Eurasia Rail op de Izmir-beurs KARDEMIR Wind Estieurasia-spoor op de beurs van izmir
eurasia-spoor op de beurs van izmir

Rail voor de sector systemen Aziatische regio alleen en staat bekend als één van 's werelds grootste beurs Eurasia Rail, de spoorwegsector in de regio een van de belangrijkste acteurs van 10-12 april 2019 geschiedenis samengebracht in fuarizmir.

200 tentoonstelling bedrijven en maakt ongeveer 12.000 bezoekers hosten Turkije, spoorwegen en rollend materieel aanbieden van publieke en toonaangevende producten en diensten aan de particuliere sector voor de industrie, dat is een van de belangrijkste beurs van Eurasia Rail 2019 beurs werd bijgewoond Kardemir.

Turkije belangrijkste railsystemen Kardemir die deelnemen aan de beurs, Eurasia Rail 2019 organisaties, inheemse binnenlandse railwielstel tentoongesteld in de stand en was het middelpunt van de aandacht van vele bezoekers uit het buitenland.

Sinds de organisatie 2007 7.si en een van de grootste fabrikanten van railsystemen, is KARDEMİR dit jaar begonnen met de productie van rails. Vooral in de tweede helft van dit jaar werd het spoorwegwiel, dat deel gaat uitmaken van de massaproductie, tentoongesteld op de Eurasia Rail 2019 beursstand.

Onur Erkara, KARDEMİR Marketing Manager die na de beurs informatie aan onze krant gaf; Başlan Vanaf het begin van de beurs met het ministerie van Transport en de Staatsspoorwegen namen we onze plaats in op de beursstand als KARDEMİR. spoorwegsector systemen, alle spelers bij elkaar te brengen, 's werelds belangrijkste en een van de meest prestigieuze tentoonstelling en Ankara en Eurazië Rail beurzen gehouden in Istanbul in de voorgaande jaren werd met succes volbracht in Izmir eerste keer dit jaar. We hebben ongeveer tien jaar deelgenomen aan de beurs met railproductie. In Kardemir zal spoorweg wiel productie als een van 's werelds toonaangevende fabrikanten niet alleen in Turkije. "Hij zei. (De karabükhab)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.