De Zwarte Zee-economie verandert met Samsun-Sarp Railwayeconomische problemen van de Zwarte Zee variëren met samsun steile spoorweg
De Zwarte Zee-economie verandert met Samsun-Sarp Railway

'Samsun-Sarp hogesnelheidstreinproject', opgesteld door ODÜ; "Het zou een belangrijke bijdrage leveren aan de regio door de problemen van het spoorvervoer en hogesnelheidstreinvervoer op te lossen.

"SAMSUN-SARP QUICK TRAINPROJE LI REPORT BEREID"

Ordu University (ODÜ) Decaan van de Faculteit Economie en Bestuurswetenschappen, "Samsun-Sarp hogesnelheidstreinproject" heeft een rapport opgesteld over. Samsun-Sarp Railway project in de Oostelijke Zwarte-Zeeregio in de provincies van het rapport uitte de versnelling van de handel, de meer aandacht voor de toekomst van de steden trok meer toeristen. In het rapport werd gesteld dat de commerciële activiteiten zullen worden versterkt met landen als Georgië en Azerbeidzjan, dankzij de spoorlijn die zich uitstrekt naar Sarp. Het rapport bevatte de volgende verklaringen:

VER DE GEMEENSCHAPPELIJKE FUNCTIE VAN ALTI PROVINCIE IS DE MEESTE COMMUNICATIE "

Er is een sterke relatie tussen het ontwikkelingsniveau van een regio en het transportnetwerk in die regio. Project, Centrale Zwarte Zee van de Zwarte Zee in het oosten belanden in het noorden van Turkije Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, zoals de provincie Artvin rechtstreeks verbinding in staat om de hiervoor genoemde overige provincies verwoorden in het achterland van de provincie, zodra dit transport lijn zal zijn. Een gemeenschappelijk kenmerk van de hiervoor genoemde provincies in deze regio dat de provincie is de meest interne migratie in Turkije. De belangrijkste reden hiervoor is de beperkte werkgelegenheid.

ÖZ GAAT DOOR MET DE OPLOSSING VAN ECONOMISCHE PROBLEMEN "

Het zal een belangrijke bijdrage leveren aan de oplossing van economische problemen, met name de werkgelegenheid, zowel door het spoor als door het hogesnelheidsspoorwegvervoer. De economische, sociale, culturele en milieudruk zal afnemen in termen van omgekeerde migratie en andere provincies die zullen ontstaan ​​door het creëren van werkgelegenheidskansen. In dit geval zullen alle van Turkije in termen van een meer evenwichtige urbanisatie, investeringen in distributie, in termen van kansen in het leven en sociale rechtvaardigheid een meer evenwichtige samenleving te creëren.

TER RAILWAY ZAL WORDEN GEWENST ED

De capaciteit van een moderne tweeregelige trein is gelijk aan de capaciteit van een 6-baan. Hoewel de platformbreedte van een 6-rijstrookweg 37,5-meters is, is de platformbreedte van de 2-rij alleen 13,7-meters. Het zou gunstiger zijn om een ​​transportvoertuig te verkiezen dat een smalle platformbreedte heeft, zowel in termen van onteigeningskosten als bouwkosten. Binnen de volledige transparantie van het YHT-project is het noodzakelijk om relevante gegevens, informatie en zorgen te plannen en openbaar te maken. (Mustafa Kırlak - Orduolay)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.