Kardemir produceert 200 Thousand Railway Wheels per jaaralgemene vergadering van de algemene vergadering van aabf x
Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van Kardemir's 2018 werd op 02 in april 2019 dinsdag besproken in het Kardemir Education and Culture Center. Naast onze bestuursleden, onze General Manager Dr. Hüseyin Soykan en aandeelhouders waren aanwezig.

Bijeenkomst voorzitter van de Raad van Bestuur vice-voorzitter Ömer Faruk essentie van zijn Kardemir Jaarlijkse Algemene Vergadering, alle punten op de agenda werden besproken en besloten afzonderlijk.

De Algemene Vergadering van de openingstoespraak, Kardemir voorzitter Kamil Gulec In de 2018 ontwikkelingen in de wereldwijde staalindustrie en vonden ze bij de beoordeling van Kardemir 2018 jaar activiteit met reflecties van de Turkse staalindustrie.

aan het begin van zijn toespraak van de wereld, is het hoofd van de door de VS geleide wereldwijde economie getuige van een nieuw tijdperk en President Trump, de wereldhandel als gevolg van de retoriek en acties van de anti-globalisering door levende harde schommelingen Erop wijzend dat gekatapulteerd onze voorzitter Gulec, de wereldwijde staalindustrie van deze stijging van de 2018 de meeste sectoren die aan het begin plaatsvinden, noteren.

Voorzitter van de Raad van Bestuur Kamil Güleç, de Gewone Algemene Vergadering van de heer Kardemir, gaf de volgende speeches:

World Steel Sector;

De Amerikaanse president Trump, moet de waarschuwingen van de European Steel Association, hetzij door het negeren van de bezwaren van de Wereldhandelsorganisatie, die beperkingen op de handel met de redenen van nationale veiligheid afdeling laat heeft afgezien van de uitvoering van de 232 recht en Canada 25% op de invoer van staal uit alle landen met uitzondering van Mexico, terwijl de invoer van aluminium% 10 heeft het besluit over douanerechten ondertekend. Deze situatie heeft geleid tot het begin van een nieuw tijdperk in de staalindustrie en later in het jaar 2018 25% douanerechten naar Turkije door meer toegevoegde belasting werd geïmplementeerd als 50%.

Reflectie van de beslissing naar ons land;

Dit besluit volgde op Turkije 2018 april in de VS met zijn stalen export bedrag op basis van 68% ten opzichte van dezelfde maand van het voorgaande jaar, wordt de waarde op basis van de recent gedaald tot 60%, aan het eind van het jaar en bijna nul uitvoer naar de Verenigde Staten.

Naar aanleiding van de VS aanvullende douanerechten voor de beslissing, hebben het ministerie van Economische mislukte rechtvaardigen pogingen gedaan voor de vrijstelling van Turkije aan de leiding en uiteindelijk in Turkije, op 23 mei 2018, douanerechten in geïmporteerde 22 producten toe te passen vanuit de Verenigde Staten meldde de lijst van de World Trade Organization. In deze context, de cokesindustrie het gebruikt in de staalproductie in kolen ons bedrijf ook hebben plaatsgevonden in dit 22 product en in dit geval de ingevoerde cokeskolen, onze kosten terwijl het verhogen aanzienlijk als 13,7% we doen uit de VS, ongeveer 30 miljoen financiële gevolgen van het jaar $ 's vondsten. Onze pogingen om de belasting op import af te schaffen, zijn aan de gang.

2018 jaar World Raw Steel Production;

In deze periode, genoemd als Trade Wars, volgens de gegevens vrijgegeven door de World Steel Association,

In 2018 steeg de wereldwijde productie van ruwstaal met 4,6 met 1 naar 810 miljoen ton.
China, de grootste staalproducent ter wereld, heeft% 2018 van de wereldwijde productie van ruw staal alleen in 51,3 gerealiseerd.
In de 2018 106,5 miljoen ton ruw staal productie naar India te bereiken, toen hij nam de tweede plaats in de wereld van Japan, waardoor Iran de grootste doorbraak in de jaren is een van de eerste 2018 25 10 miljoen ton van de productie is door de grote fabrikanten.

