Kardemir snijdt niet snel in milieu-investeringenkardemir cevre versnelt investeringen niet
kardemir cevre versnelt investeringen niet

KARDEMİR, 2018 in 2 en het ministerie van Milieu en Urbanisatie. Etap heeft de milieu-investeringen grotendeels voltooid. Alle milieu-investeringen met het ontstoffingsysteem in de hoogovenregio die in mei moet worden voltooid, zullen worden voltooid.

Het Ministerie van Milieu en Verstedelijking evenals de Gemeente Karabük rapporteerden

- Renovatie van het centrale afvalwaterzuiveringsstation Online Station,
-Sintermachines Onderhoud van elektrische filters,
-Kireç afwerkingssystemen,
-Carbon Crusher Circle Dust Suppression Systems,
-Torpido Drain Pits Dust Collection-systemen,
-Sinter Zone Stofafvoersystemen,
-Sinter Plant 1, 2 en 3. Ontzwavelingssystemen van emissiemachines,
-1 en 2. Breek- en zeefinstallaties Stofonderdrukkingssystemen,

en Kardemir General Manager, die verklaarde dat de investeringen van de wegen waren voltooid. Hussein Genocide, omvatte het programma ligt in Hoogoven ontstoffing in het systeem van de investeringen werk heeft bereikt 70% van de voltooiing percentage van alle machines en uitrusting installatiewerkzaamheden op de investering in het veld werd aangekondigd inbedrijfstelling van de installatie afgerond tegen het einde van mei 2019.

Naast deze investeringen verklaarde de heer Kardemir dat de investeringen in beton, vergroening en visuele verbetering ononderbroken doorliepen. Hussein Soykan, Kardemir tot het einde van het jaar 2018 267.000 m² in beton, 81.000 m² in dat de bestrating wordt gedaan, 2.940 stukken hout, zei hij 38.406 Totaal gerealiseerd 41.346 Totaal planting waaronder struiken.

De General Manager Soykan, die informatie heeft verstrekt over de visuele verbetering en vergroeningswerken uitgevoerd in de laatste 3-maandperiode, is op de hoogte gebracht dat; Uk Çuruf Tumba We hebben de stadsgevel van de faciliteit aan de mensen van Karabük gepresenteerd met een nieuw concept. De buurt van Karabük in de voorvoet gebied 247 15.000 ton aarde-serie, en we deden, en dit gebied 275 Total Leyla boom werd geplant. We zullen ook beginnen met het planten van gras in dit gebied van 8.500 m², dat nog steeds in aanbouw is voor irrigatie. Dezelfde serie van acties in het grondgebied nog steeds in xnumxm² aanplant van nieuwe bomen en gras planten zal plaatsvinden en dus een groene gevel veld Kardemir Karabük ons ​​imago en onze regio Kayabaşı te voeren, "zei hij.

De vergroening werkt op de weg naar Ankara, en gaat ook door naar dit gebied totdat de 551-stukken leyhandi-bomen werden onthuld die de algemeen directeur van Cardemir. Hüseyin Soykan, 58-eenheden binnen en rond de fabriek, in de regio Yenişehir, in plaats van bomen te drogen, werden 150 stukjes nieuwe bomen geplant.

2 is toegewijd met ontstoffingssystemen in de Hoogovensregio die in mei moeten worden voltooid. Fase milieu-investeringen van de algemeen directeur Soykan waarin staat dat het zou worden afgerond, tijdens het uitvoeren van de activiteiten van haar Kardemir, zal tevreden zijn met alle betrokken partijen, en merkt op dat beweegt met duurzame groei aanpak "Ik weet dat Karabüklü waarvan we de belangrijkste verwachting is om onze milieu-investeringen te voltooien. We zullen volgende maand aan deze verwachting voldoen. Daarna zal een meer groenere, groenere Kardemir in dienst zijn van Karabük en ons land.

JavaScript is vereist voor deze diashow.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.