Intertraffic Istanbul 2019 Awards zijn gehouden!intertraffic istanbul odulleri vond hun eigenaars
intertraffic istanbul odulleri vond hun eigenaars

Intertraffic Istanbul 12, dat vandaag is gestart in het Istanbul Expo Center en doorloopt tot 10 april. Internationale infrastructuur, verkeersmanagement, Intelligent Transportation, verkeersveiligheid en Park Systems Fair bracht internationale professionals uit de sector en publieke autoriteiten samen.

Intertraffic Istanbul is niet alleen een tussenpersoon voor het opzetten van commerciële bedrijfsverenigingen, maar organiseert ook een breed scala aan exposanten en bezoekers met zijn conferentie- en competitieprogramma. In het kader van de beurs evalueerde de wetenschappelijke commissie van Intertraffic Istanbul de deelnemende bedrijven in de categorieën veiligheid, infrastructuur, verkeersbeheer en slimme mobiliteit.

Aselsan, Turkije Turkse gendarmerie, die ontwerpt en produceert voor het gebruik van de 'Mobile License Plate Recognition System (MPTS) was de eigenaar van de Road Safety Award.

Ekaldes Lighting ontving de prijscategorie Infrastructuur met zijn unieke en innovatieve 'Aluminium Verkeerslichtarmaturen' met LED-lampjes op de mastbehuizing en tegelijkertijd werkend met verkeerslichten voor betere zichtbaarheid. De nieuwe generatie aluminium verkeerslichtmasten met LED- en voetgangersverlichting hebben de kracht van 100 recyclebaar materiaal en LED-technologie gecombineerd tot een unieke verkeersbordenpost voor het milieu.

In de categorie Verkeersbeheer; Bluepath won de prijs met zijn eigen software, die in staat is om de wegvraag van een wegennetwerk met weggebaseerde aanwijzingen en distributies op de digitale kaart te identificeren. System; De schatting van OD Matrix maakt macro-schaal verkeersbeheersbeslissingen mogelijk op basis van binaire analyse op basis van tripgeneratie en detectie van sluitersnelheden en directionele verkeersstroom.

Parabol Software heeft de Smart Transport-prijs gewonnen met de dynamische verkeersassistent Abil mobiele app, waarbij de meest accurate, realtime verkeersomstandigheden van de stad worden gedeeld met de weggebruikers. Een mobiliteitsplatform dat burgers verbindt, meer dan één biljoen gegevens per dag verwerkt, is verrijkt met cloud computing en big data.

Aselsan was de eigenaar van de Intertraffic Istanbul Special Award na de evaluatie van alle prijzencategorieën.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.