De eerste stap van İstanbulkart om een ​​internationale winkelkaart te zijnistanbulkartin Internationaal winkelwagentje om de eerste stap te zetten
istanbulkartin Internationaal winkelwagentje om de eerste stap te zetten

Er werd een goodwill-protocol ondertekend tussen de met Istanbul Metropolitan Municipality gelieerde BELBIM en het Interbank Card Center om het nationale en nationale betalingssysteem van Istanbulkart te integreren met TROY. Dus, "İstanbulkart UM, die 18 miljoen actieve gebruikers heeft; De eerste stap werd gezet om het te gebruiken als een winkelkaart op alle zakelijke locaties, zoals markten, restaurants en cafetaria's. Bovendien kan Istanbulkart zonder de noodzaak van een bankkaart worden gebruikt om geld van alle geldautomaten op te nemen of te storten. Turkije in het algemeen; 50 is bij de ATM en rond 2,4 miljoen betalingspunten van meer dan duizend wereldwijd; 190-land, 2 miljoen ATM en 42 worden een internationale prepaidkaart die op meer dan een miljoen punten kan worden gebruikt.

De eerste stap werd gezet voor Istanbulkart, dat werd ontwikkeld door BELBİM AŞ, een dochteronderneming van de Metropolitaanse gemeente Istanbul, voor binnenlandse en internationale aankopen. Er is een goodwill-protocol ondertekend tussen BELBİM AŞ en Interbank Card Center (BKM) om Istanbulkart te integreren met TROY. TROY, een binnenlands en nationaal betalingssysteem, kan via POS-apparaten worden verhandeld bij alle geldautomaten.

ISTANBULKART TRANSFORMEERT DE "CITY LIVING CARD İSTANBUL
Met dat wordt gebruikt voor de eerste keer in jaren 2007 istanbulkart openbaar vervoer in Turkije is overgestapt op elektronische betalingssystemen. Later, om Istanbulkart om te vormen tot een "City Life Card X die bij alle betalingen kon worden gebruikt, verkreeg de Bank een vergunning om te opereren vanuit de Bankverordening en het Toezichtagentschap (BRSA). Aldus Istanbulkart in de eerste plaats; İSPARK, İBB Social Facilities, de cafetaria's en paviljoens van BELTUR zijn compatibel gemaakt met het betalingssysteem. Nu begint het gebruik van Turkije en de wereld.

TROY SPECIFIEK GEMAKKELIJK BETAALBAAR OVERAL MET ISTANBULKART!
Istanbul Metropolitan Municipality heeft al de eerste stap gezet om Istanbulkart beschikbaar te maken voor alle aankopen, met 18 miljoen actieve gebruikers. Een goodwill-protocol werd getekend tussen BELBİM A.Ş. en Interbank Card Center (BKM) op 28.03.2019. Met dit protocol zal İstanbulkart worden geïntegreerd met het TROY-betalingssysteem. Betalingen gedaan met POS-apparaten met een creditcard of betaalkaart zijn compatibel met Istanbul. Burgers betalen de kosten voor het openbaar vervoer met Istanbulkart op zak en kunnen betalen in alle vestigingen, zoals markten, restaurants en cafetaria's. Betalingen via Istanbulkart worden in enkele shots gedaan. De met het TROY uitgeruste kaartwerk in Istanbul moet tegen het einde van dit jaar worden afgerond.

KAN GEBRUIKT WORDEN IN ALLE geldautomaten
Als er een Istanbul-kaart is, hoeft u uw bankkaarten niet te dragen. Dankzij het geld terug te trekken uit alle geldautomaten in heel Turkije TROY eigendom of borg kan worden gemaakt. Istanbulkart'ın rekening hoeveel saldo, de dichtstbijzijnde ATM geldopnames kunnen worden gemaakt.

WINKELEN DOOR ISTANBULKART
Wanneer het werk is voltooid istanbulkart;
Turkije in het algemeen meer dan duizend geldautomaten en circa 50 2,4 miljoen betaalkaarten punten,
De wereldwijde; 190-land, 2 miljoen ATM en 42 worden een internationale prepaidkaart die op meer dan een miljoen punten kan worden gebruikt.

Istanbulkart werd geïntegreerd met TROY, een binnenlandse en nationale betaalmethode, en was bedoeld om de financiële voordelen van openbaar vervoer en betalingstransacties binnen de landsgrenzen te houden en op alle punten een betalingshulpmiddel te creëren met behulp van de binnenlandse software-infrastructuur.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.