Bij Subway Istanbul Airport zal worden geopend?luchthaven van Istanbul, metro wanneer worden geopend
luchthaven van Istanbul, metro wanneer worden geopend

Minister van Transport en Infrastructuur Cahit Turhan, CNN Turk, Istanbul Airport, beantwoordt vragen. Turhan zei dat de 10.00 van 97 voltooid was ten tijde van de transfer naar Istanbul Airport. Het kan bijvoorbeeld een beetje verder weg zijn van Bakırköy, Küçükçekmece, Zeytinburnu, of tussen Avcılar en Fatih in het westelijke deel van Istanbul. Maar deze afstand vereist geen transportproblemen. We verwachten geen problemen in het komende 20-jaar op het gebied van wegverkeer in het gebied waar de luchthaven van Istanbul ligt.

Minister Turhan, het opslaan van 's werelds grootste transport luchtvaart geschiedenis die ze uitvoeren, zonder dat enige glitch, een probleem, zei dat de voltooiing van het vervoer heeft plaatsgevonden zonder problemen. Turhan, zei: "26 13 uur uur over de weg werd geopend moet worden afgesloten, 12 8 uur zal zijn op de weg om het verkeer uur geopend. En we willen de tolerantie van onze burgers in Istanbul gedurende deze tijd danken. De operaties starten vanaf de nieuwe luchthaven, vanaf nu. Er zijn geen luchtvervoerseenheden op deze luchthaven. We hebben douane-eenheden, administratieve eenheden. We hebben units die aan beide kanten langzaam hun activiteiten uitvoeren en uitvoeren. We zullen onze vrachtvluchten voor een bepaalde periode op Ataturk Airport voortzetten

METHODE IN 2020

Een van de belangrijkste voordelen van de luchthaven van Istanbul is dat de transportwegen voldoende capaciteit hebben volgens de luchthaven Atatürk. "Het kan op enige afstand van sommige punten liggen. Bijvoorbeeld, Bakırköy, Küçükçemece, kan het een beetje ver per regio of tussen Fatih Hunters Zeytinbumu Istanbul in de westelijke regio. Maar deze afstand vereist geen transportproblemen, Ama zei hij. Turhan, luchthaven Istanbul vervoersknooppunten legde uit: "Vlak voor de opening van de luchthaven Mahmutbey-Odayeri Airport Link Road de 2 × vorm 4 strip, het niveau van de service die het meest comfortabel is om het verkeer in Istanbul op het moment dat je nooit in staat zullen zijn om te reizen zonder verkeersproblemen op een we hebben het een route gemaakt. De route tussen het Hasdal-knooppunt en het vliegveld werd omgezet in 2 × 4-lint. Çatalca, opnieuw vanaf de westkant, met Yassıören luchthaven richting 2 × 3 rijstrook weg. In de regio waar Istanbul Airport ligt, verwachten we geen problemen in het komende 20-jaar op het gebied van wegverkeer. In de eerste helft van 2020 nemen we de metro tussen Gayrettepe en Airport. Het zal voor juni voorbij zijn. 32 is een metrolijn die kilometers lang is. De reistijd is minder dan een half uur. Onze werkingssnelheid zal 80-kilometers zijn. Onze lijn staat 120 kilometers toe. Er is een 6-station. de gemiddelde 80-kilometerstand is minder dan een half uur. Hij heeft luchttransport. 20 uit Istanbul zal op de luchthaven dienen. 2 bin 300 maakt de ronde. 90 zal duizend mensen per dag vervoeren. IETT-bussen bieden ook 24-services van specifieke centra in Istanbul. Taxi diensten op de luchthaven waren ook gedisciplineerd. Havalim

