TÜVASAŞ om aan onze behoeften op het gebied van hogesnelheidstreinen te voldoenhogesnelheidstrein zal aan onze behoefte voldoen
hogesnelheidstrein zal aan onze behoefte voldoen

Railways-business Unie van Adapazari Branch Voortbouwend op het resultaat van een samenkomen vakbond president met de pers ontbijt, Cemal Yaman, Turkije Wagon Industry Corporation (TÜVASAŞ) 's verleden deelde vandaag en het publiek op het gebied van openbaarmaking toekomst.

Yaman, met TÜVASAŞ van zijn pupil en hun respectieve projecten in Turkije, maar het moet worden opgemerkt dat een organisatie niet genoeg heeft ingevoerd.

Railways-business Unie van Adapazari Branch van het persbericht door de seculiere oude zei: "Turkije Wagon Industry Corporation, gisteren, heden en de toekomst van ons bedrijf, ons land en onze regio het belang ervan, instelling in onze ontwikkelingen, wilden we delen met het publiek.

Geachte vrienden, TÜVASAŞ is een zeer belangrijke organisatie die de leerling is van ons land en onze regio, maar helaas kunnen we niet genoeg introduceren. TÜVASAŞ bestaat al sinds de oprichting 70; de concrete uitdrukking van arbeid en zweet; een voortdurend veranderende en evoluerende werkcultuur; De vernieuwde en groeiende productiekracht met intensieve arbeid en inspanningen, nieuwe producten, nieuwe markten, was de juiste trots om te produceren en te bereiken.

TÜVASAŞ, Turkije spoorwegen voor het vervoer van passagiers in de parkeergarage van het bedrijfsresultaat en het onderhoud aan het einde van de fabrikant, het Midden-Oosten en op de Balkan op het gebied van activiteit is een machtig instituut met de hoogste capaciteit.
TÜVASAŞ, de eerste nationale spoorweg personenauto's, elektrische forens sequenties, raybüs, de TVS-2000 reeks van luxe touringcars, modernisering projecten is "Anatolië" is geproduceerd door Diesel Trein Set. In totaal is 2500 bezig met het produceren en repareren van voertuigen rond 40 en ongeveer 1000 voertuigen. In het kader van de gemeenschappelijke productie; BURSARAY heeft ervaring opgedaan in de productie van railvoertuigen voor grootstedelijk vervoer met Metro-voertuigen en MARMARAY-voertuigen. Ondanks alle moeilijkheden hebben Pakistan, Irak en de Europese Unie hun voertuigen geëxporteerd naar de Bulgaarse spoorwegen.

Maar ondanks dit potentieel kon hij zijn schelpen niet breken en had hij geen origineel ontwerp van zichzelf. In zowel de hoofdlijn van spoorvoertuigen als stedelijke spoorvoertuigen, zal het niet alleen op de internationale markten maar ook de gewenste positie hebben om aan de behoeften van ons land te voldoen.
De reden hiervoor zijn de obstakels voor onze instelling. Deze obstakels;

• JCC-recht,
• Wet op het staatspersoneel,
• Procedures voor het invoeren van binnenlandse en internationale aanbestedingen,
• Financiering,

Ons bedrijf is de leider-industrie met de industrie en partners; het potentieel om een ​​hoge toegevoegde waarde te produceren kan alleen worden gerealiseerd door het wegnemen van deze obstakels. Vooruitlopend op dit alles, is het noodzakelijk geworden om een ​​op efficiëntie gebaseerde structurele verandering in onze sector uit te voeren (TÜVASAŞ, TÜLOMSAŞ, TÜDEMSAŞ). Dit is helaas een algemeen probleem van al deze staatsinstellingen. Zeker gezien het werksysteem en de structuur van de gigantische wereldbedrijven in de sector waar onze instelling actief is, zijn ze vrijgesteld van al deze en hebben ze geen dergelijke obstakels. Natuurlijk zou het dan niet juist zijn om te denken dat onze TÜVASAŞ met hen zou concurreren. Daarom is het niet juist om onze instelling van inefficiëntie te beschuldigen. De oplossing hiervan is om de bovengenoemde bureaucratische obstakels voor onze instelling weg te nemen.

