nieuwe warm asfalt bedekt wegen bouw en 1 250 km renovaties, 8 800 duizend km oppervlaktebekleding constructie en reparatie worden uitgevoerd, de totale lengte van de 23 92 km totale km brug die 24,7 9 totale zei de tunnel zou de dienst worden voorgelegd.

URALOĞL, Bouwen met 2023 3 duizend km verdeeld snelweg tot jaar-Operate-Transfer 278 1 944 km van snelwegen in het kader van het totale wegennet onderverdeeld de inverkeerstelling 31 864 duizend km van het vervoer; In de 787 9.071 km totale lengte van bruggen en viaducten met 700 470 km lange tunnels zijn gericht op de dienst te openen, voegde hij eraan toe.

snelwegen districtsvergadering
snelwegen districtsvergadering

Na de openingsceremonie bezochten algemeen directeur Abdulkadir URALOĞLU, afdelingshoofden en regionale managers Anıtkabir. URALOĞLU ondertekende het Anıtkabir-boek:

Aziz Atatürk,

"Grote Werken Yap Great Nations" aanpak met de manier waarop de vier hoeken van het land, hen uitrusten met bruggen en tunnels, hebben onze burgers geprobeerd om veilig en comfortabel vervoer faciliteiten te bieden. 69. Snelwegen Regional Director ter gelegenheid van de vergadering voor de ontwikkeling van ons land vandaag de dag dat we elkaar ontmoetten, zonder afbreuk te doen aan onze principes en prestaties, het gooien van geloof en vastberadenheid "on the road niet stoppen!" Wij zeggen.

Laat je ziel shad zijn!

Na het bezoek aan het Mausoleum verhuisde de Highways-delegatie naar Istanbul, waar een week lang vergaderingen zullen worden gehouden.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.