Turkse staalsector;

In de 2017 13,1% proportioneel toenemen tot de eerste 10 landen die de meeste groei van de productie in Turkije hebben gemaakt, woonachtig in 2018 0,6% productie loss ratio 37,3 miljoen ton ruwe staalproductie.
Wanneer de buitenlandse handelsbalans van de Turkse staalsector wordt onderzocht; 20,5% in termen van kwantiteit, de totale uitvoer van staalproducten in Turkije toegenomen 22,1 miljoen ton, terwijl in termen van waarde 31,1% stijgen 17,7 miljard tot $ bereiken en de invoer daalde met 11,3% 14,5 daalde naar miljoen ton, terwijl in termen van waarde 3,3% stijging 12,8 miljard $ A is verhoogd. Met deze cijfers steeg de verhouding tussen export en import in 2018 van 108 naar 138.

Productie, verkoop en winstgevendheid;

Kardemir, in 2018;

2 Miljoen 413 Duizend ton vloeibaar staalproductie,
2 Miljoen 315 Duizend ton eindproductproductie,
2 Miljoen 199 Duizend ton eindigde de verkoop van het eindproduct,
De omzet steeg van 3 miljard 973 miljoen TL naar 5 miljard 583 miljoen TL.

Onze inspanningen om onze kosten te verlagen door het vergroten van onze efficiëntie, dynamische sales en marketing activiteiten en onze bereikte verbeteringen op productieprocessen hebben verstrekt% 2018 EBITDA-marge vast te leggen in 31,8 ons bedrijf en 2018 jaar 1 miljard 709 miljoen bruto winstgevendheid, 814 miljoen TL netto winst was gesloten.

Met deze recordwinstgevendheid besloot ons management om 300 Million TL aan onze aandeelhouders uit te keren als dividenden. Ik wou dat het goed zou zijn. In de volgende jaren zullen we ernaar streven om de winstgevendheid te bereiken waar onze aandeelhouders tevreden mee zijn.

Product met hoge toegevoegde waarde;

Zoals u weet, heeft ons bedrijf, met de toegevoegde waarde van haar investeringen in de post-privatisering verschoven naar hoge productkwaliteit. In deze context is de spoel staaf en profielrail walserij nadat we hebben vastgesteld, te diversifiëren we ons assortiment met hoogwaardig staal kwaliteit. Stick Coil rollende productie in het jaar van onze 2018 29% stijging 360 duizend ton, het totale aantal van de kwaliteit In de 2017 39 2018 steeg ook in het jaar 73. Dit zal blijven groeien elk jaar. Het aanbieden van hoogwaardig carbon staal dat wordt gebruikt in de industrie, veel nieuw op de markt ons bedrijf; automobiel, meubels, huishoudelijke apparaten, machines vervaardigen sectoren van de defensie-industrie, die zal blijven bijdragen aan nieuwe staalsoorten te ontwikkelen.

We realiseerden de productie van het eerste ruwe wiel in de Railway Caster Production Plant, die in aanbouw is in het kader van strategische investeringen, bij 24 op 2018 in september. Tot op heden hebben we rond 700 Million TL besteed aan deze fabriek die is gevestigd als een volledig gerobotiseerde faciliteit. Onze jaarlijkse wielcapaciteit is 200.000-eenheden. Onze testproductie gaat door en we zijn van plan om in de tweede helft van dit jaar met massaproductie te beginnen. Daarna beginnen de certificeringsprocessen. Zo Kardemir, het produceren van spoorweg wielen tot de afgewerkte goederen uit het erts in geïntegreerde faciliteiten niet alleen in Turkije, terwijl het nemen van plaats onder toonaangevende fabrikanten ter wereld, zal verdere versterking van de strategische samenwerking met TCDD als een rail.