Zoals u weet, is de basis van de strijd tussen de landen van de wereld gebaseerd op de economie. De laatste output van deze strijd is helaas oorlog. Verstrekking van het voortbestaan ​​van ons land, verdediging

Net als in onze sector is dit mogelijk met al onze sectoren en daarom is onze economie sterk. Voor dit doel, hoe directe aanbesteding te bieden aan de defensie-industrie; Dezelfde regelgeving zou moeten worden geïntroduceerd in de productiesector van spoorwegvoertuigen, zodat onze sector sterker kan worden met zijn binnenlandse en nationale productie en export.

De toegevoegde waarde geproduceerd in onze sector is belangrijk voor de binnenlandse industrie, de winst is hoog en daarom is er een tendens tot internationale monopolisering. Het is noodzakelijk om onze productiecapaciteit voor binnenlandse en nationale spoorwegvoertuigen te versterken tegen internationale monopolies en om compatibel te zijn met de concurrentie. De bestaande geïnstalleerde faciliteiten-apparatuur, kennis en human resources moeten worden geherstructureerd zodat ze vanuit één bron kunnen worden beheerd. Als dit is gebeurd, blijft de volgende 20 in ons land met de toegevoegde waarde die over honderden miljard jaar zal worden gegenereerd, en zullen werkgelegenheid, informatie en technologie voor de mensen, de economie en de toekomst van ons land worden gebracht.

Ten eerste moet het voorzitterschap van het voorzitterschap van de spoorwegsector worden vastgesteld. Het hele land van vraag en aanbod management in deze sector moet strategisch worden bepaald door dit voorzitterschap. Anderzijds zullen de autonome structuur van onze organisaties en de KIK-wet, de wet op het personeel van de staat, de financieringsstructuur en de bureaucratische moeilijkheden bij internationale marketing worden geëlimineerd. Op deze manier zullen onze instellingen worden beheerd en beheerd met de logica van de particuliere sector en dus zal onze meerderheidsparticipatie van onze instelling, die een absolute voorwaarde is voor onze unie, altijd in handen zijn van onze staat.

Aan de andere kant, als onze instelling wordt ondersteund, hebben we het vermogen om een ​​zeer hoge toegevoegde waarde te leveren aan onze regio in onze regio, 2 werkt al minder dan een jaar als General Manager. Dr. Ishan KOCAARSLAN heeft laten zien wat ze hebben gedaan.

Met een succesvolle managementmethode breekt TÜVASAŞ de korst en beweegt het naar de gewenste doelen. Met name de integratie van management, vakbond en werknemers met de nieuwe managementbenadering is gewaarborgd. Deze aanpak zorgde ervoor dat hetzelfde idee met de vakbond en het management, "onze medewerkers, onze medewerkers en al onze onze engineers zijn niet lui, hardwerkende, productieve; maar kan het bedrijfsleven bieden aan haar plannen en programma's kader, in staat van het werk, het bedrijf dat eigenaar is net als hun bedrijf kan voldoen aan de productie op tijd nodig heeft, staat van de jaarlijkse werkprogramma's, die in staat is marketing, het volgende jaar kan worden gevuld met projecten, R & D 'Sini die hun eigen ontwerp, visionair, Een nieuwe benadering is gekozen door te zeggen dat er een laag rendement is vanwege het ontbreken van een management en organisatie die proactief kan denken. Omdat onze instelling nog steeds afhankelijk is van TCDD- en TCDD-transport in termen van banenaanbod. Hun eisen zijn onzekerheid en variabiliteit maandelijks en jaarlijks. In een dergelijke sector moeten productieplannen echter minimaal drie jaar van tevoren worden gemaakt. Aan de andere kant is het meest pijnlijke zaak ons ​​land nodig heeft railvoertuigen, worden uitgegeven door internationale aanbestedingen voor buitenlandse bedrijven en exploitanten van de infrastructuur in onze instellingen en gemeenten.

Het belangrijkste element in deze sector is ongetwijfeld menselijke hulpbronnen. Daartoe heeft het nieuwe management prioriteit gegeven aan het beter uitgerust maken van zijn medewerkers, gericht op R & D en innovatie. Geloven in een gevoel van verbondenheid, eigen werk hebben en doen door de overtuiging van alle medewerkers te vormen, verhoogden dienovereenkomstig de prestaties van het bedrijf. TÜVASAŞ is er dus in geslaagd de records van voorgaande jaren te doorbreken met zijn voortdurend toenemende productieprestaties en efficiëntie. In het kader van de jaarlijkse informatie van het management van TÜVASAŞ; Onze omzet gerealiseerd in de afgelopen drie jaar; 2016 in 290 miljoen tl. terwijl 2017

371 miljoen TL in het jaar, 2018 miljoen in de afgelopen twee jaar, het bereiken van een omzet van $ 3 miljoen is verdubbeld. Onze omzet in 488 is een half miljard roebel. zal de limiet overschrijden.

