Airport Moved, Wat is er gebeurd met het lot van de arbeiders? TAV en IGA worden verwachtluchthaven werd verplaatst naar het lot van de arbeiders wat er in het oosten gebeurde en zal naar verwachting verklaren
luchthaven werd verplaatst naar het lot van de arbeiders wat er in het oosten gebeurde en zal naar verwachting verklaren

TAV, die de luchthaven Ataturk uitbaat, kondigde aan dat de 3-werknemer was ontslagen vanwege de verhuizing naar 4500.

Aan de andere kant heeft de chief executive officer van 3.Airport van het bedrijf een overeenkomst gesloten met IGA en verklaard dat een deel van de werknemers onder deze overeenkomst werd overgedragen aan IGA.

In november vorig jaar We zijn op de bazen Het netwerk kondigde aan dat TAV zich voorbereidde om bijna duizend 5-werknemers op de luchthaven Atatürk te ontslaan tijdens het verhuisproces. Het directoraat TAV Corporate Communications beschuldigde de kennisgeving van e-mails verzonden naar soL News Portal, informeerde de voorbereiding van de ontslagen aangekondigd door het Bosses Network en beschuldigde het Bosses Network ervan de reputatie van het bedrijf te schaden.

De recente aankondiging van TAV aan de KAP bevestigt echter de nauwkeurigheid van de publieke aankondiging van het PE-netwerk in november.

Met betrekking tot deze ontwikkelingen heeft het PE-netwerk een verklaring uitgegeven over vragen over het lot van TAV-medewerkers.

IGA, die TAV en de 3 zal bedienen. Na de verhuizing werd de luchthaven gevraagd om de volgende vragen te beantwoorden met betrekking tot het lot van de werknemers:

1-TAV legde een verklaring af aan KAP op 8 april 2019 dat 3 is beëindigd vanwege de verplaatsing van de 4500-werknemer. Wat betekent dit figuur precies? Hoeveel werknemers zijn ontslagen door TAV?

2- Wat is de laatste situatie over alle rechten en claims van ontslagen werknemers?

3 - De werknemers kennen de inhoud van de iki-overeenkomst dı niet, waarvan gezegd wordt dat ze tussen de twee bedrijven is gemaakt voor de werknemers die zijn overgedragen van TAV naar IGA. Wat is de inhoud van deze overeenkomst? Waarom wordt het niet aan de arbeiders uitgelegd?

Zijn de meningen van werknemers genomen voor de omstandigheden in de overgang naar 4 - IGA? Hebben alle werknemers het verzoek gedaan? Of is het dat alleen TAV en IGA goedgekeurde werknemers zijn begonnen te werken op de 3.

5- Is er een werknemer wiens verzoek is afgewezen, hoewel hij om een ​​overgang naar IGA heeft gevraagd? Zo ja, op welke gronden weigerde u?

6- Hebt u ander werk voorgesteld dat niet kan worden doorgegeven aan IGA?

7- Zijn de lonen en andere rechten betaald door de werknemers die zijn overgebracht naar IGA terwijl ze op Atatürk Airport werkten? Zijn er werknemers met lagere lonen? Bestaat er een beperking van deze rechten voor andere werknemers, zoals weg, eten, vakantie, vakantie, premies?

8- Zijn er wijzigingen in de functieomschrijvingen van werknemers die van TAV naar IGA gaan? Zijn er werknemers die iets anders moeten doen dan het werk dat ze eerder deden?

Heb je gewerkt aan de oplossing van transport- en huisvestingsproblemen van TAV-werknemers die zijn gaan werken bij de 9-3. Heeft u nog andere suggesties dan te gaan verhuizen naar plaatsen in de buurt van de luchthaven Çalışan?

10- Het is bekend dat alle winstdeling die voortkomt uit het contract van TAV totdat 2021 wordt gedekt door DHMİ. Hoeveel wordt er betaald door DHMI, dat publiek wordt gefinancierd voor TAV?

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.