Hier is niet geschreven over de luchthaven van Istanbulde luchthaven van Istanboel
de luchthaven van Istanboel

Zowel de bouw als de opening van de media met een groot succes op de luchthaven van Istanbul, niemand zei dat ze niet schrijven Kamer-tvElçin Demiröz, schreef de debatten en tarieven van de drukbezochte luchthaven.

De 29 is gepland om te worden geopend op oktober 2018, maar de derde luchthaven, die werd uitgesteld tot oudejaarsavond en vervolgens tot april, was eindelijk operationeel. Hoewel we hem de ik Third Airport mas noemen, bekleedde hij eigenlijk de tweede plaats met de officiële uitstraling van de luchthaven Atatürk. Dus we hebben twee luchthavens in Istanbul. Maar er is geen spoorwegsysteem dat hen verbindt met de stad. Ataturk Airport, waar het spoorwegsysteem zich bevindt, is buiten gebruik. Hoewel de geruchten nog steeds worden gebruikt voor vracht en officiële vliegtuigen, verandert dit natuurlijk niet het feit dat de huidige metro met deze luchthaven wordt opgeborgen.

luchthaven begon in 2014 bouw van Istanbul long vernietiging van een belangrijk deel van de boreale bossen, de vogels vinden plaats op hun trekroute, uitdagende natuurlijke omstandigheden, waar, gedroogd en de stabiliteit van de grond gevuld als gevolg van de vijver en werd blootgesteld aan een veel kritiek vanwege werknemer sterfgevallen die zich hebben voorgedaan tijdens de bouw. Dus we stonden op het punt om een ​​van de drie te pakken te krijgen, dus hebben we er twee afgehandeld.

MAJOR MA, FUNCTIONALITY MI

"The World's Biggest Airport" introduceerde het discours luchthaven van Istanbul, 's werelds 4 In termen van bestreken gebied. geweldige luchthavenlocatie. Als de voorganger 3 Gezien het feit dat de luchthaven Arabië en de Verenigde Staten, in de "beste" er nu uitziet zullen we onze eetlust met de Europese installeren van een zin te beperken. Omdat we kijken naar de wereld "grootte" -concept in plaats van de benodigde ruimte van de haven, wordt gemeten door het aantal mensen dat het dient. Dus functionaliteit komt natuurlijk voor de grootte. Momenteel 's werelds grootste luchthaven passagier capaciteit van maximaal 110 miljoen passagiers per jaar met het nummer zich in Atlanta Hartsfield - Jackson International Airport. Ataturk Airport 2018 68 miljoen passagiers vermaakt in Istanbul voordat het naderen van het aantal passagiers dat het doelwit van de luchthaven 90 miljoen, terwijl op de lange termijn, aldus het rapport 150-200 miljoen. 'S werelds drukste "hub" puntenplan om de kandidaat te groeien een luchthaven een van de luchtvaartmaatschappijen om de weg van alle doelgroepen te gaan, in de veronderstelling dat hij ... Als Ondertussen Maktoum Al in uitbreidingswerkzaamheden Dubai International Airport eindigt we de wens van de passagierscapaciteit te weerstaan ​​220 miljoen (of reeds we vandaag te accepteren ) We zullen het concept van Abilir misschien nooit het grootste bereiken).

TA ook geschreven over Istanbul Airport
TA ook geschreven over Istanbul Airport

Gaat alles goed op een luchthaven? Welkom bij de eerste ervaringen van de ogen van zowel piloten als passagiers!

DE WIND LIMIET IS VERHOOGD

Op de luchthaven van Istanbul is er een actieve en op elkaar afgestemde 2-landingsbaan. Wanneer het project is voltooid, zal er een totale 5-startbaan zijn, waarvan er één in een andere hoek zal worden geplaatst. Er is echter momenteel geen baanvariant voor variërende windomstandigheden vanuit verschillende hoeken. Zoals het kan worden begrepen vanuit de windparken rond de luchthaven, heeft deze regio barre weersomstandigheden, vooral in de herfst en winter, met hevige winden en plotselinge mistdruk die bijna elk uur van de dag bijna onderdrukt. Wat is er een maand geleden gebeurd? Er was al geen grote migratie geweest en de zijwindlimieten voor de tweede kapitein waren plotseling verhoogd tijdens het landen van het vliegtuig. Dus wat betekent dat? Onder normale omstandigheden heeft de piloot meer dan 15-knottwinden en / of heeft het recht om in een ander gebied te vallen en deze limiet wordt nu verhoogd naar de 25-knott. Dit betekent dat we wachten op meer spannende iye-afdalingen die een overtuigende landing vereisen in moeilijkere weersomstandigheden dan in het verleden en die evenredig zijn aan de kennis, vaardigheden en ervaring van de piloot. Kom op, man!

KNIPPEREND TIJD

alleen plaats op de oostkant van de terminal wordt actief gebruikt twee banen, bereiken de steile hellingen van geparkeerde vliegtuig of te lang tijdens aanleggen naar de parkeerplaats van de baan (eventueel 40-50 minuten) geeft aanleiding tot de taxitijden. Dit keer binnenlandse vluchten bijna net zo veel als de reis zelf. Dat betekent een extra brandstofverbruik. Bovendien, als gevolg van langdurig taxi's, normaal "heen en weer", die dagelijkse vluchten uit naar bestemmingen in de tijd wordt overschreden, de teams worden ze gedwongen tot het punt om te gaan waar het jacht. Dit verhoogt de kosten van luchtvaartmaatschappijen.