De vergelijkende productieresultaten van ons bedrijf hebben een stijgende trend. DMU-producties DM-15400-serie; 2016 ingesteld in 5, 2017 ingesteld in 7 en 2018 is ingesteld als 14 in de set.

Het aantal voertuigen opnieuw gerepareerd en gerepareerd; 2016 voertuig in 294, 2017 voertuig in 313, terwijl 2018 in 346 werd gerealiseerd als een toenemend aantal voertuigen.

De standby-tijd van voertuigen is verlaagd van 36 naar 4 maand. 30 is teruggebracht van 1 naar XNUMX.

Ons bedrijf 500 424 de eerste industriële onderneming in Turkije ranking. 9 in het openbaar. en in de spoorwegsector 1. Het is geweest. In 2018 laten de prestaties van onze medewerkers zien dat 2019 een leidraad zal zijn voor dit jaar. Ik feliciteer de heer Hoca en de algemeen directeur en al onze medewerkers.

Vandaag TÜVASAŞ het op een punt, tot op dit moment "onderaannemer geeft werk aan bedrijven," TÜVASAŞ hij systeem dat we hebben, dat met outsourcing bedrijven kunnen concurreren in de markt en is uitgegroeid tot een punt dat het bedrijf weg te nemen van hen.

Tezelfdertijd zal TÜVASAŞ voldoen aan de asbehoeften van de voertuigen die het zal produceren met de rik directe levering en van de staalindustrie van de Machinery Chemical Industry Corporation om de binnenlandse en nationaliteit in ons land te vergroten.

Als eerste in zijn sector heeft ons bedrijf remvoeringen gemaakt, een van de belangrijkste grondstoffen, nationaal en nationaal.

De nieuwe R & D projects eenheid door de nieuwe regering, Turkse eerste rail ontwikkeld door K-type samengestelde remblokjes geworden prototypes serieproductie.

K-type composiet remblokken en remblokken zijn de importkosten van 50.000.000 TL per jaar voor onze economie. Zo is een belangrijke mijlpaal voor het nationale en binnenlandse remsysteem overschreden.

TÜVASAŞ is nu omgebouwd tot de productiebasis voor spoorvoertuigen van 1950s vanuit de wagenreparatiewerkplaats in 2020. Hij werkt met toewijding en hard werken, produceert maximale productie van ontwerp tot productie en presenteert deze in korte tijd aan onze natie; Het National Electric Train Set (EMU) project zal de schil van TÜVASAŞ doorbreken en verplaatsen naar de positie die het verdient.

Beste vrienden, we moeten hier een recht doen. Zoals bekend is, zijn er, na de oprichting van de Republiek, investeringen gedaan in de spoorwegsector in ons land van 1923 tot 1950. Tussen 1950-2003 zijn er bijna geen nieuwe investeringen gedaan in de spoorwegsector in ons land. Echter, met het 2003-jaar, in het laatste 15-jaar, werden de grootste en meest serieuze investeringen gedaan in zowel hoofdspoorwegen als stedelijke lightrailsystemen. We verwelkomen ook het besluit om de invoer van tram- en treinstellen te verbieden, gepubliceerd in de officiële krant 6 april 2019. Als de Railway teşekkür İş Union, willen we Mr. President bedanken voor zijn grote wijsheid en vastberadenheid.

Geachte leden van de pers, zoals u weet, kreeg TÜVASAŞ in het jaar 2014 de opdracht om de elektrische treinsets te produceren, die tot nu toe uit het buitenland waren verkregen, met nationale en nationale faciliteiten.