Investments;

We plannen hier een nieuwe investering. We willen graag een as- en wielmontage-installatie installeren om het wiel en het wiel aan de eindgebruikers te presenteren, samen met de as en het wiel, en we hebben dit in ons investeringsplan opgenomen. Kardemir zal niet alleen bijdragen aan de economie van ons land met producten met een hoge toegevoegde waarde, maar zal ook dienen om de geavanceerde technologische producten in onze export te vergroten.

Nogmaals, om de productiecapaciteit van vloeibaar staal van ons bedrijf te vergroten, gaan de investeringen die in de Steel Shop zijn gestart, gewoon door. 1.250.000 4 ton / jaar capaciteit. Continue gietmachine, 3. Aan het einde van 2019 worden de investeringen in Ladderoven in gebruik genomen.

Onze 90-ton converters met deze investering te worden uitgegeven aan het eind van het jaar 120 2019 ton en ons bedrijf heeft haar grootste investering pakket al jaren 3 miljoen / ton capaciteit zal bereiken. Met de reconstructie van een hoogoven aan het eind van het jaar 2020 3,5 miljoen / ton capaciteit zal bereiken.

Milieu-investeringen,

2018 was het jaar van milieu-investeringen voor ons bedrijf. Zoals we weten hebben we rond 2006 Million $ geïnvesteerd in de omgeving tussen 2016-100. Ongeveer 50 We hebben het merendeel van het 2018-pakket voltooid in het tweede kwartaal van 2019 en de rest in het eerste kwartaal van 21.02.2019.

Filyos Port Project,

Een van de belangrijke zaken voor ons bedrijf is het Filyos Havenproject. Filyos Port is van groot belang om de gezonde duurzaamheid van onze productie te waarborgen in overeenstemming met de capaciteitsverhoging in ons bedrijf en om onze concurrentiepositie bij zowel onze export als import te vergroten. We hebben de investering de afgelopen maanden gezien en onderzocht. Naar verwachting zal het volgend jaar worden afgerond. We hebben onze verzoeken ook doorgegeven aan de minister van Transport. Na de voltooiing van infrastructuurinvesteringen zouden we graag in bovenbouw en in werking zijn als Kardemir.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid projecten;

Zoals u weet, ontkende Kardemir sociale behoeften en verwachtingen niet door projecten met maatschappelijke verantwoordelijkheid, zelfs niet tijdens intensieve investeringsperioden. Vorig jaar hebben we een nieuwe ring toegevoegd en Kardemir Anatolian Imam Hatip High School voltooid en in dienst gesteld van het nationale onderwijs. We zijn blij om een ​​heel leuk trainingsnest mee te brengen naar inwoners van Karabük.

Een van onze doelen is om onze inactieve faciliteit te organiseren als Kardemir Museum in de regio Yenişehir, bekend als de ingenieursclub. Restauratieprojecten van het museum werden getekend en conceptprojecten werden voorbereid. Dan wordt de aanvraag doorgegeven.

Een andere faciliteit is Yenişehir Cinema. 1954 in het jaar van onze stad, die vele jaren dienst doet als een bioscoop en cultureel centrum om de faciliteit en het theater- en cultureel centrum te herstellen als het middelpunt van de service die we willen bieden. De restauratieprojecten op deze plek worden getekend en we zullen de implementatiewerken binnenkort starten.

Met de oprichting van de Kardemir Technology Education and Culture Foundation zullen we bovendien het sociale gebouw herstellen als een managementcentrum en een sociale voorziening. In 2019 kregen we ons programma. Nogmaals, voor het jaar 2019 zullen we een protocol ondertekenen om onze sportstudenten te ondersteunen bij het directoraat Jeugd Sport en Kardemir.

werkgelegenheid;

Vorig jaar, onze president Recep Tayyip Erdogan nu "Werkgelegenheid mobilisatie" in lijn met de oproep, Industrial Vocational High School en Vocational High School graduate 419 mensen hebben verstrekt nieuwe banen. In 2018 vervoegde 106 de nieuwe familie van Kardemir.

