Kardamir's 82. Verjaardag gevierdKardemir Raad van Bestuur
Kardamir's 82. Verjaardag gevierd

3 april 1937 is de eerste geïntegreerde ijzer- en staalfabriek in Turkije. viert zijn verjaardag. De viering, die de hele week zal doorgaan, begon vandaag met een ceremonie van de kranspresentatie in het Atatürk-monument op het Karabük-plein.

Karabük Gouverneur Fuat Gürel, Karabük Afgevaardigden Cumhur Ünal, Niyazi Güneş, burgemeester van Karabük Rafet Vergili, rector van Karabuk University. Dr. Refik Polat, voorzitter van de raad van bestuur van Kardemir Kamil Güleç en algemeen directeur Hüseyin Soykan en protocolleden, vertegenwoordigers van politieke partijen en niet-gouvernementele organisaties, medewerkers van Kardemir, studenten en burgers waren aanwezig.

Na het lezen van ons volkslied en ons volkslied, de directeur van ons bedrijf, die op het podium kwam voor de openingstoespraak. Nadat Hüseyin Soykan het bedrijf had begroet, zei hij dat de productie van 2018 Million 2 duizend ton vloeibaar staal geproduceerd in 413 nu een van de bedrijven is die productie op wereldschaal maken.

In zijn toespraak zei onze General Manager dat het niet genoeg is om de productie in de ijzer- en staalsector te verhogen waar de concurrentie zeer scherp is, om productdiversiteit te bieden en om bewustzijn te creëren door het produceren van de onbewerkte, onze General Manager 100. Door het openen van een afzonderlijke paragraaf van de Jaardoelen "Zoals het bekend staat, onze Republiek 100. Een van de doelstellingen van het jaar is de oprichting van de nationale defensie-industrie. Dankzij de onderzoeken die de afgelopen jaren zijn uitgevoerd, hebben de lokaliseringspercentages in de defensie-industrie% 65 overtroffen. Als Kardemir, de hoeksteen van de Turkse staalindustrie, willen we niet buiten dit geweldige doel blijven, Türk zei hij.

Voor dit doel, waarin staat dat alle openbare en particuliere instellingen en organisaties gezamenlijke projecten tot een relevante werkgroep ontwikkelen Kardemir zal worden vervaardigd van staalsoorten die ze nodig hebben onze defensie-industrie is gevormd en in het bijzonder het ministerie van Defensie Industrie van General Manager Dr. Hüseyin Soykan's spraak werd gevormd door de volgende hoofden.

Railway Wheel productie;

We realiseerden de eerste productie van onbewerkt wiel bij de Railway Wheel Manufacturing Plant, een van de strategische investeringen van ons land. Tot op heden is een volledig robotachtige installatie rond 700 Million TL doorgebracht.

We zetten onze testproductie voort en we willen de massaproductie starten in de tweede helft van dit jaar.

Capaciteitsverhoging;

Ons doel is om onze productiecapaciteit te verhogen tot 3,5 miljoen ton. Voor dit doel zijn we nieuwe investeringen gestart in onze Celikhane-regio. Nu deze investeringen aan het eind van dit jaar afgerond zijn, zullen we een stap dichter bij onze doelen komen.

Milieu-investeringen;

2018 was het jaar van milieu-investeringen voor ons bedrijf. Onze milieu-investeringen, die we zijn gestart in overeenstemming met onze toezeggingen aan zowel het ministerie van Milieu en Urbanisatie als onze gemeente Karabük, zijn voltooid. Als resultaat van deze langetermijnstudies willen we nu het begrip milieuvervuiling van de agenda van onze stad verwijderen.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid projecten;

De projecten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen die ons bedrijf tot nu toe heeft uitgevoerd om aan de sociale behoeften en verwachtingen te voldoen, zijn jullie allemaal bekend. Nu hebben we twee belangrijke projecten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een van hen, als de Club van Ingenieurs in het district Yenişehir, bekend als het Kardemir-museum om de gemeenschap te dienen. De andere is de restauratie van Yenişehir Cinema en het opnieuw introduceren als theater- en cultureel centrum. Restauratieprojecten worden voorbereid voor beide faciliteiten. Zowel het ministerie van Cultuur en ons land op dit gebied door het nemen van de adviezen van deskundigen en organisaties op dit gebied, het concept zal de projecten voorbereiden, en zal in de uitvoeringsfase gaan. Dan willen we onze andere sociale voorzieningen nieuw leven inblazen.