Ons bedrijf is eigenaar van een nieuw project, National Electric Train Sets ontwerpt en produceert met veel enthousiasme en enthousiasme. Onze General Manager, die we vooral beschouwen als een kans voor TÜVASAŞ. Dr. İlhan KOCAARSLAN heeft zijn liefde voor het land, zijn internationale ervaring, praktische en academische visie gecombineerd met het bestaande potentieel in onze organisatie en de noodzakelijke infrastructuurwerken zijn in korte tijd voltooid met de resulterende synergie.
Kostbare Leden van de pers, zal Trein Set van aluminium lichamen worden geproduceerd "in ons land en in onze regio en grootste productiefaciliteit" bouw is voltooid en de moderne robotachtige machines om te worden gebruikt bij deze faciliteit, werden verkregen van de lokale en nationale markt was klaar voor productie.

Beste vrienden, We werken al vele jaren en we hebben ervaring in de spoorwegsector en TÜVASAŞ we zijn zeer veelzijdig en worden diep erkend. We hebben nooit het probleem gehad om als werknemers productief te zijn en productief te zijn. Vooral in de laatste periode, werken in harmonie met het management van werknemers en producten geproduceerd met de prestaties die we hebben onthuld. We hebben zowel de opwinding van onze General Manager met onze wens om te werken en produceren gesteund en aangemoedigd. Hocamız richtte zich ook op de accumulatie en de omgeving in dit werk en bedacht een geweldig resultaat voor ons land.

National Railway Project, hoewel het vijf jaar geleden begon, tonen significante vooruitgang terwijl 160 km / h snelheid Electric National Treinsets Project, onze leraar heeft opgedaan hoog momentum begon te dienen als General Manager en in het jaar 1,5 het verleden, Aluminium Body Factory setup, design tool werk en de inkoop van componenten werd afgerond en de productieactiviteiten werden gestart. Deze nationale trein zal ook bij Ada Express worden gebruikt.
De eerste serie 100-voertuigen, de prototypeserie met vijf tanden, wordt aan het einde van 2019 teruggebracht tot de tracks en wordt aan onze natie gepresenteerd. We willen dat u weet dat onze organisatie te maken heeft met grote obstakels en problemen op het internationale toneel om deze treinstellen niet te produceren.

Voor zover bekend van TCDD-informatie, zal 10 in het komende 10-jaar XNUMX duizend kilometer overschrijden.

Sommigen van hen zullen worden gebruikt voor 160-200 km / h-speedtreinsets, terwijl andere voor 200-250 km / h zullen zijn. Daarom zijn de snelle en snelle elektrische treinsets die ons land op deze routes in het komende 10-jaar zal uitvoeren in grote hoeveelheden nodig.

Om het belang van het onderwerp uit te leggen, moeten we een steekproef maken:
De vaten in ons lichaam zijn als spoorweginfrastructuur, het bloed dat in de ader circuleert is als spoorwegvoertuigen. Het bloed dat in de aderen circuleert, geeft leven aan onze organen en lichaam. Bloed wordt geproduceerd en gereinigd door andere organen in het lichaam. Dus het lichaam is gezond

hoe het noodzakelijk is om het bloed in de aderen door het lichaam te produceren, is essentieel voor de productie van de voertuigen in onze spoorwegnetwerken, zowel nationaal als nationaal, door ons land. Met de hulp van externe bloedtoevoegingen, kunnen we niet denken dat het lichaam niet goed zal functioneren en geen enkel buitenlands bedrijf zal ons land helpen bij deze belangrijke kwestie.

De realiteit van de bevolking, geopolitieke, economische, technologische, vraag-, religie- en taalachtergronden van ons land dwingen ons om producenten en determinanten in een dergelijke sector te zijn.

Nogmaals, als we volgen om aan deze behoeften van de pers voldoen voordat TULOMSAS leidde 96 hogesnelheidstrein Set (786 voertuig) tender werd in het begin van 2018 aangekondigd om te leveren. Onder de onmisbare behoeften van ons land; plus 160 km / h en 200 km / u-uursuurtrein zal op deze treinsets rijden met duizenden voertuigen. Ons land is zeer grote investeringen in de door het einde van 15 jaar spoorweginfrastructuur, om te zetten in de sociaal-economische ontwikkeling en voor toegevoegde waarde voor ons land was in staat om rond te rennen met voldoende frequentie en intensiteit van het treinstel zal creëren.

Aan de andere kant, als deze sets uit het buitenland worden geïmporteerd, zal 10 een zware last op miljarden dollars brengen voor de economie van ons land. Bovendien, als gevolg van het onderhoud en de levering van reserveonderdelen van deze voertuigen, zal de economie van ons land ernstige verliezen lijden.