Onze trainingen om de kennis en competenties van onze medewerkers te vergroten, werden ononderbroken voortgezet in 2018. Gedurende het hele jaar werden onze medewerkers gemiddeld 52 uur per persoon getraind, inclusief persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en veiligheid op het werk, beroepsopleiding en technische training. Dit Education Cultural Center, waar we ons in bevinden, heeft het hele jaar door tientallen sociale, culturele en wetenschappelijke evenementen georganiseerd. Onze ondersteuning is voortgezet in 2018 zodat onze medewerkers kunnen afstuderen. Momenteel blijft onze 70-medewerker masteren en doctoreren. We hebben 169 Vocational en Technical High School-studenten voorzien van vaardighedentraining en 254 University-studenten met een Industrial Based Internship. Nogmaals, we hebben bijgedragen aan de professionele ontwikkeling van de 1314-student tijdens de technische reizen van het jaar.

Investor Relations-activiteiten;

In de 2018 jaar 2 stukken uit de World Financial Center in Londen "Roadshow", georganiseerd beleggingsfondsen meer dan 40 hebben gemaakt in contact met investeerders in het buitenland en is ingevoerd om activiteiten van ons bedrijf. inheemse 22 in het jaar, in totaal 11 33 buitenlandse makelaarskantoren en interviews met buitenlandse financiering organisatie, heeft deelgenomen aan de 2 Total investor roadshows, werden onze investeerders geïnformeerd over de activiteiten van ons bedrijf.

Verwachtingen 2019 jaar;

Ervaren spanningen tussen de VS en China, heeft het afgelopen jaar ook gevolgen voor alle landen van de wereld niet alleen de economieën van beide landen. De Europese economie vertraagt ​​als gevolg van zowel wereldwijde handelsoorlogen als de Brexit-onzekerheid. Verwacht wordt dat de wereldwijde groei de komende jaren zal vertragen. Zeker, de waarschuwingssignalen nemen toe in de wereldeconomie.

In de omgeving ontwikkelingen in onze regio, Iran, onder leiding van de inspanningen om het aandeel van de staalproducenten in het Midden-Oosten te vergroten, de wereld nog steeds in 75% bezettingsgraad capaciteit in de staalindustrie, 700 miljoen ton meer dan onbenutte capaciteit, ontwikkelingen en maatregelen ter bescherming van ervaren in de grondstoffen markt, industrie richting in 2019 om bekendheid te geven.

Ons management, met de gevestigde ervaring in de sector en visionair perspectief, in teamgeest, zal de toegevoegde waarde van een verscheidenheid aan producten te voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten, om onze kwaliteit van de dienstverlening en efficiency, onze kosten door het verminderen van krapte op de markt follow-up en alle in- en verkoopdocumenten om nauwkeurige en snelle beslissingen, gezondheid en veiligheid te verbeteren en de strategie die een financieel en technisch duurzaam succes met een milieugerichte aanpak bereikt, zal dan strikt worden geïmplementeerd.

Dankbetuigingen aan belanghebbenden;

Bij deze gelegenheid 2018 jaar van de wens van de beste van onze operationele resultaten in de realisatie van de activiteiten die worden aangeboden aan al onze medewerkers voor hun waardevolle bijdrage en werknemersvertegenwoordigers Özçelik -business onze vereniging, alle partners die ons het vertrouwen en de steun van klanten en onze leveranciers uitgeleend, altijd bij ons in de publieke en lokale overheden, lokaal tot onze mensen en gezond verstand en draagt ​​bij aan de ontwikkeling van de sector met de strategie bedanken onze regering, bied ik mijn liefde en respect.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.