Gölcük Siretiye Mamuriye Bridge heeft 7 Village Together samengebondenBekijk het volledige profiel van Levent Yilmaz
Bekijk het volledige profiel van Levent Yilmaz

Kocaeli Metropolitan Municipality, blijft werken op wegen die toegang bieden tot dorpen. De smalle weggedeelten worden uitgebreid, terwijl de bruggen die eenrichtingsreizen verzorgen, ook in twee rijstroken worden verwijderd. In dit verband werd de brug die werd gebruikt bij het vervoer van de 7-wijk in het district Gölcük gesloopt. Het verwijderen van de bestaande brug, het Department of Transportation, voltooide het bouwwerk van de nieuwe brug die aan de burgers werd gepresenteerd.

34 METERLENGTE OP BRUGGE

De oude brug was single-lane en werd verlengd vanwege een gebrek aan verkeersstroom in de regio. De nieuwe over-the-top brug werd gebouwd met 2-banen. Elke strook van de 13-meterbrede brug is ingesteld op 4-meters. Op de brug waren voetgangers ook geplaveid met dubbelzijdige 2.5 meters breed. De brug is gebouwd in de totale lengte van 34-meters.

10 BEAM GIRUS GEBRUIKT OP DE BRUG

In het kader van het project werden 3 duizend 500 kubieke meters uitgegraven. In de brugstudie werden duizend kubieke meter gebruiksklaar beton en 160 ton geribbeld wapeningsstaal gebruikt. 90-toonasfalt werd op de brugvloer gelegd. 10 stukken van 34 meter lengte geprefabriceerde balk werden vervaardigd op de brug. Studies naar drinkwaterlijnverplaatsing werden uitgevoerd op de bestaande brug met 400 mm-diameter. In het kader van het project zijn de verbindingswegen van de brug voltooid door bestrating.

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Schrijf een recensie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.