Hier is buiten dienst uit deze situatie TÜVASAŞ, 160 km / h, terwijl het ontwerp van snelle auto's in een korte periode van 18 maanden, op hetzelfde moment 225 km / h is het ontwerp van de voertuigen in snelheid gelanceerd is ongeveer 10 maanden, zijn we getuige van dat het werkt stil op de uitvoering. We hebben deze werken geleerd en gewaardeerd die al heel lang stil en diepgaand met grote trots zijn uitgevoerd. Hij slaagt erin zeer groot belang voor de toekomst van dit werk en regisseerde de General Manager Mr. tüvasaş'ı. professor Dr. We feliciteren onze leraar en het team van İlhan KOCAARSLAN.

Deze sets worden ook geproduceerd in de Aluminium Body Production Plant in TÜVASAŞ. Omdat in deze faciliteit niet alleen onze Nationale EMU, maar ook Metro, Light Rail System, Fast en High Speed ​​Train Vehicles kunnen worden geproduceerd. 1 in de branche. TÜVASAŞ heeft met deze faciliteit zijn potentieel leiderschap voor ons land en onze regio al vergroot tot het niveau van onmisbaarheid.

Als we de toepassingen in de wereld van dichtbij bekijken, zien we dat er grote verschillen zijn tussen de theoretische snelheid en de toegepaste snelheid in hogesnelheidstreinbeheersroutes. Om dit verschil te illustreren, vooral in Europese landen, Rusland en andere landen die de snelle trein in de wereld gebruiken:

Moskou, Rusland De lengte van de spoorlijn tussen St. Petersburg en de stad is ongeveer 650 km, en de treinexpeditie duurt 3 en anderhalf uur, waarbij zelfs de snelheid 200 km / h niet kan vinden. Daarvoor zelfs het nieuws dat Rusland stopt met aankopen van hogesnelheidstreinen.

Daarom, rekening houdend met de gemiddelde snelheid in de applicatie; Deze voertuigen, ontworpen door TÜVASAŞ, hebben een snelheid van 225 km / h, kunnen worden gebruikt in onze snelwegen en hogesnelheidstreinen en zullen aan onze behoeften voldoen. Het is dus niet nodig om onze hogesnelheidstrein-sets te importeren. TÜVASAŞ is de belangrijkste basis voor importvervanging.

* ontvangen tegen zeer hoge prijzen
* onderhouds- en reparatiekosten met langdurige zeer hoge kostenvorming

Hogesnelheidstreinen voldoen aan onze behoeften door nationale en nationale 225-treinstellen voor km / uur te produceren. TÜVASAŞ zal hier niet tevreden mee zijn. In geval van noodzaak met deze visie, onze Republiek 100. In 2023, het jaar van ons jaar, geloven we dat hogesnelheidstreinen de spoorlijnen van ons land als binnenlands en nationaal zullen brengen.

Dus hoe zal TÜVASAŞ slagen?
Hoe zal TÜVASAŞ dergelijke projecten met staatsstatus bereiken? Vragen aan; Onder leiding van onze General Manager heeft het antwoord gevonden. De bureaucratische obstakels voor de status van TÜVASAŞ overwinnen; 160 heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met ASELSAN, waarin het samenwerkt met de National Electric Train Sets met snelheid van km / u en de National Electric Train Sets met de snelheid van 225 km / h. Het overschrijdt de bureaucratische obstakels die voortkomen uit de status van de staat in ontwerp, marketing en vergelijkbare situaties met de autonome structuur van ASELSAN.

TÜVASAŞ management door de voorzitter van de president van het nationalisme en nationaliteit discours door het verwijderen van de taak; In de installatie van Aluminium Body Production Factory, in het productieproces van 160 km / u elektrische nationale treinsets en in de ontwikkeling van 225 km / u speedtreinsets en componenten; Allereerst werkt het in nauwe samenwerking met vele lokale bedrijven, waaronder ASELSAN.

Distinguished Press Members, 12 is in ons land geïmporteerd uit verschillende landen, 26 heeft verschillende spoorvoertuigen en componenten geïmporteerd en 6 miljard dollar in het buitenland geïmporteerd. Dit is een groot verlies voor ons land, dat zijn schaarse hulpbron op de meest efficiënte manier moet gebruiken, omdat het een permanente afhankelijkheid creëert.