's Werelds grootste producenten tussen Turkije;

Turkije, als 's werelds xnumx'inc van 2018, 8 en Europa. is een belangrijke staalproducent. In deze grote ontwikkeling lijdt het geen twijfel dat elke Karabuk-persoon arbeid en zweet heeft. Bij deze gelegenheid, de fabriek van de oprichters van onze republiek die de inrichting in Karabük Gazi Mustafa Kemal, vooral Ataturk, de basis voor de eerste gelegd door wijlen premier Ismet Inonu van ons land in de komende Karabük Iron en de oprichting van de staalfabriek en hun arbeid en zweet mortel bevolen om in leven worden gehouden tot op heden Ik bedank iedereen die bijdraagt ​​met dankbaarheid en dankbaarheid. Op dit moment ben ik oprecht blij met al onze medewerkers die het zweet en het scherpe zweet op zich hebben genomen om deze ontwikkeling te ondersteunen.

We moeten de vlag hoger zetten;

Voor ons is deze vlag aan ons toevertrouwd om hoger te gaan. Om dit te bereiken, mogen we niet achterop raken bij de ontwikkelingen in de wereld. Vandaag in de wereld en Turkije Industrie 4.0 en digitale transformatie reis gaat verder om snel vooruitgang te boeken. We moeten onze innovatieve processen versnellen, al onze productielijnen flexibeler maken, producten produceren die aan alle verwachtingen voldoen en deze op de meest efficiënte en gezonde manier produceren. We moeten onze technische en programmeervaardigheden ontwikkelen. Voor dit doel, als Kardemir, onze Republiek 100. We hebben een nieuw digitaal transformatieproject gelanceerd: Kardemir: 2023 vision ism. We hebben de nodige stappen genomen om onze Enterprise Resource Planning-software te vernieuwen. We zullen deze digitale transformatie maken door een werkplan en teams voor het project te maken.

Tijdens de ceremonie Karabük Gouverneur Fuat Gurel, Istanbul parlementsleden en Niyazi Zon Cumhur Unal, Istanbul burgemeester Rafet Belasting van de toespraak over het belang en de betekenis van de dag, en 82 van Kardemir Karabük organisaties. Ze vierden hun verjaardag.

In de ochtend een deel van de viering, Jeugd en Sport Provinciale Directie april 3 Fiets pedalen wielrenners in de Tour gehouden in Karabük -Safranbol van onze glorieuze vlag dragen ze Karabük Gouverneur Fuat Gurel zij aanbieden. Wie nog in handen van de viering van de reikwijdte van het directoraat Provincial van Nationale Opvoeding poëzie, samenstelling en grafische vormgeving wedstrijden met de Jeugd en Sport Provinciale Directie van het winnen in de atletiek wedstrijd georganiseerd door studenten en het hele jaar werden gepresenteerd awards uit aan atleten winnen in sportwedstrijden georganiseerd binnen.

Gisi Out of the Fund "Sezer Güleç Tentoonstelling;

Ons bedrijf en de oprichting van Karabük 82. In de namiddag van de jubileumviering werd de vrouw van Sezer Güleç, de tentoonstelling in Out of the Chest in Kamil Güleç, geopend. Karabük Gouverneur Fuat Güler en zijn vrouw Özlem Aras Gürel, Karabük Deputaten Cumhur Ünal en Niyazi Güneş, rector van de Karabük Universiteit. Dr. Refik Polat, voorzitter van de raad van bestuur Kamil Güleç en zijn vrouw Sezer Güleç en bestuurslid H. Çağrı Güleç, General Manager Dr. Hüseyin Soykan en Karabük Protocol geopend met de deelname van vele gasten in de tentoonstelling 1970 1980 en de elegante en elegante kleding van XNUMX uit de tentoongestelde jaren. De tentoonstelling van curatorschap door Assoc.Prof.Dr.Anil Ertok Atmaca en Esra Zengin werd zeer op prijs gesteld.

Volksdansshow en jeugdconcert;

  1. In de avond van de Jubileumviering van de Stichting vonden volksdansen en jeugdconcert plaats. Stadscentrum van Karabük aan de voorzijde van het voetgangersgebied tegenover het Old Town-gebouw Karabük Public Education Center Artvin Region volksdansshow, terwijl studenten van Safranbolu Fine Arts High School ook deelnamen aan het jeugdconcert. De bijeenkomst werd bijgewoond door de president van Karabük, Gürel en Kamil Güleç, en de studenten van de Fine Arts High School hadden een onvergetelijke avond met de prachtige stukken.

Celebration-evenementen worden op donderdag gehouden op Karabuk University, 4. Zal doorgaan met het International Iron and Steel Symposium.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.