In de 2021 Turkije Honda Stops ProductionHonda stopt ook de kalkoen Productions
Honda stopt ook de kalkoen Productions

Honda Turkije Inc, na de voltooiing van de productie van de Civic Sedan modellen verkrijgbaar in 2021 aangekondigd dat het zijn auto productie-activiteiten in Turkije zou beëindigen. Het bedrijf zei in een schriftelijke verklaring de beslissing in kwestie, de ontwikkelingen op het gebied van elektrificatie in de wereldwijde auto-industrie en vanwege deze ontwikkelingen vanwege de noodzaak om te zorgen voor de juiste productiecapaciteit.

MOTORFIETSPRODUCTIE ZAL DOORGAAN

De uitspraak werd gedaan de volgende uitspraken: "auto-productie-activiteiten in Turkije, Honda Turkije nog steeds met succes 22 jaar, is er trots op alle doelen in deze periode te hebben bereikt. indrukwekkende prestaties van Honda's in de afgelopen jaren is gebleken dat Turkije het belangrijkste bewijs van de grote vertrouwen in de markten van het bedrijf om Turkije. Daarom Honda Turkije, verkoop en after sales activiteiten van het jaar 2021 klanten te voorzien van kwalitatief hoogwaardige diensten die zal blijven in latere perioden. In dit verband zal de auto operatie met betrekking tot de invoer en de distributie van de voertuigen in Turkije voort te zetten zonder onderbreking. Honda Motorcycle-operaties worden niet beïnvloed door deze beslissing

MARKTSYNAMIEK EN TECHNOLOGISCHE ONTWIKKELINGEN P

Beschrijving zicht te plaatsen de Honda Turkije President Takuya Tsumura aandacht voor de snel veranderende markt, dat zij zich bewust zijn van de noodzaak om de dynamiek en technologische ontwikkelingen leiden, "In dit geval, de autoproductie in Turkije beïnvloedt onvermijdelijk in onze werking." De beoordeling gevonden.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.