Laten we deze fout niet voortzetten als een land. Zoals ik al zei, mijn beste vrienden, heeft ons land in het komende 15-jaar behoefte aan duizenden voertuigen met een klein bereik, duizenden hoofdspoorwagons en duizenden snelle en hogesnelheidstreinen. Alle internationale vertegenwoordigers van deze sector zijn op zoek naar deze markt. Hun enige zorg is om zoveel mogelijk aandelen uit deze markt te nemen.

Hiervoor zullen zij samenwerken met de vertegenwoordigers van de particuliere sector die op zoek zijn naar deze markt in ons land.

Zowel de internationale sector als de vertegenwoordigers van de particuliere sector in ons land zijn de enige doelwitten van deze markt.
Het is een falen om te denken dat de nationale en nationale industrieën in ons land hen ondersteunen om deze technologieën te winnen of om hen te vragen nieuwe technologische ontwikkelingen te maken. Aan de andere kant is de ontwikkeling van deze sector in ons land en het bereiken van een bepaald niveau een proces. Wij geloven dat dit proces moet worden overwonnen met een nationale mentaliteit. Omdat er geen buitenlander is, kan in ons land op korte termijn zo'n technologieoverdracht plaatsvinden en de nationalisatie en nationalisatie van ons land in deze sector zal niet werken voor de export.

Dientengevolge; ons land de technologische ontwikkeling van deze sector, de groei en de toekomstige levering van nieuwe technologische uitbreidingen, afhankelijk van de infrastructuur in meer morgen en in staat zijn om te produceren in deze gebieden van onze staat vandaag zal het mogelijk zijn om lokale en nationale initiatieven op dit gebied te ondersteunen. Geen enkele buitenlandse of private sector zal ooit zo'n probleem zijn en dat zal ook niet zo zijn. Ze hebben rekeningen voor huur alleen in deze markt in ons land. We kunnen alleen voorkomen dat deze accounts bij de overgang naar de nationale en nationale sector. Het voortbestaan ​​van onze sectoren is onze economische overleving; onze economische overleving zal het voortbestaan ​​van ons land zijn.

Ons land; Hij heeft pijnlijke ervaringen zoals het voorbeeld van Devrim Arabası en de vliegtuigindustrie van Nuri Demirağ. We willen dat de staat, de bureaucratie, TÜVASAŞ en haar initiatieven in dit opzicht opneemt en een nieuw lijdenproces in onze sector voorkomt.

Onze regering; Onder leiding van TÜVASAŞ zou ASELSAN deze activiteiten moeten ontwikkelen en uitbreiden met directe aanbesteding.

TÜVASAŞ heeft de capaciteit en het vermogen verworven om de meerderheid van deze voertuigen samen met de nationale en nationale industrieën te maken.

Het enige dat de strategische planners te verwachten van de rail auto moet TÜVASAŞ voor; langetermijninvesteringen in infrastructuur, de eisen van de voertuigen die moeten worden gebruikt om rechtstreeks aan TÜVASAŞ te worden gemeld. TÜVASAŞ maken het in het midden van het railvoertuig industriële basis in onze regio opgericht met de industriële omgeving en als een manager zal samen zaken te organiseren totdat de productie van ontwerp, met de binnenlandse partners en leveranciers (Aselsan TÜLOMSAŞ en andere lokale fabrikanten) zou een trein set te produceren voor het vervoeren van passagiers die ons land nodig heeft. Al onze uitgaven zullen dus worden overgeheveld naar de ontwikkeling van onze economie en industrie. Daarna zal de import worden verminderd, zullen de werkgelegenheid en de export toenemen. Ons land heeft de in de sector spoorvoertuigen genoemde plaatsen en rijkdommen gerealiseerd.

Als resultaat van deze gedetailleerde informatie die we hebben gegeven als resultaat van deze gedetailleerde informatie, is TÜVASAŞ op het punt gekomen om alle spoorwegvoertuigen te kunnen produceren die ons land nodig heeft als binnenlandse en nationale passagier. Tegelijkertijd moet het worden ondersteund om te kunnen exporteren naar internationale markten. We willen de algemeen directeur van de Raad, de bestuursleden en de werknemers en ambtenaren die in TÜVASAŞ werken bedanken voor hun werk en wensen hen blijvend succes.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.