Brug-, autosnel- en treinkaartjes worden verhoogd?Moeten de kosten voor de snelweg en het treinkaartje worden verhoogd
Moeten de kosten voor de snelweg en het treinkaartje worden verhoogd

Het ministerie van Verkeer en Infrastructuur organiseerde een bijeenkomst over een besparend en stijgend inkomen ', inclusief het senior management van Highways, PTT en TCDD. Tijdens de vergadering werd ook de brug, de snelweg en het treinkaartje besproken. Gerelateerde algemene managers, zei dat de diensten in kwestie om een ​​verhoging van de inkomsten te verhogen mogelijk is, zei: "De beslissing, de politieke wil," zei hij.

De Schatkist en het ministerie van Financiën hebben onlangs het publiek gevraagd maatregelen te nemen om de besparingen en inkomsten van openbare instellingen en organisaties te vergroten. Alle ministeries, met name de investeerder, begonnen aan dit probleem te werken. Vorige week vond er een bijeenkomst plaats bij het Ministerie van Transport. Alle relevante en aanverwante afdelingen van het ministerie woonden de bijeenkomst bij. Het topmanagement van PTT, Highways, TCDD Transport was ook aanwezig op de vergadering.

HaberturkVolgens het nieuws van Olcay Aydilek, de vergadering in de eerste plaats, besparingsmaatregelen werden besproken. Adviezen en suggesties met betrekking tot de besparingen die op veel gebieden, variërend van lidmaatschap tot internationale organisaties, vertaaldiensten en de uitgaven van instellingen en managers, tot uiting kwamen.

INKOMENSVERHOGINGEN

De vergadering sprak ook over inkomensverhogende stappen. Directoraat-Generaal van Highways ambtenaren, verklaart dat de bediening van de brug en de wandeling naar de snelwegen, bruggen geëxploiteerd door de particuliere sector en in de openbare controle met een schaar op snelwegen met tol bruggen en snelwegen werden geopend, zei hij.

Tijdens de vergadering werden ook de kosten van treinkaartjes besproken. TCDD benadrukte ook dat het mogelijk is om de inkomsten op treinkaartjes te verhogen. Verwante besluitvormers, "de beslissing, de politieke wil", zei hij.

OVERDRACHT NAAR SCHATKIST

Het ministerie van Transport zal zijn werkzaamheden betreffende besparingsmaatregelen en inkomstenverhogende stappen doorsturen naar het ministerie van Financiën en Financiën. De Schatkist evalueert deze stappen en beslist over de te nemen stappen.

Dus, hoe zit het met de wandeling in de gangen van het ministerie van Transport? Dit is zijn reactie: larda Vanaf de huidige positie van het ministerie van Transport wordt er geen toename verwacht in zowel bruggen als snelwegen. Dit kan worden voortgezet tot het einde van het jaar

Is er een verhoging van bruggen en snelwegen die door de particuliere sector worden beheerd? Sommige projecten, vooral in Eurazië, kunnen kort daarna worden gehouden.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.