DE KAMER VAN HET PERSONEEL, DE PATIËNTEN VAN DE PATIËNT

Als het project Canal Istanbul, dat gelijktijdig met de luchthaven zou worden gerealiseerd, werd uitgevoerd, zou het verwijderde land worden gebruikt als vulmateriaal op de luchthaven. Wanneer dit niet mogelijk was, was het vulmateriaal onvoldoende. Vooral met de vijvers die droog waren, zorgden de wegen vol met ingestorte wegen voor de vorming van ongelijke hellingen op elke baan van de wereld. In feite kan een taxi die een taxi maakt op en neer de hellingen beklimmen die als serieus kunnen worden beschouwd om de baan of het park te bereiken. Wanneer de vliegtuigen landen, vooral om brandstof te besparen om een ​​van de motoren te stoppen om deze opritten te overwinnen, hoeft het systeem niet meer te worden opgeslagen. Gezien de lange taxitijden betekent dit ook extra kosten. Bovendien is het automatische systeem Docking Guidance System, dat wordt gebruikt om vliegtuigen te parkeren, niet beschikbaar vanwege een storing. Om deze reden worden de marshals, dat wil zeggen de parkeerwachter, toegewezen voor elk aflopend vliegtuig. Dit komt tot uiting in de omvang van beveiliging, overuren en personeel.

DE GROTERE BUITEN ME

De luchthaven ligt op 76,5 miljoen vierkante meter en heeft een terminalgebouw. Een passagier moet de vlucht nemen tussen de gemiddelde 1.500 - 3.000 om naar de deur te gaan. Vooral op het laatste moment is het erg moeilijk om van deur tot deur te reiken. Er is geen railsysteem tussen de deuren en er zijn geen oplossingen die transitpassagiers in een kortere tijd naar de aansluitvlucht kunnen bereiken. Kortom, interne transfers op de luchthaven wachten ook op een dringende oplossing.

Hetzelfde probleem geldt voor luchthaventransfers vanuit het stadscentrum. Op dit moment kan het transport alleen worden uitgevoerd door Havaist, İETT-bussen, taxi's en privé-voertuigen. Eenrichtingsprijs van Havaist is 21 TL. In het verleden kan deze vergoeding in rekening worden gebracht. Contant geld is momenteel alleen via Istanbul Card. Buitenlandse nationale passagiers worden naar wachtrijen gestuurd om deze kaart in een geïmproviseerde Engelse taal te ontvangen. Als u de voorkeur geeft aan een tolautosnelweg, is een eenmalige tol van deze snelweg 45 TL. Zelfs de kosten om van en naar de luchthaven te gaan, kunnen met het vliegticket worden betaald. De parkeertarieven zijn duurder dan die op de andere luchthavens. 30 uren doorgebracht in een auto geparkeerd in een afgesloten parkeerterrein 1 TL, dagelijks 21 TL. Dus 63 1 + 2 (63-24 tijd tussen 1)

Exorbitante kosten zijn niet alleen op de parkeerplaats, maar ook op de luchthaven en zelfs in vluchten. 7 (één) leaf wrap 1 TL.

2 TL op Atatürk Airport. Omdat het punt van levering zich aan de andere kant van de luchthaven bevindt, kunnen veel passagiers het zich niet veroorloven om helemaal terug te lopen en hun auto achter te laten op de plek waar ze moeten worden verbrand.

AANVANG ONS ATATURK

Kortom, de huidige stand van de nationale luchthaven in Istanbul tot tijd, uitgebreide cabine, dus tijdsperioden, ook te wijten aan de moeilijkheid lijkt zowel bewerkelijk en kostbaar vervoer naar de luchthaven te zijn. "Aircraft u zich gerust in de Mist dalen" voor degenen die, indien van toepassing rail transfer naar de luchthaven waar er toegang tot gereedschappen enige overweging wordt gemaakt door middel van, in de mist van deze tools en volledig verlicht nominale stroom op de snelweg, hoeveel vertrouwen anonieme bereikt de luchthaven met een vlucht en het vangen van razernij. We verlaten de complicaties die kunnen optreden tijdens de vlucht naar de seizoenen waar zwaardere weersomstandigheden zullen optreden. Het wetsvoorstel zou extra kosten voor het terugzenden van het vliegtuig naar een veilige landing zou niet wenselijk zijn, terwijl nog steeds de passagiers verlaten te creëren ...

Duizenden van de arbeid, het leven, een dergelijke ambitieuze structuur die de hoop "wanneer het klaar is in elke zin" draagt ​​een luchthaven te wachten om ons leven al in te voeren en de luchthaven Ataturk volledig uitschakelen van de nieuwe luchthaven, de mate waarin de uitvoering van motivatie die de juiste beslissing was, we zullen zien in latere tijden beter . Het is de moeite waard eraan te denken dat er alleen een 6-luchthaven in Londen is. Istanbul, zoals een meer voordelige locatie in een grootstedelijk gebied waarom niet 3 airport.

Laten we het echter goed afmaken.

Zelfs in een stad waar de burgemeester niet eens bekend is, laten we zeggen dat het niet zeker is van Daha.

Misschien komt er een film naar de stad in een prachtige bosfilm

Het klimaat verandert mediterraan en we glimlachen.

Elçin Demiröz
ik Odatv.co

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.