NIET RÖTAR

Turhan zei dat de vertraging en vertraging niet te wijten zou zijn aan de fysieke omstandigheden van Istanbul Airport en dat de luchthaven een veel grotere capaciteit had dan de luchthaven Atatürk. De uurlijkse startcapaciteit van onze oude luchthaven was 70. Hier is 3. 80, hoewel de landingsbaan niet is geopend. Wanneer het wordt geopend, neemt de capaciteit toe naar 120. We zullen volgend jaar de nieuwe landingsbaan openen. 2020 wordt beschouwd als de maand maart

Engelse vertaling

Turhan zei over de taxi's die op de luchthaven zullen werken: ilgili De taxi's die op de luchthaven van Istanbul zullen dienen zijn momenteel 660-eenheden. Daarna wordt het verhoogd en kan het over 1000 gaan. De chauffeurs die de taxi hier gebruiken, moeten Engels, IGA kennen en begeleiden. Je zult geen problemen hebben met toeristen. Met de speciale schermen in de taxi's geeft de passagier hem de wegkeuze wanneer hij hem vertelt waar hij moet zijn. Als de passagier de kentekenplaat van het voertuig wil, krijgt de bestuurder een kans om te leren. U krijgt de mogelijkheid om te betalen met een creditcard. Kredi

MEER COK-VLUCHTEN ZULLEN WORDEN GEGEVEN AAN BUITENLANDSE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJEN

We hadden vriendelijke landen naar Atatürk Airport. We kunnen geen vlucht geven. Dit was een van de belangrijke redenen voor de bouw van de nieuwe luchthaven. Onze capaciteit was vol, we konden het niet. Deze problemen werden opgelost met de nieuwe luchthaven. Het leverde een belangrijke bijdrage aan de economie en het toerisme van het land. In de luchtvaartmaatschappij zal 5 in het jaar een toename van 20 ervaren. Binnenlandse en binnenlandse vluchten zijn gescheiden. We bepalen de prijs van de ticketprijs bij binnenlandse vluchten. Hij kan een bepaalde limiet niet overschrijden. Ze gebruiken commerciële marketingtechnieken in termen van concurrentie. We stellen het plafond voor de uiteindelijke prijs. Op de internationale vluchten zullen meer rechtstreekse vluchten tussen binnenlandse en buitenlandse luchtvaartmaatschappijen voordeel halen uit de transportkosten. Mensen die gebruik maken van de luchtvaartmaatschappij nemen high-speed transportdiensten

WAT ZAL ATATURK AIRPORT GEBEUREN?

Turhan: alan Atatürk Airport wordt een park en kermis. Het plan en de projectplanning worden uitgevoerd door het Ministerie van Milieu. Ons gebied zal worden gebruikt als een trainingscentrum. 1-1.5 wordt gebruikt voor vrachtvluchten en speciale vluchten totdat de hangars op de nieuwe luchthaven zijn gebouwd. We zullen de Teknofest-tentoonstelling hier doen, ook al is het niet voor passagiersvluchten voor de burgerluchtvaart. Het zal een beurs zijn die opvalt voor de luchtvaart. Dit is de beste plaats hiervoor. We houden een landingsbaan hier voor algemene luchtvaartdiensten. 5G start bij 2020 X

AK ALAÇATI AIRPORT WORDT GEOPEND IN 2021 "

Turhan zei, ile Onze Alaçatı Airport wordt gebouwd door Build-Operate-Transfer. Het gaat open bij 2021. Meer toeristische doeleinden. Hoge toeristische capaciteit. Het zal toerisme dienen. Kaş, West Antalya Airport et Surveys met betrekking tot locatie zijn voltooid. Locatiedetectie is erg belangrijk. Er zijn financiële, meteorologische criteria. Antalya is niet genoeg in de zomermaanden. Er is een nieuwe luchthaven. Het is niet correct om de datum van de voltooiing vooraf te zeggen, maar we willen dit doen met de Yap-iştet-Devlet. Het is een project om het te doen. We zien dit als een commerciële luchthaven. Het is geen openbare dienst zoals Kars, Muş en Bingöl. Kars (SAE)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.